„Ai grija de tenul tau!” campanie propusa de Garnier !

   V-ati inscris deja in campania "Ai grija de tenul tau"? Va asteapta o aplicatie foarte distractiva cu premii constand in seturi de produse Garnier Pure si Pure Active pentru 3, 6 luni si un an! Personalizati-va avatarul pe Facebook,dati like paginii Garnier Romania  chiar acum si urmariti efectul produselor in fiecare zi!
Cred ca fiecare dintre noi a folosit cel putin un produs Garnier,sunt accesibile la pret si sunt diverse.Aveti posibilitatea de a alege produse Garnier atat pentru ingrijirea tenului,pentru ingrijirea corpului,protectie solara sau ingrijirea parului.

   Mai multe detalii gasiti pe site-ul Garnier http://www.garnier.ro/_ro/_ro/home.aspx si pe fan page ul Garnier 
https://www.facebook.com/Garnier.ro?sk=app_190604734320103 6 l


Premiile campaniei vor consta in produse Garnier,astfel:
Cate un set format din produsele 3 in 1 Pure ( 150 ml) si roll on Pure Active 15 ml astfel:

  • Premiul 1 -un set de produse pentru un an de zile
  • Premiul 2- un set de produse pentru 6 luni
  • Premiul 3- 6 seturi de produse pentru 3 luni

Pentru ca o inscriere sa fie valida trebuie sa indeplineasca simultan conditiile:

Timp de o saptamana de la momentul inregistrarii in aplicatie, veti putea folosi virtual produsele disponibile pentru a elimina treptat problemele tenului avatarului prin aplicarea produselor conform indicatiilor de utilizare;
Castigatorii care vor intra in tragerea la sorti vor fi cei care au rezolvat problemele tenului avatarului.




Si sa va prezint pe scurt produsele pe care le puteti castiga:

Gel de curatare pentru destuparea porilor
    Este produsul ideal pentru a scapa de accesele acneice si pentru a regla producerea de sebum prevenind astfel aparitia cosurilor si a imperfectiunilor. Aceasta formula, imbogatita cu ingrediente antibacteriene si extracte naturale, are o dubla actiune impotriva urmelor si imperfectiunilor, inca de la prima aplicare.

Agent exfoliant 3 in 1 impotriva punctelor negre:

    Acest produs este ideal pentru cei cu tenul cu puncte negre, care vor sa le inlature dar si sa previna reaparitia lor si sa inlature imperfectiunile. Datorita micro-particulelor puternice, punctele negre sunt inlaturate. Imbogatit cu un activ natural regenerant, formula exfoliaza imperfectiunile. Ca rezultat, tonusul tenului este vizibil imbunatatit.

Lotiune tonica impotriva cosurilor:

    Pure Active este perfect pentru cei cu tenul cu imperfectiuni care vor sa purifice porii in profunzime si sa inlatura imperfectiunile incrustate. Formula sa care improspateaza alaturi de un puternic agent anti-bacterian si ingrediente naturale, purifica porii, reduce inflamatiile si previne aparitia urmelor. Ca rezultat, tonusul tenului este vizibil imbunatatit.

Crema hidratanta impotriva cosurilor:
    Formula sa matifianta si hidratanta creste calitatea tenului si reduce vizibil productia de sebum, imbunatatind textura tenului si luminand tenul. Ca rezultat, cosurile dispar, tenul este purificat si radiant.

Roll-on cu efect de calmare:
    Usor de purtat, formula sa transparenta este ultra-purificatoare si nu este grasa. Accelereaza uscarea imperfectiunilor. Imbogatita cu Herbarepair, ajuta la accelerarea recuperarii tenului. Ca rezultat, numarul impercetiunilor si a urmelor este redus vizibil.


Aveti timp sa va inscrieti pana pe 3 iulie 2011!


    Daca sunteti cuminti,poate pornim un giveaway cu produse Garnier,ce spuneti?
    Va asteptam sa participati la campania „Ai grija de tenul tau!” propusa de Garnier Romania pe wall ul de pe pagina lor de Facebook.



    Pupici,
    Andreea

    Supercounters