Profesionalism a la Thboxes!

   V-am spus acum ceva timp ca mi-am comandat diverse de pe Thboxes."Vinovata" de dorinta mea pentru Thboxes e evident Ramona J.Nu mi-a ajuns acel colet nici pana in ziua de azi,probabil cineva l-a sustras cumva si Dumnezeu stie... Acum vad ca primesc coletele direct de la postas,imi bate la usa la fix 8.30 dimineata.Daca nu ii raspund,imi lasa aviziul in cutia postala.
Asadar pentru ca nu primisem nici unul dintre coletele de la Thboxes (da,au fost doua la numar!) le-am trimis mail la o luna si jumatate,chiar doua aproape si le-am explicat situatia.Mi-au trimis raspuns cu scuzele de rigoare si mi-au transferat banii fix in ziua aia pe paypal.Profesionalism,right? Eu dupa ce am vazut banii in paypal,am mai dat o incercare si am comandat again altceva! Produsele pe care le dorisem initial,nu mai erau pe stoc,deci am ales altele.
   Ultimul colet fericit a ajuns la destinatie! Yay!
Nu pot sa zic ca sunt 100% incantata de tot ceea ce am primit,unele lucruri aratau mai altfel in poze decat in realitate iar la capitolul inele ... sunt o idee cam mari,chiar si pentru degetele mele deloc subtirele.Si cand ma refer la aceste inele,ma refer la cele care au marime universala.
  Acestea sunt bijuurile comandate de la ei:






















Ultimul inel imi place extraordinar de mult,e finisat ca la carte dar din pacate imi vine larg... Nici nu stiu ce o sa fac cu el,decat o sa stau sa il privesc :))

Nu stiu daca o sa ma mai ma risc sa comand inele de pe Thboxes,pentru ca sincer pe primul il pot purta dar parca arata mai frumos in poze decat in realitate,pe al doilea pot doar pe degetul care l-am pozat sa il folosesc,iar ultimul nu imi vine.
Unele coliere au lanticul cam scurt,dar poate fi folosit cu un alt snurulet.
Oricum inainte sa mai cumpar ceva de la ei,o sa gandesc de 3 ori inainte sa dau checkout :D
Calitate pret merita sa cumparati de pe Thboxes,oricum! La RamonaJ gasiti mult mai multe bijuuri de la ei.

Voi ati comandat de la ei?


Last edit: Uitandu-ma pe history-ul comenzilor pe Thboxes,am realizat ca o comanda nu mi-a ajuns inca.Si e facuta pe 28 Mai,deci probabil va mai dura putin,comanda care a ajuns era data pe 13 Mai si a ajuns acum o saptamana.
Mi-as dori mult sa ajunga inainte sa plec in vacanta,pentru ca nu stiu exact cat tin astia coletul la posta... Si sunt cele mai frumoase produse pe care mi le-am dorit de pe Thboxes,deci sper sa raman impresionata de ele si in realitate,nu numai in poze. Wish me good luck :D


Pupici,
Andreea

Supercounters