Comanda mea Paula's Choice

 Datorita Pasagerei cu care m-am consultat acum doua luni de zile si mi-a explicat cam ce ar fi potrivit tenului meu,am ajuns la concluzia ca nu ar fi rau sa fac o comanda la Paula's Choice. Cu siguranta stiti de existenta blogului ei,pentru ca are un blog super interesant,plin numai de informatii detaliate si nu in ultimul rand utile in cosmetica.Stiu,produsele nu au preturi prea friendly,dar oricum aici pe orice crema Avene/Bioderma/Vichy dau 20 euro asa ca mi-am zis "de ce sa nu incerc?" Faptul ca shippingul costa 15 euro ,fix cat ai putea da pe un inca un alt produs Paula's Choice m-a facut sa imi achizitionez patru produse,un capat de spray si cateva mostre.

Ca si prima parere,in primul rand pretul shipping ului e fondat pentru ca al meu colet a venit recomandat.Evident nu mi-ar fi convenit sa fie pierdut un colet cu o valoare destul de mare.
A doua observatie ar fi ca produsele,cel putin ambalajul ma duce cu gandul la profi.O alta observatie ar fi ca nu cred ca as putea observa exact cat produs mai exista in flacon,pentru ca nu se vede asta,ambalajul fiind destul de rigid si netransparent.Cred ca doar atunci cand voi sesiza ca e mai usurel flaconul ar trebui sa ma innarmez cu o noua comanda,asta daca produsele se vor dovedi benefice pentru tenul meu.

Nu am acum ce sa spun despre produse,pentru ca le-am primit abia astazi si nu am apucat decat sa le folosesc pe fiecare o singura data in parte (ma refer la produsele full size achizitionate). Am dat comanda la Paula's Choice luni si astazi am si ridicat coletul,in conditiile in care marti am primit mail de confirmare din partea lor ca al meu colet a fost trimis catre mine.Se pare ca produsele au venit din Germania,initial am crezut ca din Olanda (deh!) dar scrie pe cutie German Postal Corporation. Deci nu ma mai surprinde faptul ca au ajuns destul de repede,pentru ca normal,distanta nu e mare intre cele doua tari. O prietena mi-a spus ca ea si-a primit coletul cu produse Paula's Choice din UK si eu ma asteptam la randul meu sa il primesc tot asa,dar se pare ca l-am primit din Germania.

La fiecare comanda de peste 50 euro,Paula's Choice ofera un set de mostre ,mai exact 3 mostre.Cu toate astea eu mi-am comandat vreo 7 mostre adecvate tenului normal-mixt si vreo 4 mostre de fond de ten (una dintre ele e aproape goala saraca,dar na,nu conteaza)
M-a impresionat inclusiv grija cu care au fost ambalate fiecare!


Ceea ce mi-am comandat veti vedea exact in pozele mele,nu are rost sa mai enumar produsele.Voi reveni cu impresii despre fiecare produs in parte dupa fix o luna de zile,timp in care le voi testa si voi vedea cum se descurca tenul meu cu ele.
Crema cu SPF e mega generoasa,145 ml sigur imi vor ajunge cel putin 5 luni,celelalte produse in schimb sunt putin sceptica,sper sa le pot folosi pana la sfarsitul lunii noiembrie.Daca ma tin atat si daca intr-adevar se dovedesc a fi produse benefice tenului meu,atunci cu siguranta voi deveni client fidel Paula's Choice.


 Am dat comanda si pe Iherb.com de un demachiant solubil pentru ten ,am inceput sa folosesc si Brevoxyl crema care m-a suprins intr-un mod super placut (o sa va povestesc cate ceva despre el intr-o alta postare),deci sper ca tenul meu sa o ia spre fagasul normal  si cat mai anti-acneeic posibil cu putinta :) Cu alte cuvinte m-am "echipat" cu tot ceea ce m-a sfatuit Pasagera.

Iata cele trei mostre oferite de ei:

Wish me good luck,chiar m-am saturat sa pendulez printre zeci de produse care sa le arunc dupa 3 folosiri si m-am saturat de altfel sa strang zeci de creme ca mai apoi sa constat ca nu mi se potrivesc.Stiti ce fac cu restul cremelor care le am nu? Le arunc! Si nu,acum nu vorbeste snobismul din mine,ci doar dorinta unui om de a scapa de problemele tenului cu care se confrunta in ultima vreme,deci daca tot testam Paula's Choice,atunci doar produsele astea sa fie!

*Va rog sa nu considerati acest post reclama,produsele sunt achizitionate de mine.

Pupici,
Andreea

Supercounters