Giveaway apa de parfum Rare Pearls Avon!-INCHIS!

  Concurs inchis! Castigatoarea o gasiti aici: http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/11/castigatoarea-apa-de-parfum-rare-pearls.html


Am primit o propunere de colaborare cu cei de la Avon Brasov de a face  fericita o cititoare cu o apa de parfum Rare Pearls in prag de sarbatori!

Apa de parfum Rare Pearls - Frumusetea pura; imaculata a perlelor; rasfatata de simfonia eleganta a aromelor. Accentelor unice de lemn de trandafir; pruna si miere se amesteca cu note florale si acorduri de lemn de santal.


Conditiile de participare sunt simple,asa ca v-as ruga sa le respectati:




♥ Follow prin GFC :


♥ Share acestui link  
http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/11/giveaway-apa-de-parfum-rare-pearls-avon.html   pe wall-ul vostru de FB si apoi sa lasati link ul cu ora respectiva la care ati dat share.Va rog sa aveti profilul public,sau sa ma adaugati la friends cu profilul blogului meu  in cazul in care aveti profilul privat.



♥ Like paginilor de Facebook Andreea's Land  
https://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309 si sponsorului Avon http://www.facebook.com/avon.adriana



♥ Sa raspundeti si sa argumentati : Care a fost cel mai frumos cadou de Craciun primit ?
Asadar comentariul pe care mi-l lasati la aceasta postare daca vreti sa participati trebuie sa arate asa:
numele cu care imi urmariti blogul via GFC,numele cu care ati dat like ambelor pagini de FB,o adresa de e-mail valida in formatul bazardeimpresii [at] yahoo [dot] com  si sa raspundeti la intrebarea:  Care a fost cel mai frumos cadou de Craciun primit ?

*Toate conditiile sunt obligatorii si va asigura un entry la giveaway.


Ar fi dragut din partea voastra daca ati urmari via GFC si blogul sponsorului http://www.inscriereavon.com/

Voi alege castigatoarea cu random/randomizer list.


Deadline: 21 Noiembrie
Premiul va fi trimis de Avon Brasov 009 asadar acest giveaway e valabil strict pentru cei care locuiesc in Romania sau care pot da o adresa de Romania pentru ridicarea lui.

  
Multa bafta si sper sa va inscrieti in numar cat mai mare!


Pupici,
Andreea

Supercounters