Giveaway Ligo.ro! -INCHIS!

   Concurs INCHIS,fac lista si revin cu numele castigatoarei duminica pe 18 Dec!
Astazi v-am pregatit o alta surpriza de data aceasta cu ajutorul celor de la Ligo.ro care vor fi de altfel sponsorul acestui concurs!



Ce puteti castiga:

Un pulover Fox:


Este vorba despre acest pulover pe care il puteti vedea in detaliu aicihttp://ligo.ro/pulover-233093-233093060016--p480139.html?afid=bdi






Conditiile de participare sunt simple,asa ca v-as ruga sa le respectati:


 Follow prin GFC :




♥ Share acestui link   http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/12/giveaway-ligoro.html  si apoi sa lasati link ul cu ora respectiva la care ati dat share.Va rog si insist sa aveti profilul public sau in caz contrar ,sa ma adaugati la friends cu profilul blogului meu  in cazul in care aveti profilul privat! Nu imi dati link-ul wall-ului vostru,ci link-ul unde ati dat la share pe wall-ul vostru despre acest concurs!




♥ Like paginilor de Facebook Andreea's Land   https://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309 
si sponsorului Ligo.ro  http://www.facebook.com/ligoro


                                 
                                



♥  Sa raspundeti la intrebarea: Ce produs v-ati dori sa achizitionati de pe Ligo.ro? Va rog sa dati "Like" direct pe acel produs.
De exemplu mie imi place aceasta jacheta:http://ligo.ro/jacheta-f1-alma-187-s-z-c-5942480094405--p480191.html?afid=bdi si am dat "Like" direct pe pagina produsului.
Nu trebuie sa dati like la acest produs,ci la produsul care va place voua cel mai mult de pe site-ul Ligo.ro!(eu v-am dat doar un exemplu)




Asadar,inscrierea se face lasand comentariu la aceasta postare cu numele de GFC,numele cu care ati dat like paginilor de Facebook si link-ul produsului caruia i-ati dat Like pe pagina celor de la Ligo.ro! (neaparat link ul sa fie activ,nu lasati doar numele produsului!)
Daca va aveti neclaritati,va astept intrebarile la sectiunea comentarii.


Concursul se va incheia pe 16 Decembrie (va puteti inscrie inclusiv in aceasta data) si alegerea castigatoarei se va face cu list randomizer.Castigatoarea va fi anuntata in decursul zilei de 18 Decembrie intr-o postare!


Multa bafta!
Apropo,moderez comentariile,inscrierile nu vor aparea imediat la comentarii,dar nu va faceti griji,puteti reveni in maxim 12 ore sa vedeti daca sunteti inscrise sau nu.



Pupici,
Andreea

Supercounters