Concurs machiaj - Glam Seduction !


Colours and Beauty Shop   impreuna cu  Andreea's Land  va  invita sa participati la un concurs de machiaj.
Tema concursului este "Glam Seduction". Un machiaj pe care-l porti atunci cand nu vrei sa treci neobservata, cu acest machiaj vei radia de frumusete, vei intoarce toate privirile asupra ta, vei fi provocatoare pentru  baiatul/barbatul din sufletul tau.

Va oferim si cateva poze de inspiratie:













Locul 1, va primi o trusa de 96 de farduri si un set de 7 pensule:



Locul 2, va primi o trusa de 66 de rujuri:



Regulament de participare:

1. Trebuie sa creati un machiaj cu tema "Glam Seduction". Machiajul trebuie sa fie unul purtabil, in nici un caz machiaj fantezie.
2. Trimiteti minim 3 poze la adresa de email coloursandbeautyshop@yahoo.com. O poza care sa cuprinda machiajul intreg, o poza cu un close-up pe machiajul ochilor si inca o poza in care veti avea o foaie de hartie pe care sa scrie "Glam Seduction Makeup". Pozele modificate in programe de editare nu se accepta. Puteti redimensiona pozele, le puteti decupa, dar nu trebuie sa adaugati efecte speciale.
3. Daca v-a inspirat o poza o puteti atasa mailului.
4. Trebuie sa urmariti pagina de FB Colours and Beauty Shop si Andreea`s Land.
5. In mesajul trimis trebuie sa includeti si numele vostru complet, pe parcurs ce se primesc pozele participante, vom crea un album foto pe pagina de Facebook. Nu uitati de cele 3 poze ale machiajului (+poza de inspiratie daca exista). Trebuie sa includeti si numele cu care sunteti fani ai paginilor de pe Facebook.

   Concursul incepe astazi, 27 februarie 2012 si se va incheia pe 30 martie 2012. Pe 1 aprilie se va desemna castigatoarea. Aceasta va fi aleasa de catre Colours and Beauty Shop si Andreea`s Land. Se vor lua in considerare si "like-urile" acumulate la pozele din albumul foto ce vor aparea pe pagina de Facebook Colours and Beauty Shop. Puteti sa va inscrieti cu mai multe machiaje. Pozele se publica in album in ordinea in care se primesc inscrierile. In functie de numarul participarilor, va mai exista un premiu.


Va asteptam cu placere sa va inscrieti! Daca aveti intrebari dati e-mail la coloursandbeautyshop@yahoo.com  si intrebati-o pe Alics.Sau daca vreti puteti sa i le adresati aici lui  Alics /Colours and Beauty Shop. 
Multumesc!

Pupici,
 Andreea

Supercounters