In asteptarea primaverii......

    Trebuie sa recunosc ca m-am saturat teribil de frigul de afara.Si cred ca si voi nu?Aici macar de ar fi fost zapada si macar de as fi stiut pentru ce indur frigul de afara.In orice caz,cred ca voi stiti mai bine decat mine cat de greu e sa fii infofolit in straturi groase de haine,sa iti fie cald cand esti inauntru si sa te lupti mereu cu cate o raceala care nu iti da pace ...


http://www.silverzone.ro/Pandantiv-pisicuta-din-argint-17-1-i21186-p-24075-c-267-p.html



http://www.silverzone.ro/Martisoare-argint-c-267.html



http://www.silverzone.ro/Martisoare-argint-c-267.html



http://www.silverzone.ro/Pandantiv-floare-din-argint-placat-cu-aur-cu-smarald-verde-17-1-i20223-p-23456-c-267-p.html

  Astept primavara  cu bratele deschise si ma ia nostalgia cand ma gandesc la ziua de 1 Martie,cand eram copila si ofeream martisoare.Cand chicoteam intre noi fetele,care dintre baietii clasei  ne-a oferit martisoare si ce mesaje ne-a lasat langa el.Cred ca asta imi place cel mai mult in luna martie: faptul ca iti poti exprima bucuria si atasamentul fata de o persoana draga oferindu-i martisoare si flori.Am observat totodata ca de la clasicele martisoare,acum au aparut martisoarele de argint,care sunt deosebite mai ales daca le atasam clasicul snurulet cu alb si rosu!

http://www.silverzone.ro/bijuterii-argint.html




http://www.silverzone.ro/bijuterii-argint.html

http://www.silverzone.ro/bijuterii-argint.html


   Care dintre noi nu si-a fixat oare o "baba" a lunii martie? Tin minte ca in liceu "jocul' asta era deja un trend.Eu mereu alegeam fie ziua de 7 Martie ,fie prima zi a lunii martie.Pacat totusi ca unele traditii se pierd.Aceasta traditie ar trebui pastrata,pentru ca intruchipeaza cumva faptul ca ne pastram copii si pastram in mod timid si o parte din visele noastre.La fel si cu oferitul martisoarelor sau cel putin a unor bijuterii de argint.Cred ca atat mamele noastre cat si bunicile ar fi incantate sa primeasca astfel de bijuterii de argint,fie ele brose sau pandative impreuna cu traditionalul snurulet rosu cu alb.
   Mie de martisor imi place sa port in general brose sau pandative.Imi amintesc si acum  cu tristete,ca acum trei ani,cand am ajuns aici am plecat  pe la jumatatea lunii februarie din tara si  am constatat ca printre toate lucrurile cele necesare luate cu mine,nu am luat nici un martisor.Nu am putut de altfel nici sa port vreun martisor,nu mai zic de oferit martisoare! M-am simtit atat de ciudat,pentru ca a fost singurul an in care s-a rupt efectiv continuitatea traditiei... Aici nu se poarta martisoare,si in caz ca nu stiati,traditia Martisorului e doar la noi si la vecinii nostri,bulgarii. Acum doi ani,gratie unei persoane deosebite,am primit un martisor prin posta.M-a bucurat nespus de mult si am primit o gramada de intrebari vis-a-vis de minunea care o purtasem in piept timp de 31 zile primavaratice.
                                  http://www.silverzone.ro/Inele-de-logodna-c-325.html

     Si pentru ca tot a trecut "Sfantul Valentin",sarbatoare din punctul meu de vedere  americana,pe care se pare ca mai toata lumea a preluat-o,o alta idee de martisor din partea domnilor atat catre domnisoare si doamne ar fi un inel de logodna. Nu ar fi un "martisor" frumos?




http://www.silverzone.ro/Inel-model-inima-din-argint-cu-aspect-de-aur-alb-cu-piatra-fumurie-12-1-i2037-p-22008-c-325-p.html

  Oficial vreau sa vina primavara mai repede! Sa vad pomii infloriti,sa vad oamenii mai lejer imbracati si cu zambete mai dese pe chipul lor!
   Voua ce martisoare va place sa primiti si sa oferiti in acelasi timp?



Pupici,
Andreea

Supercounters