Review & Swatch: My Face Cosmetics MyMix Foundation

     Vreti un fond de ten lejer? Acesta este unul dintre ele.


 Descrierea oficiala a produsului:

"MYMIX FOUNDATION
medium 01

For medium skin that borders on being FAIR, typically tans but can sometimes burn and often has sallow undertones...MEDIUM 01 counteracts any sallowness in the skin, creating a warm, healthy glow.

If your skin tone is like Kate Moss, Britney Spears or Kate Middleton, choose MEDIUM 01.



  • mymix foundations for MEDIUM skin celebrate the golden, honey tones while colour-correcting to masque any signs of sallowness. 

  • lightweight texture leaves skin looking and feeling like it’s naturally even and flawless."

Este un fond de ten lichid care se aseamana mai mult cu o crema nuantatoare,are acoperire mica spre medie .
Ce imi place cel mai mult la acest fond de ten e ca da un aspect natural tenului si stim bine ca lucrul asta nu prea e posibil,de multe ori fondul de ten ajunge sa arate ca o masca pe tenul nostru... Depinde evident si de modul de aplicare si de cantitatea aplicata pe ten.


   Eu am tenul mixt dar cred ca acest fond de ten ar fi potrivit si pentru un ten normal sau uscat,e suficient de hidratant ca si textura.L-am purtat atat cu pudra,cat si fara si s-a comportat ok. Fara pudra aplicata peste,are tendinta usor sa luceasca in zona T.







  Eu am folosit nuanta Medium 01 si dupa cum se observa si din poze,mi se potriveste,e o nuanta cu subton galben.
Produsul se poate folosi 12 luni de la deschiderea ambalajului,flaconul e chiar practic si cred ca puteti sa consumati lejer tot produsul din tub,nu aveti aceeasi problema cu fondurile de ten la sticuluta si nici nu riscati sa se sparga :)








Si aici purtam acest fond de ten:



Mai multe detalii despre acest fond de ten si despre produsele My Face Cosmetics gasiti aici,pe pagina lor. Saptamana viitoare vreau sa va arat inca doua produse My Face Cosmetics care m-au impresionat placut.

Va doresc in continuare  un weekend cat mai relaxant!


*Acest produs a fost trimis spre testare

Pupici,
Andreea

Supercounters