Black Friday online [sau cum sa mai cheltui banii]

    M-am gandit sa fac aceasta postare sa va aduc la cunostinta de ce oferte de Black Friday interesante am aflat eu pana in momentul de fata.Daca mai gasesc si altele,voi updata postarea pe parcus.

   O sa incep cu cei de la Sigma .Au  free shipping daca adaugati la checkout codul BF2012 sau  puteti fie sa folositi codul  SBAP12 de 10% reducere. Ambele coduri nu merg,la aceeasi comanda bineinteles.Pentru mine suna mai  tentant oferta cu free shipping,pentru ca in general e de cam 18$/comanda.

    Oferta lor e valabila 48 ore  de astazi, joi 22 noiembrie, ora 8.00 dimineata (e deja in desfasurare promotia)  si dureaza pana sambata 24 noiembrie ora 8 dimineata. Aici puteti arunca o privire daca va intereseaza ceva de la ei.Ce mi se pare dragut  e ca daca ii rugati sa va puna coletul ca si "gift" nu va vor refuza,sau sa puna de exemplu o valoare mai mica a coletului,sa nu platiti taxe vamale! ;)

Cei de la Jolidon au bucuria sa ne anunte ca si ei  vor participa la Black Friday (atat cu
shop-ul online, cat si cu magazinele din toata tara).
Reducerea este de 20% la TOATE produsele de pe site si va tine de vineri 23 Noiembrie pana duminica 25 Noiembrie.Cei de la Triodeluxe vor avea reduceri de pana la 40%
Black Friday si la Sephora! Exclusiv pe pagina lor de Facebook.

Si tot astazi am dat de o oferta a celor de la TheBodyNeeds -25% din intreaga comanda daca folositi codul NOV25,plus alte oferte pe care le puteti vizualiza deja din bannerul lor ;)


Thanksgiving Day!   November 22nd
30% off your entire order!
Use coupon code: NOV30

Black Friday!  November 23rd
25% off your entire order!
Use coupon code: NOV25

Small Business Saturday through Cyber Monday!
November 24th-26th  20% off your entire order!
Use coupon code: NOV20


Cei de la Make Up Shop vor avea reduceri  cuprinse intre 15% pana la 70%  incepand cu ora 00:00 Vineri 23 Noiembrie.
Mai multe detalii veti gasi curand pe siteul lor,aici.Cred ca pot sa fac un shopping avans pentru saptamana viitoare,de ziua mea de nume,nu? :D

Pupici,
 Andreea

Supercounters