Mic ghid de despartire in 10 pasi

     Hellou, it’s me! Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, de existenta blogului meu, dar tot eu sunt si de data asta m-am intors!
   Pentru ca sunt o ‘’experta’’ cand vine vorba de despartiri , m-am decis sa fac un mic ghid al despartirilor. Evident  asta nu include si despartirea de blog,desi recunosc ca  s-a cam asternut praful pe aici…. dar daca revin in forta saptamanal cu cateva postari,cred ca ma puteti ierta,nu?

1.Prima regula: arunca tot de la el. Tot. Da, si globuletul ala misto cu ingeras pe care scrie ‘’I will protect you’’.Nu de tot, ci pune tot ceea ce ti aminteste de el intr-o cutie (cadourile de la el,biletele la meciurile de fotbal etc),o cutie cu de toate pe care o ‘’uiti’’ undeva unde nu ai access sau mai bine spus cutia nu va fi pre vizibila in acel loc. Asa te mai gandesti  daca e necesar sa arunci toate cele intr-o buna zi sau sa le pastrezi ca si souvenirs.



2.Fotografiile sunt mereu o problema. Mai ales alea in care erati impreuna in poze,dar si alea in care ii faceai tu ca disperata poze instantanee.Preferabil sa stergi  orice poza cu el, cu voi doi,dar poti sa le bagi intr un HDD extern.Problem solved. Temporary.Ca daca te apuca doru’, te bagi sa te auto-torturezi uitandu-te intr-o seara la pozele cu voi doi fericiti in inima Parisului.

3. Iesi cu prietenii. Sau poate nu. Ideea ar fi sa nu stai singura,sa nu te ia depresia etc., sa iesi cu ai tai prieteni.Dar atunci cand prietenii tai chiar te ajuta sa uiti de el si nu te intreaba  ca niste idioti ‘’Si ce mai face D.?’’ Si tu pui o fata gen ‘’ Pe bune??’’ Evident evita prietenii comuni sau aia care te vor intreba la fiecare eveniment la care ajungi neinsotita  ‘’ Si D. de ce nu a venit si el?’’

4. Converseaza-te cu altul, chit ca nu il placi. NOT! Asa primesti complimente si  pe moment uiti de ce esti trista. Metoda asta nu a functionat prea  grozav la mine.S-a lasat cu chestia aia gen tu ai fost ranita de cineva si la randul tau fara sa vrei,ranesti pe altcineva. Fix ca un cerc vicios… care parca nu are un sfarsit (logic) .



5. Baga overtime neplatit. Evident tot ceea ce iti doresti e sa nu te mai gandesti la el, asa ca daca se poate sa lucrezi de la 8 am pana pe la 8 pm, e perfect.Seful nu se supara oricum,ba din contra, o sa se minuneze ce naiba ai patit de mai nou nu te mai grabesti sa pleci de la munca. Oricum acasa nu te asteapta nimeni cu cina deja facuta si oricum ai o gramada de task-uri de facut la birou. Asa ca asta e sansa ta! Metoda asta a fost folosita cu success, mai putin cand bagi home office, ca atunci poti plange in voie, fara sa pari o epava emotionala in ochii colegilor.Sa pastram decenta,zic!

6. Dute la gym. Evident ideal ar fi zilnic. Sa consumi toata energia la sala, incat cand te intorci acasa,sa nu poti face nimic decat un dus si sa te bagi la somn.Una peste alta dintre toti pasii enumerati pana acum, pasul asta e el mai smart. Sa mergi la gym te ajuta in primul rand fizic si apoi evident sa te simti bine in pielea ta.


7.Mergi intr-o vacanta,preferabil intr-un loc unde nu ai mai fost pana acum. A functionat si nu prea chestia asta la mine. In sensul ca mi-a placut enorm  in Grecia,m-am simtit minunat, dar din cand in cand mai aveam momente in care ma trezeam plangand si mi-as fi dorit ca ala pe care il considerasem ‘’the one’’ sa fie alaturi de mine in momentele alea.



8. Uita-te la filme! Eventual  comedii, pentru ca de drame ai avut parte, right? Partea cu filmele iar trebuie aleasa cu grija, pentru ca risti sa vezi prea multe cupluri fericite in filmul ala.Si tu nici macar nu poti sa ii dai lui un mesaj  la care sa primesti  un reply.


9. Sterge-i numarul de telefon. Sterge-l de pe social media, de oriunde. Orice,dar numai sa te simti tu ‘’clean’’! Altfel risti sa il stalkuiesti pe facebook si sa ii admiri ultimele poze postate la meciurile pe care le-a jucat de cand nu mai e cu tine impreuna.Si tu erai cea care ii faceai poze la meciuri cadva,nu-I asa?
(partea asta inca nu e done la mine)



10. Use the power of music or power of your cat. Nu stati linistite,nu mi-am pus motanul sa il linseze,nu il detest atat de tare. Insa sa ai un pet de multe ori e mai mult decat sa ai o prezenta umana langa tine atunci cand suferi din dragoste. Muzica se stie, a fost, este si va ramane, terapie!



Acum serios…aduna bucatile daruite lui si pune-le la loc ! Lasa timpul sa treaca si vei fi ok! Stii vorba aia cu  'If it's meant to be, it will be'? Cam aia e.

Supercounters