Giveaway Andreea's Land -Sleek Make UP + ThBoxes! ****INCHIS!****

                  
   Aici gasiti lista castigatorilor acestui giveaway:
http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/07/castigatoarele-giveaway-ului-sleek-make.html
Giveaway ul este INCHIS,va rog sa nu va mai inscrieti!
             ***
  Pe wall-ul Andreea’s Land  trebuie sa incarcati o poza  cu un produs cosmetic Sleek MakeUp  care va tenteaza sa il achizitionati sau pe care l-ati avut deja si v-a placut. Daca inca nu stiti despre produsele Sleek Make Up puteti arunca o privire aici: http://www.sleekmakeup.com/
La fiecare 5 like-uri adunate veti primi un entry.

   De exemplu, daca aveti 15 likes la o fotografie, veti avea 3 sanse in concurs.
Voi face doua  liste a participantelor, o sa va rog sa mentionati ce premiu preferati sa castigati: Premiul 1 sau Premiul 2 (ambele premii contin cate 3 produse fiecare). Cu ajutorul lui Random.org voi extrage cate un numar din fiecare lista.

   Puteti posta  doua fotografii, cate una pentru fiecare premiu  in parte,cu conditia sa primiti minim 5 like uri la fiecare fotografie ca sa aveti minim un entry.Va rog sa nu postati mai mult de doua  poze pe wall ul meu si sa specificati premiul dorit la fiecare poza atasata in parte.Ideea e sa strangeti cat mai multe like uri la o fotografie,nu sa puneti cat mai multe fotografii.

    Cele doua castigatoare vor fi anuntate in decursul zilei de luni – 11 Iulie ,urmand ca marti 12 Iulie sa trimit coletele catre castigatori.Castigatorii si lista de participanti le voi afisa pe fan page-ul blogului .Va exista pentru fiecare premiu cate un castigator,o persoana nu va putea castiga ambele premii,in caz de o astfel de coincidenta,voi alege urmatoarea persoana pe lista care are cele mai multe like-uri.
In concurs se accepta orice persoana care are blog sau nu,singura conditie e sa dati like Fan page ului Andreea’s Land:
http://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309

 Pentru a putea primi like uri de  la prieteni la fotografia voastra,trebuie intai sa dea si ei like Fan page ului blogului meu,apoi la fotografia respectiva.
Pentru un entry in plus,dati like Fan page-ului Sleek Make Up (va rog sa mentionati cand atasati fotografia respectiva cu produsul Sleek daca ati dat like fan page ului lor)
http://www.facebook.com/SleekMakeUP





 Giveaway-ul este deschis international !
Deadline: 9 Iulie

Daca aveti intrebari, lasati un comentariu la aceasta postare.Va rog sa nu imi lasati comentarii aici pentru inscriere,inscrierea se face exclusiv pe fan page ul blogului meu!

Va multumesc anticipat pentru participare si va doresc multa bafta!

LAST EDIT: Giveawayul se va termina pe 9 Iulie ,puteti sa va inscrieti la el inclusiv maine.Duminica 10 Iulie  voi anunta castigatoarele atat pe wall ul fan page ului meu cat si pe blog. 

 

Supercounters