Giveaway Libris-INCHIS!

Giveaway Incheiat.Castigatoarea aici: http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/12/castigatoarea-giveaway-ului-libris.html

Astazi vom da startul la un nou concurs in colaborare cu libraria online Libris.ro! Asta e practic o a doua sansa de a castiga o carte pentru cei care au participat data trecuta si nu numai pentru ei.
 Puteti alege o carte in valoare de maxim 40 RON pe care o puteti castiga,orice carte doriti de pe Libris.ro! Au in stoc carti online accesibile la pret,deci aveti de unde alege daca doriti sa cititi.


Pentru ca nu va descurcati cu formularele Google Docs si pentru ca una dintre dorintele sponsorului a fost ca intrarile voastre in concurs sa fie cat mai vizibile,o sa va inscrieti la sectiunea comentarii.

Conditiile de participare sunt simple,asa ca v-as ruga sa le respectati:


 Follow prin GFC :




♥ Share acestui link http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/12/giveaway-libris.html si apoi sa lasati link ul cu ora respectiva la care ati dat share.Va rog si insist sa aveti profilul public sau in caz contrar ,sa ma adaugati la friends cu profilul blogului meu  in cazul in care aveti profilul privat! Nu imi dati link-ul wall-ului vostru,ci link-ul unde ati dat la share pe wall-ul vostru despre acest concurs!Va rog sa scrieti "@" Andreea's Land Blog si link ul respectiv al concursului(adica aceasta postare).Va rog sa omiteti ghilimelele,eu am vrut doar sa arat semnul acela de @.


                




♥ Like paginilor de Facebook Andreea's Land   https://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309 
si sponsorului Libris.ro http://www.facebook.com/libris.ro


                                 
                                



♥  Sa raspundeti la intrebarea: Ce carte doriti sa castigati de pe Libris.ro? (in valoare de maxim 40 RON) si sa lasati si link-ul respectiv al cartii la comentariul in care va inscrieti practic la acest concurs.



Asadar,inscrierea se face lasand comentariu la aceasta postare cu numele de GFC,numele cu care ati dat like paginilor de Facebook si numele cartii pe care o doriti plus link ul respectiv de pe site-ul celor de la Libris.ro (neaparat link ul sa fie activ,nu lasati doar numele cartii!)
Daca va aveti neclaritati,va astept intrebarile la sectiunea comentarii.


Concursul se va incheia pe 20 Decembrie (va puteti inscrie inclusiv in aceasta data) si alegerea castigatoarei se va face cu list randomizer.Castigatoarea va fi anuntata in decursul zilei de  23 Decembrie intr-o postare si imi rezerv dreptul de a amana cu o zi sau doua  anuntarea castigatoarei,in functie de cati participanti vor fi,in ideea de a reusi sa creez listele cu participanti,nu sa prelungesc propriu-zis concursul!Asadar insist sa ma adaugati in lista de friends,pentru ca la celelalte concursuri desfasurate nu am putut efectiv sa va vad link-ul dat al share pe FB.Puteti sa dati "unfriend" dupa terminarea concursului,nu e problema :)




Multa bafta!
Apropo,moderez comentariile,inscrierile nu vor aparea imediat la comentarii,dar nu va faceti griji,puteti reveni in maxim 12 ore sa vedeti daca sunteti inscrise sau nu.

INCHIS!

Pupici,
Andreea

Supercounters