Ce se intampla cu ELF?

 Acum doua zile mi-a dat prin cap sa fac si eu o comanda la Elf. Nu ca nu m-ar fi tentat si alte lucruri,dar am adaugat in cos doar vreo 5 pensule,cream eyeliner ,o trusa mono si inca ceva.
In fine,ideea e ca atunci cand am dat la Checkout dupa ce mi am bagat datele bancare,am confirmat comanda mi-a dat eroare la pagina ! Initial am zis "gata,mi au luat banii de pe card si acum nu am nici un fel de numar al comenzii",c'est la vie!
Dar nu,banii au ramas tot pe card si nu am primit decat un e-mail de la ei,ca banca mea nu a autorizat comanda. Nu e prima data cand folosesc online banking,nu am avut pana acum nici o problema in a comanda online ,atunci de ce asta?

Apropo,mesajul de la ei fiind acesta:
"Dear Andreea ,
We regret to inform you that your order dated 15/10/2010 was declined by our payment provider. Below are the details of your order."

Precizez ca am incercat sa comand de pe Elf UK,ei livreaza si in alte tari din Europa,inclusiv Cehia.Am folosit card bancar cehesc,adresa de livrare evident adresa de Cehia.Ce a fost gresit? 
Sa fie oare problema ca eu am doar cont deschis in eruro si coroane cehesti si imi trebuia cont in lire?? Nu prea cred.... 


Cine imi mai da curaj sa mai incerc o data? Entuziasmul de a comanda de pe Elf mi s-a cam dus ,o data cu prima mea comanda esuata  la ei:)) Asa ca m-am "suparat" si drept rasplata,mi-am luat un cardigan gri si o camasuta office de la Camaieu. Pam pam!


Pupici,
Andreea

Supercounters