Freeman Truly Luscious Caramel Buttercream Whipped Body lotion

Freeman Truly Luscious Caramel Buttercream Whipped Body lotion e una dintre lotiunile de corp care m-a facut sa ma indragostesc pe loc de ea,datorita mirosului  fin de caramel!
Am cumparat-o acum o luna de zile si am tot folosit-o dupa dus.E hidaratanta,dar as putea spune ca mirosul ei interfereaza cu parfumul pe care il folosesc (si combinatia nu e prea ok! )
Imi place ca textura e ok,nu e lipicioasa si intra rapid in piele.
Initial o gasisem impreuna cu  Freeman - Truly Luscious - Cookies & Cream Whipped Body Lotion,dar cea de-a doua mentionata parca mirosea prea dulce si chiar nu intentionam totusi sa miros a prajiturele :))

Am dat aproximativ 6 euro pe ea,pret raport -calitate merita.
Am atasat o poza atat cu textura acestei lotiuni de corp cat si cu ingredientele pe care aceasta le contine.

Flaconul contine 400 ml si cred ca ma va tine precis inca o luna de zile sa o folosesc.

www.freemanbeauty.com

Nu sunt extraordinar de incantata de lotiunea asta,deci posibil sa nu o mai achizitionez si a doua oara.Ramane de vazut :)

Voua va plac produsele Freeman?


FYI: Si apropo de o faza de azi care m-a amuzat.Acum o ora am descoperit ca am un follower in minus,adica o persoana care se abonase zilele astea sa imi urmareasca blog-ul ,iar acum a dezactivat optiunea.Am sesizat asta fara sa vreau,cand am dat sa intru la profil,sa vad daca am comentarii de aprobat (evident sesizez cele mai tampite detalii!).Ok,no problem mi-am zis,dar care e faza?Sunt doar curioasa de ce.Daca e ceea ce intuiesc eu,motivul fiind ca i-am aprobat comentariul dar nu am reusit sa ii raspund imediat,atunci clar e un motiv copilaresc!
La urma urmelor,fiecare da verdictul acestui blog daca continutul lui e adecvat sau nu,daca gaseste ceva interesant sau nu,deci nu e cu suparare pentru mine.
Sunt atatea bloguri pe care le urmaresc atunci cand am timp si carora le comentez posturile fara a avea pretentia ca acele comentarii sa se intoarca cumva la mine.Cred ca intelegeti ideea :) Recunosc,imi doresc sa realizez un continut ok,blog-ul sa fie citit etc dar nu de multe ori reusim ceea ce ne dorim.

V-am spus ca am facut-o pe Dj-ul vreo 20 min la party-ul care am fost ieri?A fost atmosfera super,chiar m-am distrat ,desi la inceput atmosfera nu era prea promitatoare.


Pupici,
Andreea

Supercounters