Testat: Fard de sprancene Essence

Recunosc ca am fost reticenta in ceea ce priveste fardul de sprancene,de aia am si apelat la un fard de spracene mai ieftin .Eram de parere ca tot creionul de sprancene e mai bun,desi de multe ori nu e chiar usor sa blendui sprancenele si sa le dai o forma frumoasa.
Spre deosebire de duritatea creionului,fardul de sprancene creeaza iluzia unor sprancene mai dese si mai frumos conturate.
Eu am parul saten inchis de la mama natura,dar sprancenele mele sunt destul de ciudatele la capitolul culoare,in sensul ca sunt prea deschise!Va puteti dati seama ca mereu am fost "dependenta" de vopsit sprancene,de folosit creionul de sprancene....Dar e enervant sa sesizezi ca daca folosesti creionul de sprancene,sprancenele tale arata ca si cand ar fi desenate,daca nu ai ceva indemanare!
Eu momentan folosesc trusa de sprancene de la Essence (click pe poza pentru a mari imaginea),

care are doua nuante de maro: un maro mai deschis,si unul mai inchis.Initial am crezut ca fix maro-ul ala mai inchis,il voi folosi,dar din contra,il folosesc pe cel mai deschis,pentru ca imi e mai potrivit mie.
Pe viitor am zis ca am sa incerc fardul de sprancene de la Benefit,pentru ca mi-a tot "facut cu ochiul" ori de cate ori am trecut prin Sephora.


 In afara de un ten impecabil ,cred ca orice femeie isi doreste sa aiba niste sprancene perfecte.Mie personal nu mi se pare o solutie prea ok sa iti tatuezi sprancenele,mi se pare ca oricum ar fi,sprancenele nu ar arata deloc natural,ci mai degraba desenate cu carioca.
Ochii lui Megan Fox ies atat de bine in evidenta nu numai datorita culorii, ci si a sprancenelor - negre, arcuite si bine conturate.Nu sunt genul de sprancene naturale - probabil ca actrita petrece o groaza de timp la pensat. Sunt mult subtiate spre exterior, iar lungimea firelor nu depaseste conturul perfect, ceea ce indica o atenta supraveghere a cresterii/ pensarii lor.Imi plac mult sprancenele ei!




Daca nu ati incercat pana acum fardul de sprancene,eu zic sa acordati o sansa acestui produs cosmetic care nu cred ca o sa va dezamageasca!

Acum sa sumarizez impresia pe care  am eu vis-a-vis de fardul de sprancene Essence:

Essence eyebrow stylist set
This set contains:
  • 3 different eyebrow stencils
  • 2 eyebrow shadows
  • 1 brush
 Ingredients:
MICA,TALC,DIMETHICONE,CAPRYLIV/CAPRIC TRIGLYCERIDE,MAGNESIUM STEARATE,ETHYLHEHYL DIMETHYL PABA,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT,COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL,ISOPROPYLPARABEN,ISOBUTYLPARABEN, BUTYLPARABEN,CI 77742 (MAGNESE VIOLET),CI 77491,CI77492,CI 77499 (IRON OXIDES),CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Produs fabricat in Germania
www.essence.eu

Pro: 
-se blenduie usor pe sprancene
-da aspect placut sprancenelor,e mult mai ok decat cu creionul de sprancene
-pretul: doar 2 euro
-e un fel de mini kit cu instructini e folosire si cu cateva "stencils" (eu pe astea chiar nu le am folosit)

Contra:
- pensula e cam mica totusi,dar e ok.
-design ul cutiutei e de plastic ieftin,deci se poate sparge imediat (si totusi la 2 euro,ce sa vrei mai mult? :)) )
-la capitolul ingrediente nu sta prost ci foarte prost!! cred ca ati sesizat deja ce am pus cu rosu...

Sa aveti o duminica cat mai placuta!



Nota:  Pentru ca am primit numeroase intrebari in ceea ce priveste fardul de sprancene Essence,iata ca il puteti achizitiona si din Romania.Da,chiar aici,pe site ul celor de la Cosmetic Style.Ma bucur ca le-a placut poza  mea de prezentare a fardului,pentru ca imi apartine.

Pupici,
Andreea

Supercounters