Swatch: ELF 100 Piece Eyeshadow Palette

Descrierea oficiala a produsului:

"All-you’ll-ever-need professional eyeshadow assortments. Create a dark and smoky eye, a fresh and bright aura, or a totally fun and funky look with endless color options and textures to select from..

100pc Collection includes:
  • 100 Eyeshadow colors
  • Mirror
  • 2 Double sided eyeshadow applicators for easy on the go touch-ups.
Limited Quantity Available "
La capitolul "ingrediente" sta "foarte bine",puteti sesiza din descrierea lor.Cred ca trebuia sa scriu cu rosu cam toata descrierea.

Eyeshadow Ingredients:

Talc, Mica, Zinc Stearate, Kaolin, Paraffinium Liquidu(Mineral Oil), Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, MethylParaben, Propylparaben, Iron Oxides (CI 77491 , CI 77492 , CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Violet (CI 77077), Blue No.1 Lake (CI 42090) 

Nu vreau sa supar pe nimeni cu acest post,sa imi fie cu iertare,dar e doar parerea mea.Cand am vazut trusa asta pe site am avut o imagine anume a acestei truse,una mai eleganta oarecum,mai profi,cand am vazut-o face to face mi-am zis in gand "Asta e varianta imbunatatita a truselor mari de la Ruby Rose?"

Calitate-pret: pentru doar "18euro" culorile sunt oarecum sterse,majoritatea sunt mate si nu ca m-ar deranja acest aspect,dar totusi.... pana si design-ul e cam cheap... Stiu ca un primer bun ar mai rezolva problema,dar sunt atatea farduri care atunci cand le aplici se vad...
In trusa culorile par oarecum alfel,in culori oarecum vii,dar aplicate nu sta treaba chiar asa....
Va spun sincer ca nu am reusit sa fac prea multe swatch-uri pentru ca m-a luat durerea de cap.Aparatul meu Nikon face poze destul de bune,asadar cum pot eu sa fac swatch uri cu aceasta paleta? Sa aplic in strat dublu sau triplu produsul,nu?
E pentru prima data cand am achizitionat farduri ELF si cand practic am dat comanda la ELF.
Cu alta ocazie voi achizitiona strict produse din gama Studio!
Nu sunt multumita decat de o pudra Studio la care am sa fac review curand,un sampon pentru pensule si pensulele care la cat de ieftine au fost,ce pretentii pot avea? Sunt foarte bune,moi si par relativ rezistente. Dar voi detalia despre fiecare produs in parte in alte viitoare posturi.

Culorile unele dintre ele sunt mate,altele sunt sidefate si alea intr-adevar sunt placute si se observa atunci cand le aplici.Alea sidefate sunt cremoase si se cam "risipesc",cele mate sunt o idee mai prafoase si abia se vad. Putine dintre ele sunt si sclipicioase,au sclipici din ala ieftin...

Design-ul:
Carcasa de plastic iti da impresia ca daca o tii mai energic in mana,se crapa instant! In fine... trecem si pese aspectul ca oglinda e cocotata undeva pe carcasa cu doua aplicatoare normale? (apropo unul din ele mi s-a rupt dupa al doilea strat de fard aplicat)

 Pretul doar 18 euro.Mai punem si shipping -ul inca 4 euro si puteti zambi !
Mie mi-a ajuns cam in aproximativ 10 zile lucratoare coletul din momentul in care am facut comanda.
V-am atasat cat mai multe poze,ca sa va faceti o idee cam cum arata culorile si implicit per ansamblu aceasta paleta.

Aveti aici swatch la e.l.f. 32Piece Eyeshadow Palette.
Poate aceste swatch-uri va vor fi utile sau nu,in decizia de a achizitiona aceste palete de pe ELF.








UPDATE 1: Desi am facut niste swatches de doamne ajuta... am zis totusi sa le pun...
Nu prea le am eu cu astea,pe viitor o sa mai "exersez".

UPDATE 2:

Ca sa nu mai fac un alt post si nici sa nu mai fac spam pe ziua de azi cu noi posturi,iata ce am gasit interesant pe blogul Camelcutzei: reducere de 50% maine la produsele Sleek Make up!Mai multe detalii pe blogul ei!
Gasiti un review la Acid i-Divine Palette Sleek Make up si la Face Contour Kit and Dual Ended Brush Sleek
Un sfat prietenesc: nu va luati anticearcan! Nu am reusit sa fac review la anticearcanul primit de la ei,dar e mult prea ciudata culoarea,si anume nuanta shade 02!  Cred ca nici la capitolul fond de ten nuantele nu stau tocmai ok....

Aveti prezentat de asemenea si un review al paletei Storm aici,pe blogul Camelcutzei.


http://matcuoi.com
Andreea

Supercounters