Top 10 destinaţii

Cunoscutul portal de turism, TripAdvisor, a alcătuit, săptămâna trecută, topul celor 10 destinaţii mondiale de perspectivă. Acestea sunt:
1.Garmisch-Partenkirchen, Germania. Panoramă de pe cel mai înalt munte al Germaniei - Zugspitze. Schi. Rafting în cheile Partnach.

2. Dangriga, Belize. Rezervaţie de jaguari. Centru Maya. Cascada Davis.

3. Rosario, Argentina. Caiac. Croaziere. Centrul oraşului, înţesat de discoteci, teatre şi parcuri. Palatul Municipal.


4. Weymouth, Marea Britanie. Plaje. Cheiul Berarilor. Fortul Nothe.


5.Reggio di Calabria, Italia. Panorama din Chianalea di Sicilia. Castelul Aragonese. Faleza.



6. Aalborg, Danemarca. Vestigii ale vikingilor. 300 de restaurante, cazino, zoo. Muzeul de Artă Contemporană.


7. Todos Santos, Mexic. Loc de întâlnire al munţilor Sierra Laguna cu deşertul şi cu Pacificul. Plaja cu lei de mare, Punta Lobos. Plaja Los Cerritos cu nisip foarte fin. La Pastora, plaja virgină.


8. Porto Cervo, Italia. Unul din cele mai luxoase resorturi din lume. SPA, restaurante gastronomice, intensă viaţă de noapte.


9. Nairn, Marea Britanie. Plaja. Castelul Cawdor. Campionatul de golf. Festivaluri de film şi de jazz.


10. Dorado, Puerto Rico. Hoteluri de lux. Campionat de golf. Vedere magnifică la ocean. Plaja Dorado. Antojitos del Kitrinche - restaurant cu bucătărie tradiţională locală.
 Eu as alege Puerto Rico sau o destinatie undeva in Italia. :)
Va doresc un weekend cat mai placut si relaxat!

Noutati de la Benefit

Nu am reusit sa achizitionez prea multe produse de-ale lor,doar  doua bucati de erase paste (cel mai bun concealer ever!) si ieri, un mini "fake-it" kit "readness of concealness".Despre kit ul asta o sa va vorbesc saptamana viitoare,ca sa pot avea timp sa imi fac o idee mai ampla in ceea ce priveste produsul.

Ieri am tot salivat in singura Sephora a orasului,la standul celor de la Benefit.Am sa impartasesc cu voi  ultimele noutati in ceea ce privesc  cosmeticele acestui brand.



Sugarbomb

"sugar rush flush" face powder
Price: $28.00  
Pretul e cel afisat pe site ul lor oficial,pe benefitcosmetics.com, aici cel putin au niste scoruri cam astronomice... Respectiva pudra era la pretul de 40 euro! Eu o astept la reducere,la ce o fi... sau cand ma va lasa inima sa o cumpar la pretul asta... Momentan am vreo trei pudre in dotare,un trio de la Estee Lauder,o  pudra de la Yves Rocher si una de la Clarins.Si toate nu sunt nici pe jumatate  terminate.Deci clar pudra asta ar fi un moft pentru mine,da? :))

SHOP:
why we love it:Swirl the 4 flattering shades of peach, soft plum, shimmering pink and rose powders together and sweep on cheeks for a sweet rush of gorgeous.what else you need to know:Complete with soft, natural-bristle flush brush.
product details
  • 12.0g Net Wt. 0.42 oz.
HOW TO APPLY:
For a pop of color, swirl these shades together then sweep on cheeks & face. Mmm?(avoid eye area)

the POREfessional


PRO balm to minimize the appearance of pores


Price: $28.00
SHOP:why we love it:Quickly minimize the appearance of pores! Apply this silky, lightweight balm for translucent pore coverage and smoother-than-smooth skin. Pores...now you see 'em, now you don't! Complements all skin tones.what else you need to know:Can be used under or over makeup.
Lesson included!
Oil-free for a silky smooth finish.
product details
  • 22.0 mL / 0.75 US fl. oz.

HOW TO APPLY:
To use under makeup: Apply to clean, lightly moisturized skin. Pat on problem areas & blend with fingertips.
To use over makeup: Pat on lightly over makeup & blend.
TIPS:
Keep the POREfessional in your bag for touch-ups during the day.

Cam asta spun ei despre produsele lor,eu inca nu pot spune nimic despre produsele mentionate mai sus,decat ca ma tenteaza evident sa le cumpar,dar inca ma abtin de la comentarii pentru ca nu le am testat inca.
Pudra am fost reticenta sa o testez fix pe tenul meu,pe mana parea ok,avea o textura lejera,fina si chiar imi facea cu ochiul sa o iau de la raft.

China -o mare putere economica



In funcţie de cat de rapid va creste cursul de schimb al yuanului, China ar putea depasi si SUA peste aproximativ 15 ani, potrivit proiectiilor Bancii Mondiale, grupului american Goldman Sachs si altor institutii financiare.
Economia chineza a fost anul trecut foarte aproape de a depasi Japonia, astfel ca anuntul lui Yi nu a constituit o surpriza.
Faptul ca a depasit Japonia ofera Chinei anumite motive de mandrie, insa venitul anual pe cap de locuitor, de circa 3.800 de dolari, este mult mai redus decat cel al Japoniei sau Statelor Unite.
Economia statului asiatic a crescut cu 11,1% în prima jumatate a anului, comparativ cu perioada similara din 2009, iar pentru anul în curs specialistii anticipează un avans de peste 9%
Asadar pentru ca totul e "Made in China" ,a inceput sa aiba si efecte.Sa nu ne miram ca intr-o buna zi vor ajunge mai sus decat americanii. 

INNA in FHM Czech Republic




Nu sunt fana Inna,dar constat ca ea are succes prin strainatate.Pe aici,prin cluburi si pub-uri se asculta destul de des Inna.
Vad ca a aparut si in FHM Cehia.Oricum ma bucur pentru ea,pentru succesul ei din simplul fapt ca e romanca.

Calvin Klein - Infinite Hydration Moinsturizing Foundation +CK Endless Creme Concealer

Calvin Klein Beauty (Runway Chic - Collection 1) 
Ce spun ei despre setul asta:
"Calvin Klein Runway Chic has everything you need to create the perfect look. An excellent starter pack to begin your very own makeup wardrobe.


The set includes:


Fully Delicious sheer plumping lip gloss 203 Spun sugar 8.5ml
Runway Radiance Illuminating cream 601 Pearl Glow 20ml
Endless Creme concealer 204 Cream 6.5ml
Infinite Hydration moisturising foundation 101 Soft Be"Cige 29.6ml
Tempting Glimmer sheer creme eye shadow 301 Bare Skin 2.5g
Delicious Truth sheer lipstick 220 Couture 1.5g  "
Si asta e poza facuta de mine,cum aratau toate in cutiuta:
Am sa incep sa fac un review prima data la fondul de ten CK,apoi treptat la urmatoarele produse.
 Calvin Klein - Infinite Hydration Moinsturizing Foundation - # 101 Soft Beige 29,6 ml
Ce spun ei despre fondul asta de ten:
"This makeup provides seamless coverage
Perfectly hides pores, fine lines & minor flaws
Leaves you a smooth & even-toned complexion
Hydrating formula makes skin feeling replenished
Easily blends on with comfortable sensation "
Fabricat : Made in USA
Cantitate: Flaconul contine 29,6 ml de produs.
Pret: eu l-am cumparat impreuna si cu alte produse,dar am observat ca pe alte site-uri online,costa aproximativ 25-27$  
Il puteti gasi si pe strawberry aici cu 87 RON. 
E un fond de ten cu acoperire mica,dar cu o textura hidratanta,uniformizeaza culoarea tenului si da un aspect natural. Nuanta  de Soft Beige folosita mi se potriveste perfect tenului meu.Acest fond de ten ascunde imperfectiunile minore ale tenului,pentru ca daca intr-adevar aveti un ten cu probleme,nu cred ca veti fi multumite de el.
Pe buna dreptate l-au numit "infinite hydration" pentru ca practic dupa ce il aplici,iti simti tenul mai fresh,mai hidratant.Singurul inconvenient e faptul ca e atat de hidratant incat e necesara aplicarea unei pudre peste el,altfel tenul va avea tendinta sa luceasca mult.Asadar o pudra ok ar fi ideala pentru a da o nuanta mata tenului dupa ce deja ati aplicat acest fond de ten.
Se aplica foarte usor pe ten,se blenduieste perfect,are o consistenta fluida si lejera.Daca l-as mai cumpara din nou? Cred ca da,singurele inconveniente sunt ca nu acopera prea bine imperfectiunile tenului si nu e chiar 'curat " la capitolul chimicale.(iar eu momentan folosesc un fond de ten de la La Roche Posay) 

Calvin Klein Endless Creme Concealer 204 Cream 6.5ml
 Ce spun ei despre produs:
 "A conditioning concealer that erases imperfections
  Sheer
  Blends on skin naturally 
  Perfectly covers blemishes and skin irregularities
  Enriched with skin balancing ingredients plus vitamins E and C
  Helps reduce formation of fine lines and wrinkles
  Leaves you a flawless
 Young looking complexion "

Fabricat: Made in USA

Cantitate:Flaconul contine 6,5 ml de produs.

Pret: eu l-am cumparat impreuna si cu alte produse,dar am observat ca pe alte site-uri online,costa aproximativ 20 $   

Nuanta aleasa e una placuta,potrivita tenului meu dar asta se vrea un  concealer?! Da? Nu face decat sa acopere superficial cearcanele si am observat ca totusi are efect cicatrizant pentru iritatii,deci macar e un aspect pozitiv,ceea ce ma duce cu gandul ca intr-adevar contine vitaminele E si C.

Se aplica usor,are textura lejera dar nu l-as mai cumpara si a doua oara pentru ca Erase Paste de la Benefit e cel mai bun concealer incercat pana acum.


Voi reveni maine cu impresii pentru restul produselor.Pe maine si sa aveti in continuare o saptamana cat mai placuta!

Pupici!




Fashion tv Summer Festival, in acest weekend la Mamaia

La sfarsitul acestei saptamani, luxul, eleganta si rafinamentul isi dau intalnire la cel mai glamouros eveniment al verii, Fashion tv Summer Festival.

Pe podiumul de la Grand Hotel Rex din Mamaia, alaturi de Miss Litoral 2010 si Fashiontv Summer Awards 2010,nume mari ale designului vestimentar romanesc precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Ersa Atelier sau George Hojbota ne vor povesti despre tendinte, in show-uri de exceptie.

Fashiontv va dedica fiecare seara a festivalului marilor creatori internationali - Valentino, Roberto Cavalli
si Alexander McQueen, spectatorii vor urmari filme de prezentare a carierei si creatiei lor.
Fiecare seara de spectacol, va fi urmata de faimoasele petreceri Fashiontv: vineri in Club Crush iar sambata si duminica in Biavati Beach Club.
Manifestatia reuneste cei mai mari specialisti in hair-styling, make-up si peste 100 de modele.

Enjoy!

Nicolas Cage va filma in Romania!


Nicolas Cage e unul dintre actorii mei favoriti,asa ca n-am putut sa raman "insensibila" la o asemnea veste si am vrut sa anunt si eu  pe blogul meu faptul ca marele actor va filma in Romania continuarea filmului  "Ghost Rider".

Actorul a declarat pentru MTV ca acest proiect se afla intr-un stadiu incipient si ca desi s-a stabilit ca filmul va fi turnat in Romania,producatorii nu au hotarat daca vor filma si la castelul Bran.


El va intra din nou in pielea vanatorului de fantome si spera ca pelicula va contine cel putin o scena in care personajul interpretat de el sa isi conduca motocicleta pana la intrarea in castel.









Cosmetice..... Mary Kay !

Acum vreo doua saptamani,am fost la un soi de prezentare la un salon care promova produse cosmetice "Mary Kay".Ideea mi s-a parut oarecum ok initial,stiam doar ca va fi o prezentare de cosmetice si atat,tipa care ma invitase la prezentare nu imi spusese exact despre ce anume este vorba.Altfel dadeam search pe google si aflam eu ceva in final.

Trebuie sa recunosc ca am fost destul de dezamagita si dupa ce am fost oarecum silita sa ma demachez si sa testez pe propriul meu ten vreo doua-trei produse de cleaning face am zis "stop".Mi-am pierdut  trei ore din ziua aia la prezentarea cu pricina,ca la final tipa sa traga de mine si de tipa care ma invitase,sa cumparam ceva.
Si preturile nu erau tocmai mici,pentru niste produse sincer  anonime!O pudra de fata aproximativ 15 euro,un demachiant pentru ochi tot 15 euro si cam orice produs se invartea intre 10-20 euro.Nu vreau sa credeti acum ca 10 sau 20 euro mi se pare o suma exorbitanta pentru a fi alocata unui produs cosmetic,oricare ar fi acela,dar clar produsele lor nu m-au lasat cu nici un "wow' asadar am preferat sa plec de la prezentare fara sa achizitionez nimic.
C'est la vie!Nu prea a fost fair play din partea mea,dar nici inistenta ei nu m-a doborat.

Tipa cu care am venit insotita si-a luat o pudra de fata cu cateva numere mai inchise decat tenul ei.In fine,am incercat sa ii fac semne dezaprobatoare sa nu o cumpere,pentru ca nu era nuanta ei si in plus pudra nu parea sa fie cine stie ce.
Produse de cleaning am reusit sa testez,dar produse de make up numai un fond de ten care slava cerului era o nuanta destul de apropiata de nuanta tenului meu si cu o putere de acoperire nu prea satisfacatoare,dar mergea.
Produsele "Mary Kay" sunt fabricate in US si se doresc a fi niste produse profi (?!) sau asa se straduiesc ei sa se promoveze.Nu sunt decat inca o alta gama gen Avon sau Oriflame.Ma scuzati,in final cred ca cele doua mentionate merita mai multa atentie din partea noastra decat "distinsa" gama MK.
Voi ati incercat ceva de la MK?

Si acum imi amintesc de o faza relativ amuzanta  de acum vreo luna de zile,cand vazusem intr-o parcare o masina de o nuanta de roz pal cu insigna "Mary Kay " atat pe bara fata a masinii cat si pe bara spate si in laterale.Mi-am zis atunci in gand "Ce firma o mai fi si asta care a distrus cu atatea insigne masinuta asta?"
La doua saptamani dupa,am inteles cine era " vinovatul."

Apropo fetelor, astazi sau maine am sa fac review la un set de cosmetice Calvin Klein pe care l-am achizitionat de vreo saptamana,numai timp sa am! Mai nou nu prea mai am timp mai de nimic. :(

Va doresc un inceput de saptamana cat mai bun si cat mai racoros!

Liberty Parade 2010 !!!

De ieri a inceput Liberty Parade 2010,pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn).

Above & Beyond

Considerati a fi cel mai dedicat proiect trance din Marea Britanie, cei trei DJi au stralucit in ultimii ani pe scena muzicii electronice. Ca artisti au incercat in permanenta sa depaseasca limitele standardelor impuse de un anume stil din muzica dance.

 VIBE FM va transmite LIVE cel mai mare eveniment dance al anului: de la ora 16.00 avem doua ore, live, din Caravana Liberty Parade, cu vibe-uri pozitive si sound-uri de vara, animate de un MC-ii evenimentului, Liviu Hodor & DJ Andi.

Pacat ca nu sunt in Romania,sa ajung si eu la evenimentul asta..  :(


La pestera!

Acum cateva zile am vizitat o pestera dintr-un orasel numit Blansko,un orasel care se afla in apropierea Brno-ului,orasul in care locuiesc in prezent.

Nu pot decat sa ma declar incantata pentru pestera "Moravsky Kras" pentru peisajul superb si confortul de care am avut parte pentru doar 5 euro biletul!Am urcat pe munte si am  facut un scurt tur al pesterei impreuna cu un ghid.Pacat ca evident ghidul vorbea in ceha,desi 90% din cei prezenti acolo erau numai straini: nemti,olandezi,romani.
Daca va intereseaza mai multe despre locul asta puteti da un search pe google Moravsky Kras Blansko.
Un link util ar fi urmatorul: http://www.moravskykras.net/en/moravian-karst.html,are optiune si in engleza si in mai toate limbile.
Acum hai sa va incant putin privirea cu cateva imagini facute de mine in locul cu pricina.











Urmatoarele trei poze sunt favoritele mele:








Uite ce precizie am avut cand am facut poza asta :P






Poza e facuta fix la iesirea din pestera:


Desi e un loc deja vizitat,ramane sa ma reintorc la el si cu alta ocazie.

Cum sa te insori in bermude si camasa...

Pacat,mare pacat ca se mai trezeste unul care sa faca senzatie fix la propria cununie civila.
Cred totusi ca din toata garderoba pe care o are in dotare,Razvan Fodor putea face un mic efort sa nu se imbrace fix in bermude!
Si cand ma gandesc ca odinioara  imi placea nebuneste de el,pe vremea cand era inca membrul al trupei Krypton...
Probabil faptul ca a inceput sa joace in telenovele de ceva timp pentru postul Acasa i-a mai luat din materia cenusie pe care o avea...

Razvane,numai atat poti?


 

Shooting pisicesc

This is my Tommy!
Cei care ma cunosc,deja stiu ca Tommy e pisicul meu adorat si rasfatat.
Hai sa va arat ce mandrete de baietel am :P



 
 

Macrou la cuptor cu saramura

Hai sa va delectez cu o poza culinara.
Am facut ieri macrou cu saramura.Nu stiu cat de sugestiva e poza,dar a ieist tare bun.

Nici nu avea de ce sa nu iasa,lamaie si putina sare peste macrou si lasat la cuptor sa se patrunda.

Cred ca maine fac repeat la meniul asta :)

Madalina fata in fata cu ipocrizia romaneasca

Stiu ca v-ati tot saturat sa vedeti prin ziare diverse articole cu si despre Madalina Manole,dar simt nevoia sa scriu cateva cuvinte despre ea.Npot decat sa exclam "Wow mai nou mass media isi aminteste de o mare valoare a Romaniei numai cand aceasta moare!"
Nu trebuia sa fii fan Madalina Manole,cred ca toata lumea stia de ea sau macar fredonase vreodata cateva versuri de-ale ei.
Toata lumea se minuneaza si se extaziaza,vai ca Madalina a fost lasata intr-un con de umbra oarecum...Pai da,normal! Cand a fost ultima data cand cineva a mai scris/spus ceva despre ea? Acum sunt altele la putere : Andreea Balan, Bianca Dragusanu si altele... blonde siliconate si pe jumatate imbracate.

Madalina degeaba avea voce,era o prezenta feminina placuta si aparent fragila,cand altele sau altii se promoveaza intr-un fel vulgar.Culmea,mai nou vulgaritatea si prostia prinde tare bine in Romania,e promovata practic.Si nu,cu ocazia asta nu ii fac pe toti romanii prosti si inculti,dar se pare ca asta se "vinde" si asta da bine "pe sticla".
Cat despre sinuciderea ei,numai ea stie ce a fost in sufletul ei si de ce a facut gestul asta,asta daca intr-adevar l-a facut!
Iarta-ne, Madalina, pentru ca n-am stiut sa te vedem, sa te auzim si sa te simtim mai adanc in inimile noastre si n-am reusit sa-ti intindem mana atunci cand aveai nevoie de noi. Odihneste-te in pace si Dumnezeu sa te ierte pentru ceea ce, poate, noi te-am impins sa faci!

Melodiile mele preferate in repertoriul Madalinei Manole raman  "A fost iubire" si "Tu n-ai avut curaj" :


Supercounters