Cele doua castigatoare ale voucherelor MiniPRIX

 Iata lista celor care s-au inscris pentru a castiga un voucher 30% MiniPRIX de care va spuneam in urma cu cateva ore aici

1.Wanna 
2.Valentina Bucur  
3.Kata_ban
4.Miss Z

Primele doua inscrieri sunt valide,deci felicitari!

Se poate sesiza exact ordinea inscrierilor,in disqus (de la cele mai noi,la cele mai vechi comentarii)



 Va reamintesc:

 Codul voucherului fiecarui voucher are o valoare de 30 % si este valabil pana la 2011-08-01  ora 00:00. Comanda minima pentru utilizarea unui cupon de reducere este de 100 de lei. Veti putea utiliza cuponul de reducere, in cosul dvs de cumparaturi, sub lista de produse fiind dispusa o casuta destinata introducerii codului de reducere.


Atentie! Daca sunteti abonat la newsletter'ul miniPRIX, reducerea va fi afisata pe fiecare produs si voucherul nu-l veti mai putea folosi!Reducerea nu se aplica si costului de livrare, acolo unde acesta exista. Un cupon validat este considerat utilizat. Cuponul poate fi utilizat o singura data, iar sumele nu se reporteza pentru o comanda ulterioara. In cazul in care comanda in care ati utilizat codul, este anulata ulterior, voucher-ul se considera de asemenea anulat.

Am sa va trimit mail acum cu voucherul Miniprix,va rog sa imi confirmati ca l-ati primit si sa il folositi cu placere!
Multumim Alina! (tipa care a oferit aceste doua vouchere)


LAST EDIT:
O alta cititoare a blogului a lasat la sectiunea comentarii adresa ei de e-mail  pentru cele doua persoane Kata_ban si Miss Z care doreau voucher si din pacate eu nu am avut decat doua disponibile.
Adresa cititoarei unde ii puteti cere codul prin e-mail este lavy9_angel_ashhh[at] yahoo[.]com
Multumim Lavy!
Last Edit 2: Am trimis mail celor trei persoane,fata care oferea inca doua vouchere si cele doua persoane care erau interesate de acele vouchere Miniprix.

Multumesc Alina si Lavy pentru ca ati fost dragute si ati oferit voucherele voastre MiniPrix sa fie folosite de alte persoane!Mi se pare admirabil lucrul asta,de a oferi cuiva o reducere de care tu nu poti beneficia sau nu te intereseaza momentan. Multumesc in numele celor care si-au dorit voucherele!


Pupici,
Andreea

Supercounters