Ofer doua vouchere de 30% reducere la Miniprix! -INCHIS

 Gratie unei cititoare dragute  care a venit cu propunerea de a va oferi doua vouchere 30% reducere la Miniprix,primele doua comentarii care vor lasa  comentariu "vreau si eu" si adresa lor de e-mail in formatul  bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com  vor beneficia fiecare de cate un voucher Miniprix!
Am nevoie totusi de adresa voastra ca sa pot trimite codul respectiv,asa ca astept inscrierea voastra la sectiunea comentarii.


Codul voucherului fiecarui voucher are o valoare de 30 % si este valabil pana la 2011-08-01  ora 00:00. Comanda minima pentru utilizarea unui cupon de reducere este de 100 de lei. Veti putea utiliza cuponul de reducere, in cosul dvs de cumparaturi, sub lista de produse fiind dispusa o casuta destinata introducerii codului de reducere.
Atentie! Daca sunteti abonat la newsletter'ul miniPRIX, reducerea va fi afisata pe fiecare produs si voucherul nu-l veti mai putea folosi!Reducerea nu se aplica si costului de livrare, acolo unde acesta exista. Un cupon validat este considerat utilizat. Cuponul poate fi utilizat o singura data, iar sumele nu se reporteza pentru o comanda ulterioara. In cazul in care comanda in care ati utilizat codul, este anulata ulterior, voucher-ul se considera de asemenea anulat.


Va intereseaza? Lasati un comentariu ca vreti un voucher MiniPRIX.

Nota: Voucherele nu sunt oferite de staff-ul Miniprix in mod direct,ci de o cititoare a blogului meu.Multumim Alina! :*
 Daca vor fi mai mult de 10 fete doritoare a voucherului Miniprix,voi extrage doua numere castigatoare cu Random.org,in caz contrar primele doua inscrieri vor fi considerate valide /castigatoare.


-INCHIS-
Castigatorii ii gasiti aici.

Pupici,
Andreea

Supercounters