Giveaway ELF palette 100 Eyeshadow

Aici gasiti castigatoarea paletei ELF:

http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/11/castigatoarea-paletei-elf.html

    It's time for giveaway! :P In primul rand trebuie sa mentionez ca paleta a fost achizitionata de mine,folosita aproape deloc,folosita insemnand doar cand am facut swatches si a zacut acolo... nefolosita.
Culorile mate sunt mai prafoase,dar cele sidefate sunt chiar ok.Motivul pentru care nu am folosit-o e ca am o gramada de farduri nefolosite,mai mici si am ajuns la concluzia ca trusele astea mari chiar nu sunt pentru mine.Adica degeaba le cumpar,le am.... ca eu tot la nuantele neutre ma intorc si tot paletutele mici imi par mai practice.


   Am citit cu atentie comentariile voastre de la postarea anterioara,vreo doua idei chiar mi-au ramas intiparite in minte dar din pacate nu le voi pune in practica.Nu acum,dar pe viitor da! Paleta asta nu mi se pare ca fiind un "must have" sau mai bine spus ceva care sa isi doreasca toata lumea,asa ca nu as vrea sa o ofer cuiva care va proceda fix ca mine ,nu o va folosi :)

Va rog sa va inscrieti strict cele care va doriti aceasta paleta,ea se afla fix in "starea" in care o vedeti in poze,majoritatea culorilor nici nu au fost atinse!

Daca vreti sa va inscrieti,va rog sa completati formularul de mai jos.M-am decis ca sa aleg castigatoarea in functie de raspunsurile la cele doua intrebari care o sa imi placa cel mai mult.In cazul in care imi plac mai multe raspunsuri,o sa aleg maxim 5 persoane si apoi o sa aleg cu random dintre raspunsurile favorite.Sper ca e in regula ideea mea.Deadline: 8 Nov inclusiv si voi anunta castigatoarea pe 11 Nov.

Eu va doresc multa bafta si sper sa va placa premiul.Nu accept inscrieri la sectiunea comentarii,doar in acel formular de Google Docs.Daca aveti intrebari,le astept la comentarii.

Multa bafta si sper sa va placa premiul!

Pupici,
Andreea

Supercounters