Giveaway Cosul Bio!

Giveaway incheiat.Castigatoarea o gasiti aici: http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/11/castigatoarea-giveaway-ului-cosul-bio.html

   Daca nu cunoasteti inca beneficiile produselor Bio,gasiti o descriere aici pe CosulBio.ro 
CosulBio va ofera o lotiune calmanta pentru corp cu levantica Bentley Organic si un ceai bio relaxant hild Sonnentor

Pe CosulBio gasiti atat suplimente alimentare,dulciuri bio cat si cosmetice bio! De exemplu Lyly Lolo pe care sper sa am ocazia sa le testez cat mai curand!



Aloe vera hidrateaza si catifeleaza pielea obosita, maximizand efectele calmante date de musetel si levantica. Miroase atat de bine ca nu ti-ai dori nimic altceva pentru pielea ta!
Instructiuni de folosire:Aplicati o cantitate mica de lotiune, spre deosebire de lotiunile conventionale (neorganice) aceasta intra mai greu in piele. Masati gentil

Ingrediente
Apa, Ulei de Cocos Nucifera (Nuca de cocos), Ulei din seminte de Helianthus annuus (floarea-soarelui) *, Alcool Cetearil, Coco-Glucozida, Glicerina**, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Ulei Kernel de Prunus Armeniaca (Caisa) Kernel Oil*, Suc Pudra din Frunze Aloe Barbadensis (Aloe Vera) *, Extract de flori Chamomilla recutita (Matricaria)*, Ulei de Lavandula angustifolia (levãnþicã)*, ulei de flori Pelargonium graveolens (Rose Geranium)*, Ulei de coaja de Citrus Aurantium Dulcis (Portocala)*, Alcool Denat*, Linalol*, Limonene*, Citronellol*, Benzoat de Sodiu, Extract de Fructe de Citrus Aurantium Dulcis (Portocala)*, Extract de Fructe Citrus Paradisi (Grapefruit), Extract de Fructe Citrus Aurantium Bergamia (Bergamota), Extract Citrus Tangerina (Tangerine), ulei de seminte de Citrus Grandis (Grapefruit)*, Tocoferol, Sorbat de Potasiu, Guma de Xantan, Acid Citric * ingredient certificat crescut organic ** derivate din ingredient certificat crescut organic.
Gramaj:250ml 

Un calmant, cand sunteti solicitati la maxim!

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte peste un pliculet de ceai si se lasa acoperit 5-10 minute.
Contine:
Roinita, salvie, levantica, patrunjel, fenicul si galbenele.
Gramaj:20doze.



Conditiile de participare sunt simple,asa ca v-as ruga sa le respectati:


 Follow prin GFC :

♥ Share acestui link  http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/11/giveaway-cosul-bio.html pe wall-ul vostru de FB si apoi sa lasati link ul cu ora respectiva la care ati dat share.Va rog sa aveti profilul public sau in caz contrar ,sa ma adaugati la friends cu profilul blogului meu  in cazul in care aveti profilul privat.




♥ Like paginilor de Facebook Andreea's Land   https://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309 
Cosul Bio  http://www.facebook.com/pages/CosulBioro/115847355144724


                                 
                                



♥  Sa raspundeti la intrebarea: Care este produsul preferat de pe Cosul Bio?




Va rog sa completati formularul de mai jos daca doriti sa participati la acest concurs!




*Toate conditiile sunt obligatorii si va asigura un entry la giveaway.
*Voi alege castigatoarea produselor  CosulBio cu random/randomizer list.



Deadline: 27  Noiembrie
Premiul va fi trimis de CosulBio  asadar acest giveaway e valabil strict pentru cei care locuiesc in Romania sau care pot da o adresa de Romania pentru ridicarea premiului.Pe 28 Noiembrie voi alege castigatoarea.

Si ca sa va raspund si eu la intrebarea care v-am pus-o voua,produsul meu preferat de pe Cosul Bio e acesta. Se afla la un pret foarte bun,eu am dat din pacate 30 RON pe el acum jumatate de an ... Pe viitor cu siguranta o sa am in vedere acest site pentru achizitionarea diverselor uleiuri presate la rece!


 Multa bafta tuturor si sper sa va inscrieti in numar cat mai mare!



Pupici,
Andreea

Supercounters