Guest post - Review produse Bioderma din gama Atoderm!

      Acum ceva timp ,mai exact la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut am organizat un giveaway impreuna cu cei de la Bioderma. Pe cele cinci fete castigatoare le rugasem sa faca cate o scurta prezentare a produsului,sa ne spuna asadar parerea lor despre produsele respective.Nu o sa neg: ca am fost  putin dezamagita ca nu am primit reviewurile cerute,mai ales ca era vorba de un balsam de buze si o crema de maini care cu siguranta le-au testat pe vremea asta atat de geroasa.O singura fata are scuza ca produsele efectiv i-au ajuns abia ieri,din vina curierului.
    Review-ul unei castigatoare  in legatura cu cele doua produse Bioderma castigate:

"Revin in cele ce urmeaza cu opinia mea referitoare la produsele Bioderma din gama Atoderm, castigate la unul din super giveaway-urile organizate de tine.


Multumesc foarte mult Bioderma Romania atat pentru premiile oferite, cat si pentru promptitudinea cu care au fost expediate. In egala masura, multumesc Andreei pentru ca a facut posibil ca noi sa testam o parte din produsele incluse in gama Atoderm, prin intermediul giveaway-ului.

Gama Atoderm cuprinde produse de igiena si ingrijire potrivite pielii uscate si foarte uscate. Dintre acestea, am ocazia sa ma bucur de crema de maini Atoderm – Mains (Repairing Hand Cream), destinata ingrijirii mainilor uscate, agresate (de vant, frig, umezeala, detergenti etc.), cat si de stick-ul de buze Atoderm (pentru buze uscate si sensibile).

Sunt extrem de incantata de ambele produse din urmatoarele motive:

Crema de maini
-hidrateaza potrivit de bine pielea mainilor;
-nu lasa pelicula grasa;
-se absoarbe imediat in piele;
-are un parfum discret, deloc deranjant;
-este hipoalergenica;
-vine sub forma de tub, la 50ml, ca urmare aplicarea este usoara, nu se risipeste din produs si se evita contaminarea bacteriana a produsului.

Pentru ingrediente si detalii suplimentare, puteti intra aici.

Stick-ul de buze
-hidrateaza potrivit de bine buzele, insa la cateva ore poate aparea nevoia de reaplicare;
-are o textura foarte fina, cremoasa, ce practic se topeste pe buze la aplicare. Este o senzatie foarte placuta;
-are un parfum discret, deloc deranjant;
-este hipoalergenic;
-este micut si usor de purtat in geanta (vine sub forma unui lipstick, la 4g).



Pentru ingrediente si detalii suplimentare, puteti intra aici.

Pe langa cele doua produse, am fost placut surprinsa sa gasesc in colet si un superb pandantiv Swarovski. Multumesc Bioderma!
In concluzie, daca va confruntati cu o piele uscata sau cu tendinta de uscare, incercati cu incredere aceste produse din gama Atoderm.  
Cu siguranta, nu o sa ramaneti dezamagite!
Cu drag, 
Teea  "


   Multumesc mult Teea pentru reviewul tau si apreciez mult ca mi l-ai dat chiar in timp util,de pe 27 Decembrie anul trecut.Nu il publicasem  pentru ca asteptasem cumva si restul reviewurilor.Restanta sunt si eu in a face reviewuri la aceste produse,dar din pacate nu am intrat in posesia lor,produsele fiind inca in tara.Promit ca voi reveni cu review-urile acestor produse Bioderma si nu numai! 
  Multumesc celor de la Bioderma pentru sponsorizarea avuta si mai ales ca au rezolvat situatia cu acel colet pierdut de curier!



Pupici,
Andreea

Supercounters