Clothingloves Giveaway

  Astazi vom da startul la o serie de surprize,mai multe giveaway uri/ premii tentante sper eu. Vom incepe cu Clothingloves,care au avut amabilitatea de a sponsoriza acest giveaway.
Sper ca inscrierea la acest giveaway sa nu fi se para dificila,pentru ca mie mi se pare interesanta cerinta sponsorului,de a scrie parerea voastra despre site ul lor,ce va place,sau ce nu va place sau ce anume v-ati comanda de exemplu de la ei cu un voucher de $50 ;)


Reguli:


1. Sa va faceti cont pe site ul acestahttp://www.clothingloves.com/
3. Sa scrieti un scurt comentariu/articol despre site ul Clothingloves http://www.clothingloves.com/
sau despre orice produs de pe site care sa contina minim 100 cuvinte. Articolul poate include link uri si fotografii  http://www.clothingloves.com/ Cum inscrierea se face prin Rafflecopter, puteti lasa doar link uri de pe site cu produsul/produsele despre care vorbiti in articol. Articolul il veti scrie in limba voastra materna,nu este  necesar sa il scrieti in engleza. Articolul vostru nu va influenta cu nimic faptul daca veti fi sau nu castigatoarea acestui giveaway;ideea e sa va familiarizati cu site ul Clothingloves.
4. Voi selecta un singur castigator care va primi $50 din partea celor de la Clothingloves.com. Echipa Clothingloves va incarca contul castigator cu $50.
5. Lasati comentariu la aceasta postare cu numele si adresa de e-mail cu care v-ati facut cont pe site ul Clothingloves  si nu uitati sa bifati toate optiunile de pe Rafflecopter.Veti observa ca veti putea avea mai multe entry-uri ;)
6.Sa dati la share aceasta postare pe Facebook. (cerinta optionala,daca o indepliniti veti avea 2 entries)
7. Numarul de participanti minim trebuie sa fie de 80.Sper sa nu fie o problema acest lucru,in caz contrar voi oferi eu un premiu din bugetul meu personal.

Giveaway ul este deschis international!


Rules:

3. Write a short article to introduce the website http://www.clothingloves.com/ or any product of the website which should over 100 words. The article includes one or more product pictures and link back http://www.clothingloves.com/
4. 'Giveaway Partner' (Andreea ’ s Land) will select a winner with the help of third-party  tools, and the winner will receive $50 cash coupon from Clothingloves.com. Clothingloves Team will charge the cash coupon to the winner's account in Clothingloves.com.
5. Leave a comment  on this post with your name and your e-mail address which you used to create your account on Clothingloves and also follow Rafflecopter options. You can have more entries for this giveaway ;)
6. Please share this post via Facebook.
7.The number  of participants must exceed 80.

The giveaway open INTERNATIONALLY!

Deadline: 1 OCTOBER

a Rafflecopter giveaway Astept inscrierile voastre si va doresc multa bafta! Daca aveti intrebari le astept la sectiunea comentarii sau via e-mail (bazardeimpresii [at]yahoo[dot]com )

Castigatoarea va fi aleasa prin Rafflecopter (e un fel de random.org).Voi anunta castigatoarea in maxim 3 zile din momentul in care se termina giveaway ul.

Last update: Puteti lasa link ul de la share ul de pe FB aici intr un comentariu sau la sectiunea sugestii/opinii.Fara acel comentariu pe blog,inscrierea nu e valida,va rog sa reveniti si sa lasati comentariul pe blog unde scrie "Leave a Blog Post Comment". 



Cu drag,
Andreea

Supercounters