Opiniile mele despre cateva produse Paula's Choice

  Stiu ca unele dintre voi asteptati postarea asta de cand va aratasem atunci ca mi-am luat cateva produse Paula's Choice.Am folosit strict ce imi recomandase Pasagera cu cateva luni in urma,mai putin acea spuma de curatare de pe iHerbs care nici pana in ziua de azi nu mi-a ajuns comanda....
Revin astazi cu impresia mea despre produsele folosite cam o luna de zile.


Sa incep cu produsul meu preferat:


Exfoliating 2% Beta Hydroxy Acid Liquid

Descrierea oficiala a produsului :




Exfoliating 2% Beta Hydroxy Acid Liquid

Oily Skin
Exfoliate deep within the pore and fight stubborn blemishes and blackheads with this clear liquid with 2% salicylic acid (BHA). Also contains soothing anti-irritants. 
-Liquid consistency (similar to toner) works beautifully on oily or combination skin
-Exfoliates the skin's surface and inside the pore lining where clogged pores occur
-pH of 3.2 is optimal for effective exfoliation
-100% fragrance and colorant-free
-Please note: When using a BHA product make sure you use a sunscreen during the day
 Those allergic to aspirin (acetylsalicylate) should not use products containing salicylic acid (Beta Hydroxy Acid, or BHA).


Parerea mea:

 Produsul il aplic dupa ce ma demachiez si spal pe fata cu o spuma de curatare. Astept apoi  cateva minute pentru ca tenul sa fie uscat inainte sa-l intind pe ten,apoi dupa vreo zece minute,aplic crema de noapte (uneori nu mai aplic absolut nimic peste el)
Nici eu nu stiam exact de ce trebuie musai aplicat pe tenul uscat,dar ca sa o citez pe Coconut "Exfoliantul trebuie sa il folosesti pe tenul perfect uscat deoarece ph-ul apei influenteaza ph-ul exfoliantului, si atunci nu mai exfoliaza nimic, nu mai e eficient."


Eu am jonglat cu acest produs si cu Brevoxyl,in sensul ca o zi da,una nu.Cand foloseam acest exfoliant chimic,nu foloseam Brevoxyl si tot asa.Am facut greseala de a le folosi in aceeasi zi pe ambele la interval de 5 ore... si doua zile am avut fata usor iritata si destul de rosiatica.Mi-a fost teama,atat de teama ca nu am mai aplicat nimic pe ten alea doua zile decat crema cu SPF!
De ce l-am numit produsul preferat? Ei bine,e un exfoliant chimic dar e destul de gentil cu tenul,nu provoaca senzatie de usturime sau alt disconfort de genul.Trateaza cu eficienta urmele de acnee!


Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.



RESIST Barrier Repair Moisturizer


Descrierea oficiala a produsului:


RESIST Barrier Repair Moisturizer

All Skin Types
RESIST Barrier Repair Moisturizer contains a specialized complex of ingredients proven to remodel aging skin, bringing it to a healthier, more youthful state-really. The formula is packed with ingredients that work to build and preserve collagen, prevent moisture loss, restore essential ingredients to protect skin's barrier function, and reduce inflammation with potent antioxidants. The result? The skin you want to have, now! Please see below (under "Ingredients") for references to documented research about the claims for the ingredients in this moisturizer.
-Provides silky hydration that's ideal for normal to dry skin
-Formulated to help skin resist wrinkles
-Reduces free-radical and environmental damage
-Exceptional for rosacea and sensitive skin
-Perfect for the eye area-no need for a separate eye cream!
-Fragrance-free, because it's what's best for your skin


Parerea mea:
E produsul Paula's Choice care m-a impresionat  de prima data cand l-am folosit:  imi da luminozitate tenului,mi-l lasa fresh si ... poate fi folosit si ca o crema de ochi!
Mirosul e subtil,aproape insesizabil.
Mi-as dori sa incerc pe viitor si o crema de noapte !




Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45


Descierea oficiala:


Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45

Normal Skin | Combination Skin | Oily Skin





This antioxidant-rich sunscreen provides broad-spectrum sun protection without leaving a greasy or waxy film on skin. Formulated for the face and body, it may be worn under makeup and is ideal for outdoor activities because it is very water-resistant. Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45 slips on smoothly and leaves skin with a softly radiant matte finish.


  • Contains a vitamin cocktail of antioxidants to boost skin's environmental defenses


  • May be applied to facial skin as well as from the neck down


  • 100% fragrance- and colorant-free


  • Very water-resistant (protects in water for 80 minutes before reapplication is needed)


  • pH 6.5-7.5




  • Si un produs care l-am cam "blamat" initial,nu ii vazusem "intrebuintarea":


    RESIST Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex


    Descrierea oficiala:


    All Skin Types
    RESIST Advanced Replenishing Toner is our most state-of-the-art toner. Everything about it is designed to provide superior benefits to aging skin. From the first application your skin is smoother, softer, and visibly radiant. See redness and signs of irritation vanish, and with ongoing use, you will see fewer wrinkles and a beautifully healthy skin tone.








  • The second step in your RESIST antiaging skin-care routine





  • Unlike any other toner you may have experienced




  • Antioxidant-rich formula nourishes your skin with its rich, milky texture





  • Helps restore and protect your skin’s healthy barrier function





  • Leaves your skin feeling unbelievably silky with a gorgeous glow





  • Restores essential elements aging skin needs to produce healthy collagen and reduce wrinkles





  • Instantly calms your skin and reduces redness





  • Works beautifully to remove last traces of makeup





  • Formulated for all skin types but best for normal to very dry skin





  • pH 5.5–6.0







  • Parerea mea: 
    Imi trebuie musai o pompita,se pierde mult produs folosind discheta demachianta! Sunt sigura ca puteam sa ajung sa nu consum jumatate de flacon din el... 
    E cel mai gentil toner folosit pana acum,continua curatarea tenului si il pregateste pentru aplicarea cremei.

                                                                    

    Pentru ca ma folosit un exfoliant chimic si in paralel un antibacterian,trebuia neaparat sa folosesc si o crema cu SPF.Tubul de crema  e generos,am folosit cam 10% din tubul respectiv (146 ml) si ma va tine garantat pana in luna ianuarie a anului viitor. La doar 18 euro,o crema cu SPF care nu lasa DELOC pelicula grasa pe ten,eu zic ca e un super produs! Unde mai pui ca e si "spornic"? Are un miros discret,aproape insesizabil.Am folosit crema in special ziua,inainte sa aplic fondul de ten sau sa plec undeva din casa.

                  
    Concluzii:
    Si acum pentru ca nu am folosit exclusiv produsele Paulei Choice, ci am folosit in acelasi timp si Brevoxylul,o parte din laude il are si el.Daca aveti probleme cu acnea ,asta e produsul pe care trebuie sa il incercati prima data! Nu inteleg de ce doctorii iti recomanda  Skinoren si Zynerit.... Ultimele produse mentionate nu sunt deloc blande cu tenul,Zyneritul contine alcool... si dupa ce le folosesti se cojeste teribil tenul,oricat de multa crema hidratanta ai baga dupa sau inaintea folosirii lui....Ajunsesem sa cred ca toate antiacneicele sunt asa,dar Brevoxylul e singurul care a demonstrat fix contrariul.

    Am ajuns la o singura concluzie: produsele Paula's Choice imbunatatesc vizibil tenul (cel care are probleme cu acneea,semne etc),cel care e deja curat -ofera luminozitate tenului.Zonele tenului unde nu am nici un fel de problema,pur si simplu "radiaza".

    Am comandat odata cu aceste produse full size si  cateva mostre de fond de ten Paula's Choice. Dezamagitor,daca stai sa vezi ce minuni fac restul produselor de ingrijire! Fondul de ten destul de discret pe ten,dar nimic prea wow,e mai degraba o crema coloranta si atat.
    Celelalte mostre primite si comandate de mine Paula's Choice nu am reusit sa le testez,m-am focusat pe cele full size.

    Dupa o luna de zile de folosire a acestor trei produse Paula's Choice si Brevoxylului in acelasi timp,tenul meu arata vizibil mult mai bine.Preconizez ca pana in decembrie o sa am un ten " nou-nout" (ce exprimare ciudatica am ales!)
    Nu imi pare deloc rau ca mi-am comandat aceste produse,ma gandesc oare ce as mai putea comanda la o viitoare comanda.As vrea sa incerc si o crema de noapte si o crema antirid.

    Georgiana m-a convins ca vreau si crema de noapte.Cititi si aici impresiile ei despre produsele Paula's Choice incercate de ea.


    *Aceasta postare nu se vrea a fi reclama.M-as bucura eu sa imi trimita cei de la Paula's Choice produse gratis :))



    Pupici,
    Andreea

    Supercounters