Concurs Bijuterii si Cristale!

Nah,ca m-am inscris si eu pentru concursul asta,asa pe ultima suta de metri! Nu de alta,dar acum l-am descoperit pe blog-ul Camelcutzei.Imi plac mult bijuteriile si cred ca oricarei femei ii plac,asa imi incerc si eu norocul.
De aceea, va invit sa intrati si sa vedeti cat  de frumoase sunt bijuteriile lor si sa va inscrieti si voi la concursul lor!

BijuteriiSiCristale este un magazin online in care gasiti bijuterii din pietre semipretioase, pietre semipretioase si cristale. Ei ofera o gama completa de bijuterii, de la inele, bratari, coliere, cercei, pandantive si seturi, pana la perle. Deasemenea, varietatea bijuteriilor cuprinde pietre semipretioase ca: ametist, granat, smarald, rubin, turcoaz, citrin, onix, si multe altele. Multe din aceste pietre semipretioase le puteti gasi in magazin si in diferite forme, in stare bruta sau finita. 
Nu-i asa ca acest colier cu pietre de Cuart si Onix si cu pandantiv e superb?Si aceasta pereche de cercei fashion din margele de Cuart alb e divina.

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs:
1. Prima conditie este sa urmariti blogul meu prin Google Friend Connect.
2. Trebuie sa intrati pe site-ul BijuteriiSiCristale, sa alegeti 2 produse care va plac, si sa lasati un comentariu la aceasta postare cu linkurile catre produse, impreuna cu adresa de mail la care va pot gasi. Se accepta un singur comentariu/ip.
3. Posesoarele de bloguri isi pot mari sansele de a castiga, scriind un text pe blogul lor, cu link catre postarea mea cu concursul si catre cele 2 produse alese de pe BijuteriiSiCristale, iar in comentariul lasat pentru inscriere sa lase si linkul catre postare.
4. Concursul va dura 3 saptamani, 1 iunie este ultima zi de inscriere, iar pe 2 iunie voi anunta castigatoarea, cu ajutorul Random.org

Review: Miracle Touch Creamy Blush Max Factor

Max Factor Cream Blush e unul dintre blush-urile mele favorite.Acum e pe "terminate",l-am tot alternat ba cu un set trio de blush-uri de la Estee Lauder,ba cu un bronzer de la Clarins.
Nuanta pe care am achizitionat-o a fost nr.14- Soft Pink (vezi foto 2)
In poza a iesit o nuanta cam sclipicioasa fata de cum arata ea in realitate. 


Textura&Aplicare:
* e "creamy" dar nu arata ca o crema
*e destul de dificil de aplicat /de luat produsul din ambalaj cu degetul mereu (si nici nu e igienic!),cel putin cand produsul e pe terminate,e ideal sa fie folosita o pensula pentru blush mai subtire.
*are o textura lejera si placuta


Culoare:
* e destul de placuta,deloc intensa,atat cat e necesar ca un blush sa fie ok pe tenul tau.
*produsul exista  in patru nuante diferite:Hot Pink, Hot Red, Dark Red, Copper
*e un produs concentrat si destul de pigmentat
*da un aspect natural tenului


Pret:
*240 czk ,aproximativ 10 euro.
*raport pret-calitate destul de rezonabil


Per total e un produs ok,nu fabulos dar nici unul anonim,unul dintre produsele bune de la Max Factor din punctul meu de vedere.


Daca l-as mai achizitiona din nou?
DA.

Song of The Day: Animal X ft Corina - Ca la inceput

Aparent o melodie banala si cam comerciala,dar eu i-am dat "repeat" de vreo 3 ori pe ziua de azi,asa ca va las si pe voi sa o ascultati.
Enjoy!



Nu mai sunt cei de la Animal X ce stiam noi odinioara,nu mai sunt "ca la inceput" dar parca  nu suna asa de  rau,nu?:)

Confuzii...

Nu imi place sa fiu confundata.Ma irita oarecum cand se trezeste cineva si imi da add pe messenger intrebandu-ma "Nu esti x-uleasca?" si eu sa ii raspund in mod politicos  "Nu,nu sunt."
Nu stiu de ce se insista cu ideea "daca nu ne stim,ne putem cunoaste." Hai nu zau,cine ti-a zis ca sunt amatoare sa cunosc barbati ?! Stai linistit,analfabeti si fraieri sunt peste tot.Nu vreau sa bag pe toata lumea in aceeasi oala.,dar in mare parte,tipii astia care incearca sa agate tipe de pe facebook/hi5 si nici macar tipa nu are e-mail ul afisat,sunt niste distrusi! Cum naiba sa vrei sa vorbesti cu o anume Andreea (una blonda,care culmea numele meu de familie coincide cu al ei ) si sa imi dai mie add din greseala!?
Au fost dati in care m-am distrat copios cu astfel de specimene,ba le-am dat informatii eronate,gen "Da eu sunt aia din avatar" (si era Sarah Shahi) ori ca sunt maritata si mai am si un copil.
Dar stiti ce mi s-a parut cel mai tragic? Ca desi paream total dezinteresata de firul discutiei,omul insista. Sa ajungem la ideea ca unii barbati nu stiu care e aia limita bunului simt? Trebuie  oare sa ajung sa spun verde in fata  "Stii mai baiatule,esti prea fraier,prea idiot pentru mine,nu ma interesezi"?
Acestea fiind spuse,m-am saturat de necunoscuti care imi dau add,care ma confunda cu acea Andreea blonda cu aspect de pitzi.
In alte dati am mai fost confundata  cu o matusa de a mea care e cu sase ani mai mare ca mine,dar am fost incantata,pentru ca tipa arata impecabil.Si nu,nu zic asta pentru ca imi e ruda,dar efectiv e genul ala de femeie care toti barbatii intorc capul dupa ea,si reuseste performanta asta fara a fi vulgara sau pitzi,cum se poarta azi...

Alta data am fost confundata  cu un profesor universitar,o studenta mi-a dat add  pe messenger sa ma intrebe diverse si culmea era convinsa ca vorbeste cu profa ei,pana cand am lamurit-o ca nu sunt cine credea ea. :)

Si acum ca tot sunt la capitolul confuzii,am fost confundata  in club cand aveam vreo 17 ani de un tip cu prietena lui.Momentul ala mi s-a parut penibil si tipul s-a ales cu o palma din partea mea .Pai cum sa ma sarute un necunoscut ?:)) Apoi dupa explicatiile lui,am inteles care fusese problema.Pacat ca ii aparuse prietena,mi-as fi dorit un al doilea sarut. :))

“Eu când vreau să fluier, fluier”

La prima vedere, filmul “Eu când vreau să fluier, fluier” pare o mare prostie ca restul filmelor româneşti (după anii ‘90, mă rog majoritatea), mai ales că o mare parte din actori sunt ţigani. Tot ne plângem că suntem făcuţi ţigani de nemţi, francezi şi alţi străini, dar noi tot astfel de filme facem, cu ţigani. Nu că aş avea ceva cu ţiganii, dar ar putea face aşa încât proporţia de actori să fie jumi-juma, jumate rumâni-jumate români sau filmele să nu mai fie despre rumâni.
Filmul românesc “Eu când vreau să fluier, fluier”, de Florin Şerban a fost selectat în competiţia oficială la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin din 11 – 21 februarie.
Filmul se bazează pe povestea unui adolescent care se hotărăşte să evadeze dintr-un penitenciar, cu numai 5 zile înainte de a fi eliberat.
Acţiunea filmului se complică şi mai mult în momentul în care Silviu, personajul principal, se îndragosteste de Ana, o studentă la sociologie care îşi face practica în penitenciar.
Este un film  care nu  este inspirat din realitate, ci o denaturează. In plus e absolut enervant faptul ca Silviu e brailean,si ma rog,rata de infractionalitate din Romania,e cea mai mare in Braila?!
Cotidianul britanic The Guardian notează că tema delincvenţilor a dominat cele mai bune filme europene de la Berlinală, unul dintre acestea fiind cel regizat de Florin Şerban, numit de jurnalistii britanici "o bijuterie".
Deutsche Welle scrie că, prin această peliculă, regizorul Florin Şerban vrea să atragă atenţia asupra condiţiilor în care trăiesc tinerii delincvenţi din România.Asadar toti delicventii din Romania sunt tigani?!



Sa nu se inteleaga ca nu sunt fan filme romanesti,ci pur si simplu filmul asta mi-a lasat un gust amar din momentul in care Silviul ala a inceput sa faca diverse,iar finalul a fost lasat "in aer".
Un film bun romanesc,care imi vine acum in minte e "Cel mai iubit dintre pamanteni".Stefan Iordache isi creeaza personajul cu multa maiestrie.
Puteti urmari aceasta secventa,dar va invit totodata sa vizionati filmul,pentru ca merita!




Sa aveti un inceput de saptamana cat mai placut!

Felicitari Romania!

Germania a castigat finala Eurovision 2010, cu 246 de puncte. Romania a obtinut cea mai buna performanta din istoria participarii la Eurovision.
Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul 3, la fel ca Lminita Anghel in 2005, dar a obtinut un punctaj mai bun (162 vs 158).

Lena a primit trofeul Eurovision 2010, din mainile lui Alexander Rybak. Anul viitor Eurovisionul va avea loc in Germania.Lena a cantat o piesa compusa de Julie Grost si Josh Gordon. Germania a castigat pentru a doua oara concursul Eurovison, dupa victoria din 1982.

Pe de o parte ma bucur ca nu a castigat Romania,era tragic sa fi fost noi cei care trebuia sa organizam la anul Eurovisionul.
Parerea mea? Germania nu merita sa fie nici macar in primele cinci locuri! Dar evident nemtii au bani sa faca Eurovision-ul ,asadar au castigat locul 1! Mda,aranjament in toata splendoarea lui.

Melodia Turciei m-a impresionat,chiar mi-a placut,cea a Armeniei,iar cea a Frantei a fost de toata jena.
Nu a fost o melodie extraordinara nici cea a Paulei Seling si a lui Ovi,dar a fost oricum ceva deosebit fata de restul melodiilor cu care s-au prezentat restul tarilor.Am salivat la propriu si la prezentarea Norvegiei,nu stiu cat mi-a palcut melodia,dar tipul arata die for it :)) Daca toti norvegienii arata asa,eu acolo ma mut in curand :))Chiar si Belgia merita un loc mai fruntas .

Si iata si clasamentul tarilor:


Mozilla Firefox Rules!

Cred ca am mai bine de 5 ani de cand folosesc numai Mozilla Firefox.
Imaginea urmatoarea e just for fun.
Photobucket

Intrebari de copil...

Am regasit pe blog ul unei tipe ,o  leapsa,ma rog mie imi par o serie de intrebari  infantile pe care le completam  in diverse oracole cand eram copil.Mai tineti minte cand aveati oracole si le ati tot completat cu diverse?
Ei bine,cam astea ar fi intrebarile copilaresti:

Daca eram un anotimp ... eram vara!
Daca eram o luna .. eram sigur luna mai.
Daca eram o zi a saptamanii ... vineri.
Daca eram o parte a zilei ...eram  noaptea!
Daca eram un animal marin ...delfin.
Daca eram un animal de uscat ... pisica.
Daca eram o virtute .. loialitatea! Se poate confirma, o am din plin.
Daca eram o planeta ...Jupiter.
Daca eram un lichid ... Apa
Daca eram o piatra .. smarald.
Daca eram un metal ... aur alb.
Daca eram o pasare ... Rata
Daca eram o planta .. Trandafir galben
Daca eram o stare a vremii… ploaie de vara!
Daca eram un instrument... chitara.
Daca eram un sentiment... dragoste!
Daca eram un sunet … ciripitul pasarelelor
Daca eram un cantec ... Michael Jackson - "You are not alone"
Daca eram un film ... "Nasul"
Daca eram un serial… "Desperate Housewives"
Daca eram un oras … as fi fost Sibiu
Daca eram un gust .. dulce-acrisor
Daca eram o aroma…cafea!
Daca eram o culoare .. albastru.
Daca eram un material .. satin.
Daca eram o parte a corpului .. ochii!
Daca eram un drog ... (nu vreau sa fiu drog!)
Daca eram un accesoriu ...cercei.
Daca eram o expresie a fetei…zambet.(si asa ma hlizesc cam des :D)
Daca eram o materie ...  literatura universala.
Daca eram un personaj de desene animate .. Tom.
Daca eram o forma.... patrulater convex.
Daca eram un numar ... 7
Daca eram o masina ... Ferrari P4/5 sau un Mercedes cls AMG.
Daca eram o haina ... un costum office


Mi-e dor sa mai fiu copil!

Salvati un suflet de pisic!

Am gasit aici patru pisici dulci si numai buni de smotocit.
 Fiecare dintre micile feline isi cauta un stapan de care sa aiba grija zilnic.Pisicii se afla in Bucuresti momentan.
Am atasat o poza cu cei patru fratiori,daca iti doresti o pufosenie mica in casa ,lasa-mi te rog un comentariu.
 Eu sunt posesoarea unui motanel negru care va implini un anisor in august.
Nu stiu daca ati mai avut pana acum animalute de companie,dar un pisic va va face sa zambiti zilnic!

 Si ca bonus,cea care va adopta o pufosenie mica prin intermediul blogului meu,va primi un cadou surpriza din partea mea! Nu pot sa spun decat ca o parte din cadou va fi ceva  pentru pisicul tau (mancare/zgarda antipurici),iar  cealalta parte va fi ceva pentru tine!(un produs cosmetic/o bijuterie).
 Daca doriti puteti transmite informatia de adoptie mai departe,pe blog-ul dumneavoastra!
 Mai multe poze si informatii despre micuti,le gasiti pe blogul pisoilor.

In speranta ca v-am motivat suficient,astept sa ma contactati! Va multumesc.

...

Barbatii la care ne gandim,se pot imparti in doua clase: barbatii care ar trebui sa ne placa, dar nu ne plac si barbatii care nu au nici un motiv sa ne placa, dar ne plac.

O sa imi fie dor de tine.Si atat.
Timpul trece... Sa-l lasam sa treaca!

A mai murit un zambet...

Cu talentul său rupt din rai, cu farmecul său mereu viu, Zetterul (cum îi spuneau prietenii, în cinstea ticului său verbal atât de vesel speculat mereu) se "specializase" în roluri de ţigan simpatic - începând cu Parpanghel din cele şase filme ale serialului "Haiducii", de Dinu Cocea (după scenariile lui Eugen Barbu şi Nicolae Paul Mihail), şi continuând cu Patraulea, din "B.D."-urile lui Mircea Drăgan (scrise împreună cu Nicolae Ţic), sclipitorul Limbă din umbra comisarului Moldovan al lui Nicolaescu, alţi diverşi "bronzaţi" (în "Bunicul şi doi delincvenţi minori", "Acţiunea Autobuzul", "Septembrie", sau recentul Somali din "Roming") - etichetă ficţională care i se transmisese şi în viaţă, uneori spre nemulţumirea lui, căci Jean Constantin, născut la 21 august 1928 în Tekirghiol, Constanţa era grec get-beget!
Răspândea în jur energie pozitivă, dinamism, haz, spirit de echipă, creativitate, mai ceva decât o întreagă trupă de acrobaţi şi clowni. Ceea ce cunoaşteţi din rolurile lui nu e decât o câtime din Spectacolul Zetterului pe platou.

Şi ca să urmăm paşii marelui actor şi pe calea teatrului clasic, e de ajuns să menţionez un Pristanda de neuitat pe care l-a jucat în regia lui Radu Beligan, pe scena Naţionalului Bucureştean - unul dintre cele mai izbutite personaje ale acelei montări cu "O scrisoare pierdută", alături de marele Marin Moraru (Farfuridi) şi neuitatul Gheorghe Dinică (Caţavencu). A spune că Zetterul era actorul total nu e nicidecum o exagerare...
Şi nu numai total, dar şi perfect. Făcea parte din acea specie rară a comedienilor incapabili să joace prost - chiar şi atunci când, cum din nefericire prea des li se întâmplă artiştilor de mare popularitate, era distribuit abuziv, ca "nume de afiş" sau "pată de culoare" prin diverse porcărele (inclusiv şi mai ales în ultimii ani).


Desăvârşirea măiestriei lui avea puterea de a legitima chiar şi aceste compromisuri, împrumutându-le ceva din aura zecilor şi zecilor de roluri (în jur de şaptezeci) din anii de glorie ai marelui actor. Aceea e moştenirea pe care ne-o lasă Jean Constantin, omagiat recent şi cu titlul de Cetăţean de Onoare al Oraşului Constanţa, unde a zidit cultură şi omenie - omul de care ne despărţim acum rostindu-i, cu ochii în lacrimi: "Dormi în pace!"

Tu ai plecat de langa noi,dar ai ramas in sufletele noastre!

Desktop

Am primit o leapsa de la Delia,sa imi prezint desktop-ul.Drept urmare aveam mai multe foldarase decat veti vedea in imaginea urmatoare,dar macar m-am mobilizat si am facut ordine,da?:)
Oricum nu imi place sa imi adun diverse pe desktop.Pozica e facuta de mine,in parcul de vis-a-vis de unde locuiesc.

Photobucket

L.E.:Nu mai numesc pe nimeni,ca sa nu se simta nimeni obligat,ok?:) Toti cei din blogroll sunt invitati sa  isi prezinte desktopul.Asta daca doresc si ei,evident :P

Review: Essence Eye Makeup Remover – oil free

Acum cateva zile am fost sa imi iau diverse produse de ingrijire,nimic deosebit,decat cele pe care le iau de obicei.Ma tot uitam dupa lotiunea tonica de la Clean&Clear pentru ten sensibil si dupa ce o iau din raft,alaturi sesizez si acest produs de la Essence.Mi-a distras atentia,pentru ca nu il mai vazusem pana atunci in raft,m-am tot uitat la eticheta ce contine produsul,la pret si nu m-am putut "lecui" sa nu il cumpar.

Photobucket

Am tot incercat diverse produse de la Essence,de unele am fost incantata,iar altele mi s-au parut banale.De mentionat e faptul ca e o gama nemteasca de produse cosmetice destul de ieftina.Am folosit din gama asta atat rujuri,glossuri,oje,farduri dar si un intaritor de unghii absolut fantastic!Cred ca ceea ce nu am incercat de la ei e fondul de ten,mascara si pudra de fata.
O sa incerc sa le iau pe rand pe fiecare si sa va spun parerea mea referitoare la produsele pe care le am incercat pana acum de la Essence.

Sa revenim la demachiantul pentru ochi : este un produs imbogatit cu ingrediente de musetel si spre surprinderea mea inlatura spectaculos de bine make up ul ochilor,fara ca sa ma irite!Avand in vedere ca nu e in nici un caz un produs dermacosmetic,pentru mine,a fost o reala surpriza.Am facut o poza si la eticheta unde sunt mentionate ingredientele pe care le contine acest demachiant de ochi:

Photobucket
Nu e chiar "curat" din cate se observa la o prima vedere, dar parca nici asa multe chimicale nu ar avea.


Formula sa fara ulei cu musetel are un efect calmant asupra zonei sensibile din jurul ochilor si senzatia dupa ce il folosesc e una fresh.La capitolul miros sta decent,miroase discret a musetel,fara a fi deranjant.

A costat 65 czk adica aproximativ 2,5 euro.Flaconul contine 125 ml si are un ambalaj destul de atractiv.

Concluzia mea: e destul de ieftin produsul,la ce poate sa faca!Il recomand!
Maine o sa fac un review si cateva swatch-uri si la restul produselor pe care le-am folosit de la ei.
Ah si stiti ce mai imi place la produsele Essence? Ca le gasesc eticheta "curata",in engleza,franceza si germana :)) Pe majoritatea produselor de aici astia lipesc o a doua eticheta in care se mentioneaza descrierea produsului doar in ceha si slovaca. :(

Btw la noi o exista gama asta?Ca eu nu am dat de ea in tara.Tot ma duce cu gandul la brandul "ELF",cand dau de un produs Essence,desi normal,sunt doua game diferite.


Sa aveti un inceput de saptamana cat mai placut!

Autodrom Brno / CZ

Nu,din pacate nu am fost la Autodrom Brno,pentru ca a fost acum vreo luna si ceva,iar eu am aflat abia acum o saptamana ca s-a desfasurat evenimentul asta.

Photobucket

Ma oftic si sper ca la anul sa nu il mai ratez din nou! :(  Oricum se pare ca nu a fost prea mediatizat din moment ce destul de multe persoane l-au ratat.
Va fi un motodrom peste 4 zile,dar la ala nu ma duc,ca nu ma pasioneaza motoarele mai mult decat masinile. 
Pozele sunt imprumutate de la un coleg de munca,polonez,care mi-a dat acceptul sa le afisez pe blog.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Nu stiu cat va pasioneaza pe voi fetele motoarele si caii putere,dar baietii sigur se dau in vant dupa asta.

Magul din Danemarca



De fapt si de drept, omul are un dispozitiv special sub haine.Daca va uitati  cu atentie, cand e filmat din spate, se vede pe sub camasa ceva ca un spatar de scaun, foarte subtire.

Filmul este reclama la firma KLM,in aeroportul din Manchester.

Enjoy!

Nu-mi plac tipii metrosexuali!

Pentru cine nu cunoaste termenul,metrosexual se defineste a fi persoana de sex masculin ce are un comportament feminin in ingrijirea estetica (epilare, pensare, manichiura, pedichiura e.t.c. ) dar uneori si in gesturi. Este cu totul altceva decat homosexual sau bisexual !Nu are nici o legatura cu inclinatiile sexuale ale barbatului,desi multi fac aceasta confuzie.

Sunt genul de tipa normala,care nu sta 24/24 in oglinda,verificandu-si la fiecare 2 minute manichiura sau  greutatea in fiecare zi.Deci nu sunt vreo obsedata din aia,care nu stie ce e aia sa ai un job,sa stii sa gatesti,sa mai faci si alte lucruri in afara de a arata cat mai impecabil cu putinta.

Nu pot sa nu ma amuz si sa nu raman uimita cand vad ca mai exista si acest gen de barbati-  metrosexualii care au o grija excesiva pentru corpul lor!
Inteleg ca trebuie sa fii ingrijit,sa ai o manichiura decenta,sa fii mereu tuns,ras si cu haine curate,mirosind a after shave/parfum dar sa te epilezi pe picioare sau brate?! Nu mi se pare deloc normal sa vad un tip super pensat,care isi face programare saptamanala la salon pentru epilat/pensat si vopsit parul! Hellou,astea parca tin de latura feminina,da?!Nu uitati ca sunteti barbati!
Si da,cunosc si eu un metrosexual care e un tip de treaba,dar pe alocuri de multe ori il simt "feminin".Si ma complexeaza da! Sunt multe lucruri carora barbatii nu prea le dau importanta,dar el da.Oricum nu ar recunoaste nici un ruptul capului ca e metrosexual.
Nu vreau sa imi imaginez ca fata cum e sa ai un partener metrosexual.Cred ca m-as intreba zilnic "Huh eu mi-am facut masti-tratament azi,ca el vad ca a avut grija" sau sa il invit sa ne epilam impreuna :))
Ce e mai ciudat,ca exista multe femei care adora un astfel de specimen.Pe mine ma amuza si  niciodata nu m-ar atrage ideea de a fi cu un astfel de tip! Nu stau sa ma bat cu el pe creme,uleiuri de corp si lotiuni!
Sa fim seriosi,lucrurile astea le pot face cu sora mea sau cu prietena cea mai buna,in nici un caz cu un exemplar masculin.(parol masculin dar feminizat intre timp!)

L-am intrebat pe un metrosexual francez de ce se machiaza,pentru ca acesta  era dat in toata regula cu anticearcan,rimel si creion de ochi.Stiti ce mi s-a raspuns?! Ca asa e el,se simte mai bine asa aranjat.Mentionez ca e metrosexual in toata regula si din cand in cand mai apeleaza si la machiaj.
Si culmea culmilor e ca atunci cand iese undeva in oras,intr-un club toate cehoaicele parca-s lesinate dupa el! Nu stiu ce o fi atat de sexy la un tip normal,destul de dragut ca aspect fizic dar inspira metrosexualitate prin toti porii lui.

Dar hai sa privim si partea buna a lucrurilor.E bine sa ai un astfel de amic metrosexual: el iti va spune mereu ce alimente sunt bio,si ce poti cumpara in materie de dermatocosmetice! Adica poti discuta cu el ca si cand ar fi o fata,si la o adica,schimbati opinii nu? Cam jenant,dar chiar se intampla din astea,stii?

Ideea acestui subiect mi-a venit dupa ce i-am vazut statusul Andradei pe messenger: "Care-i faza cu barbatii mai pensati ca mine?"

Asadar voi metrosexualilor,mai bine v-ati schimba sexul,si ati deveni de fapt ceea ce doriti sa fiti. :)

Review: Lotiune de corp Cherry Blossom L'Occitane en Provence


Prima impresie destul de puternica a fost  "mireasma de cirese"a acestei lotiuni de corp.

Lotiunea asta lasa pielea intr-adevar neteda si cu miros discret de flori de cires.Nu mai e nevoie sa spun ca hidrateaza si parfumeaza pielea.

Eu o aplic in general dupa dus. E un produs cu ingrediente naturale,dar pe ici pe colo mai scapa si cateva IC-uri.

A folosit cineva gelul de dus de la ei sau orice altceva din gama lor? Eu inca nu l-am testat.Pe viitor imi doresc sa achizitionez mai multe de la ei,dar trebuie sa consum ce am deja.

Va doresc un weekend cat mai placut! Pupici.

La multi ani de Sf Constantin si Elena!

La multi ani celor care poarta numele de Constantin sau Elena! Sa traiti cu numele si cat numele!
O zi cat mai frumoasa si senina va doresc!

Eye test

Uitati-va bine la poza. Ati observat-o pe fata din fundal? I-ati vazut funduletul?
Uitati-va atent...













Aveti nevoie de ochelari !!! biggrin.gif laugh.gif

E umarul celei care fotografiaza
  !!!!

Goldies!

Am "furat" leapsa asta,de aici.Trebuie sa enumar 5 piese oldie but goldie ce mi-au atins sufletul de-alungul anilor.Nu ma pot rezuma doar la 5,asa ca voi enumera 10 (desi chiar si asa imi e tare greu).Ordinea melodiilor mentionate de mine e absolut intamplatoare.
Ok,so this is:























Sper ca pe altele care mi-au mai placut,le veti mentiona voi :)
Leapsa o dau cui doreste si totusi mentionez cateva persoane:
Anduza
Andreea
Clarra
Andrada
Berilaz

Btw am modificat lista anterioara de melodii,m-am grabit sa o fac si intre timp mi-am reamintit de alte melodii care mi au placut mai mult.

Conform planului


Parintii mi-au zis  dupa ce am terminat liceul (pentru curiosi am terminat specializarea chimie-biologie) sa dau la  Drept si ma fac mare avocata.Asta-i buna.Nu ma vedeam in vecii vecilor profesand asa ceva,plus ca degeaba e o meserie banoasa,daca nu ai si banii necesari.Uite ca am facut imensa greseala (da,greseala!) de a da la Litere. Nu am rezolvat nimic,decat sa ma scald prin anii facultatii prin restante, asta din cauza faptului ca lucram si daca aveam trei absente,profesorii nu ma primeau la examen.Nu am fost printre privilegiatii care se duceau la facultate si nu aveau grija zilei de maine,din pacate sau din fericire.Asta pentru ca ai mei au fost cam anti-parinti,dar nu vreau sa imi plangeti de mila sau sa mi se ridice statuie .Au fost si sunt  altii mai amarati ca mine,in situatii mult mai dificile decat incercarile prin care am trecut eu.

Asadar din anul doi de facultate,cam toate examenele mele s-au dat in restante.Unde mai pui ca la Galati sunt atat de comunisti unii profesori ca nu te primesc nici in restante,decat daca ai cumparat cursul lor tiparit!Asta se intampla acum cativa ani la Litere. Nu mai conteaza ca tu nu ai bani de zeci de cursuri tiparite,ca  niste amarate de copii  xerox iti sunt suficiente ca sa inveti pentru materia lui.Iar dupa ce ii cumperi cursul tiparit iti spune cu zambetul pe buze ca nu are cum sa te primeasca la restanta ca tu nu ai fost la cursurile lui! Pai nu zau?Si am sa o numesc pe domnita prof. universitar Andrei,care a facut schema asta idioata la mai multi studenti.Era atat de "draguta" incat atunci ii ofereau flori studentii,le zicea in fata ca ea are alergie la flori si aproape ca dadea sa le arunce spre cosul de gunoi.Frumos nu? Sunt alti profesori  care ii doare undeva de prezenta ta la cursuri si tot ceea ce trebuie sa faci e sa le inveti materia.Corect.nu?Un exemplu de astfel de profesor,e domnul profesor universitar Tafta pentru care am cea mai mare stima.

In fine,s-au dus si anii studentiei, dar eu n-am dat la master.De ce? E simplu! Mai bine m-as inscrie la o alta facultate mai "utila" decat sa fac un master in limbi straine care nu imi va folosi aproape deloc.Mi se pare infricosator sa castigi 9 mil ca profesor incepator,parol 7 mil la momentul asta daca tinem cont de micsorarea salariilor .
Am cochetat o vreme cu mass media,am fost 4 ani redactor in timpul liceului,vroiam la un moment dat sa dau la Jurnalism,dar n-a fost sa fie.

M-am saturat de rutina zilnica,de treburile alea care trebuie sa le fac in folosul altora,de mizeriile pe care trebuie sa le accept zilnic de la unul si de la altul pentru ca altfel as pica de "antisociala" si nu e frumos nu?
M-am saturat sa mi se spuna ce e "bine" si ce e "rau",de parca altii ar putea sa se puna vreo clipa in locul meu si sa fie macar in stare sa ia numai decizii bune.

Am obosit sa sper ca intr-o zi cuiva ii va pasa de ceea ce gandesc eu cu adevarat,ca va exista persoana aia care va pune in fata egoismului sau,devotamentul si prietenia mea,inainte ca  aceasta sa imi faca rau. Am sperat prea multi ani ca inca mai exista oameni care sa nu faca rautati gratuite,am fost mult prea idealista.Nu contest ca exista si oameni aparte. Ori eu sunt o persoana rau intentionata ori am un magnetism al naibii de idiot,in care sa atrag numai "rautati".

Daca as fi putut da 7 ani innapoi,as fi fost studenta la Informatica sau Jurnalism,as fi studiat o limba mai complicata gen japoneza,as fi avut poate alte vise si alte sperante.Azi ma rezum doar sa ma duc la munca,sa ma obisnuiesc cu viata asta care nu iti ofera nimic prea usor si totusi sa nu renunt al visele mele!

As vrea cativa ani innapoi.As vrea entuziasmul de alta data,as vrea sa plec de acasa dimineata si sa revin seara fara sa dau explicatii nimanui,sa nu fiu nevoita  sa suport gelozii,discutii cu oameni care vorbesc doar ca sa nu taca,sa nu am grija motanului ca trebuie hranit sau iubit.Nu sunt robot,sunt un om cu bune si cu rele,mai am si eu nervi,caderi si nu sunt asa perfecta cum altii ma vor sau cum altii ma vad.
Vreau un timp pentru mine.

Uite ca nu toate se intampla "conform planului",ca sunt un om simplu cu idei minuscule,ca mi-as dori sa pot mai mult,sa fiu o persoana cunoscuta,apreciata si iubita.Dar sunt doar o muritoare de rand,care asteapta sclipirea aia a vietii.

Si totusi,ce nu te poate ucide,te face mai puternic!

Nu,nu,nu!!!


Sa va explic despre ce este vorba: eram in bus si la urmatoarea statie se aseaza pe bancheta din fata mea un cuplu de tineri.Nimic deplasat pana aici.
Dar cand am vazut cum era imbracat tipul care nu parea sa aiba mai mult de 25 ani,am zis ca o iau la fuga.Deci Mister a combinat un costum negru,destul de frumos cu adidasi si cu o geaca de trening gri pe care o avea dedesubtul sacoului de la costum!

Doamne am crezut ca nu imi va fi dat sa vad asa ceva.Huh,credeam ca numai americanii fac combinatii din astea controversate.Ei bine,cred ca chelia lui reflecta tot :))
Tipa de langa el era normal imbracata dar cam "pantera roz".M-am simtit un pic at home: cocolarul si pitzipoanca.

Ce este o pitzipoanca?Aia care e disperata dupa fashion,dupa "macheaj"si dupa ce tot e nou.Si dupa ce ca e disperata,se mai imbraca si naspa.Ah sa nu uit,are alergii la Dacii si nu stiu cum se face dar umbla numai cu din astia fie tuciurii si plini de lanturi grele pe ei,ba potenti financiar.Daca indeplineste ambele conditii gata,are un 2 in 1. Cocalarul cred ca v-ati prins si voi ce e.
Ala ii tot freca pulpitele de zor,ea il mai ciupea fugitiv de fund si m-a impresionat pana la lacrimi "dragostea" lor.

Nici aici nu scap de ei mai?!

Film: 8MM - Eight Millimeter (1999)


8MM e un super film.E vizionat de mine cam de vreo trei luni,dar azi mi-am reamintit de el si vreau sa il revad.
Nu stiu daca am vizionat vreun film cu Nicolas Cage care sa nu mi placa mult! Are un stil aparte actorul asta,a avut numai roluri super interesante.

Tom Welles este un detectiv particular specializat in tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce si-ar dori. Are un birou modest, unde rezolva doar cazurile de infidelitate, si duce o existenta obisnuita in asteptarea marii lovituri. Intr-o zi, un caz ii atrage atentia. Totul pleaca de la o rola de film pe 8 mm, care ii dezvaluie lui Welles o lume infricosatoare si care il pune pe urmele unei fete ucise cu bestialitate. Filmul, un snuff movie, arata cum o persoana e torturata si ucisa pentru pura placere a privitorului. Existenta acestor filme nu a fost nici dovedita, dar nici cu totul contestata.

Genuri: Mister,Thriller

Pentru mine a fost un film exceptional,care merita vizionat! Subiectul mi-a captat atentia tot timpul fimului.
Voi l-ati vizionat?






























KFC or not?


Era sambata.Era ceasul aproape 22.25 si mai aveam de stat "doar" 35 minute in frig si ploaie asteptand autobuzul de noapte care venea la 23.00.Asta pentru ca dupa ce am mers la muzeul Tehnic,dupa cum v-am povestit in postul anterior,am ramas in oras la un capuccino si n-am mai apucat sa iau ultimul tramvai spre casa.
Si nu,taxiul nici nu incapea in vorba sa il iau,desi la noi in tara nu il evitam,ba din contra,dar aici e mai mult decat scump,asa ca mereu zic "pas".In plus transportul e impecabil,de ce sa nu profit de el?

Asadar am ramas 5 minute gandidu-ma ,sa intru sa mananc o portie de cartofi prajiti si o portie de aripioare picante la KFC? Imi era o foame teribila,pentru ca desi aveam in plan sa mananc in oras,cei cu care am mers in oras nu le era foame.Nu obisnuiesc sa mananc la fast food-uri decat de maxim trei sau patru ori pe an.Recunosc ca la KFC imi plac aripioarele alea la nebunie,si cum imi era foame "am pacatuit" cu o portie.Deci nu incurajez fast food ul nici pe departe,dar cred ca o data la 3-4 luni daca mananci la KFC nu e mare pacat.Sau asa incerc eu sa ma consolez.
Mai degraba mananci o data pe luna sau cand iti permiti,la un restaurant,o mancare mai omeneasca,ceva cu specific traditional,decat sa mananci la fast food.

Am intrat in KFC,mi am comandat meniul si cand sa ma asez la masa constat ceva,care evident nu imi era strain: toate persoanele de acolo erau grasute,si ca sa fiu mai delicata in exprimare,erau "pufoase".Un alt motiv de ingrijorare a fost ca in secuna numarul 5 dupa ce am dat comanda mea,mi-au asezat si meniul in fata.Awww deci eu mananc mancare "sanatoasa".
Am inceput sa mananc din portia mea de aripioare,cu gandul ca "Ei las-o naibii,eu nu sunt asa.Eu mananc o data la 4 luni aici,astia mananca zilnic".Apoi vad o doamna care se aseaza la masa de langa mine cu trei copii, pe care ii tto incuraja sa manance.Atunci stateam si ma gandeam (cu frica?!) femeia aia ii scotea zilnic la KFC sau mai gatea si ea ca tot omul acasa?! Cred ca cel mai mare rau pe care il poti face copiilor e sa le oferi o portie de fast food zilnica sau saptamanala!

Ajunsesem aproape la jumatatea portiei si mai sorbeam din cand in cand din cutia aia de Pepsi care era mai mult un Pepsi de dozator,destul de diluat si nici pe departe nu era gustul de Pepsi pe care impatimita de mine il consuma zilnic! (acum cativa ani)
Se aseaza doua doamne cochete fix langa masuta alaturata mesei mele,si le privesc.Erau rupte din alt peisaj: nu erau genul ala de persoane care sa consume zilnic sau saptamanal la KFC,erau cochete,la costum si una dintre ele,cea mai in varsta,isi aranja cu grija frumoasa ei poseta Louis Vuitton. Ma tot holbam discret la poseta ei si speram ca intr-o zi macar sa imi permit sa inchiriez pentru o seara o astfel de poseta,ca de achizitionat nu am sa am imi permit luxul sa o fac! Si daca voi avea atatia bani ,in nici un caz nu ma va lasa inima sa ii dau pe o poseta.

Distinsa doamna care era "fotografiata" vizual din cap pana in picioare de mine,nu servea nimic.Cealalta avea in fata ei doua portii de cartofi prajiti din care infuleca cu pofta.Era mai "prost" imbracata decat cealalta dar la fel de finuta si manierata ca doamna pe care ea o insotea.O tot indemnase de doua ori,daca vrea sa serveasca cu ea niste cartofei prajiti.Aceasta refuza politicos,zambind parca si in sinea ei cred ca se uita la noi ,nu cu snobism dar parca indemnandu-ne vizual "Sper ca voi nu mancati prea des pe aici,o sa ajungeti obezi'.

Nu stiu ce a putut distinsa doamna sa consume timp de 60 ani,dar cert este ca avea o talie de viespe si o atitudine de lady.Mi-a placut mult de ea si in timp ce mi-am infulecat penultima aripioara,care aproape ca mi statea in gat,am zis ca nu mai pot suporta situatia si am dat sa duc tava.

M-am uitat pentru o clipa in urma mea: o avalansa de oameni la rand sa si comande un meniu KFC si o alta la mese.Mi-am zis apoi "Eu aici am fost?" si apoi am mai aruncat o ultima privire doamnei cu poseta Louis Vuitton si am sperat ca intr-o zi voi arata si eu macar pe jumatate cum arata ea.
Si nu,fara poseta LV si pantofii Christian Leboutin,doar talia aia de viespe si atutudine aia usoara,de femeie sigura pe ea!

Am luat tramvaiul,mi-am capsat biletul,am coborat la destinatie si jur ca noaptea aia am avut arsuri stomacale.Ce bine e sa mananci la fast food: iti bucuri papilele gustative pentru cateva clipe si apoi pentru cateva ore te simti "minunat".

Btw femeia aia nu avea riduri?Ca eu nu i le-am vazut.Pe ale mele le vad zilnic parca in fiecare dimineata,in oglinda din baie...

Muzeul Tehnic din Brno

Asa cum va spuneam acum doua zile,am fost sambata la muzee.In fine,la un singur muzeu,pentru ca dupa ce am stat la rand cam o ora ca sa intru in muzeu si dupa ce ,am incercat sa vizitez cam tot ceea ce se putea in acel muzeu,mi-am dat seama ca trebuia sa ii dedic o zi numai lui.Asadar,am ajuns la concluzia,ca merita vizitat si a doua oara,dar in liniste,fara forfota care era sambata cand toate muzeele au avut acces liber gratuit.

Aici Noaptea Muzeelor s-a desfasurat in intervalul orar 18.00-24.00.Pe la ora 21.30 am terminat de vizitat doar Muzeul Tehnic iar cei cu care am fost,au fost de parere ca sunt prea obositi sa mai ne ducem sa vizitam si un alt muzeu.
Nici nu mi mai pun problema cat costa intrarea la acest muzeu,pentru ca a meritat din plin sa il vizitez!

Photobucket

Acesta era unul dintre autobuzele vechi,datate cam din anii 1930 pe care le-au pus cei care au organizat acest eveniment,spre folosul multimii doritoare de a vizita muzee.Evident,calatoria a fost gratis si intr-o atmosfera de epoca.

Photobucket


Si o imagine din interiorul autobuzului:

Photobucket
Muzeul Tehnic din Brno (Cehia Brně Technické V Muzeum, TMB) este un muzeu de stat din Republica Cehă.
Este în subordinea Ministerului Culturii şi este situat în oraşul Brno Moravia.
A fost fondat in anul 1817 in Brno. In acest muzeu se pune accentul tot mai mult despre exponate ale ştiinţelor naturale şi sociale.
In1895 a fost un departament de tehnologie, care a inclus o expozitie permanenta de instrumente, maşini şi structuri. La început,acest muzeu a fost bazat mai mult pe arte şi meserii.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul oficial al acestui muzeu: http://www.technicalmuseum.cz/index.php?lang=eng.

Si acum,va invit sa vizionati cateva dintre fotografiile facute de mine de la acest muzeu,alese destul de greu,pentru ca am realizat peste 400 de fotografii.Am sa va rog,sa dati click pe fiecare fotografie,daca doriti sa o vizionati la un format mai mare,pentru ca nu am mai dat resize la fotografiilem orginale.

Enjoy!
Photobucket

Masini vechi,din anii '30 si diverse modele de motociclete:
Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket


Photobucket



Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Telfoane vechi:
Photobucket

Photobucket

Lucru manual:
Photobucket

Mi-a placut enorm de mult,ca au amenajat cateva particele dintr un etaj al cladirii formand diverse camere nuantate in stilul vremurilor vechi: o bucatarie,o frizerie,o turnatorie,o berarie etc.Nici costumele si nici atitudinea "modelelor" nu a fost de neglijat.Vazand toate acestea per ansamblu,mi-am amintit de lumea lui Caragiale.

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Are cineva chef de fructe?:D
Photobucket

Poate chef de o frizura noua?:))
Photobucket

Jur ca in gand am avut pentru o clipa regretul ca nu posez o astfel de bijuterie: un pian! In stil vechi,reconditionat si cu o istorie de neuitat.

Photobucket

Photobucket


Clasicele masini de cusut:

Photobucket

Camera de filmat :)
Photobucket

Camere foto:
Photobucket

Photobucket

...si camere video:
Photobucket



Pistoale,sabii:
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Instrumente muzicale:
Photobucket

Ceasuri:
Photobucket


Felicitari celor care au organizat acest eveniment,acest muzeu a fost prezentat "ca la carte".Ramane sa il vizitez din nou si sa dau startul vizitelor la restul muzeelor din Brno.

Despre Noaptea Muzeelor puteti citi si impresiile Andradei,dar si aici,pe blog ul lui Berilaz.

Nota bene: Nu am surprins nici macar 40% in aceste poze din minunatiile acestui muzeu,dar am zis sa nu va plictisesc cu sute de poze :) Daca aveti intrebari,feel free to ask ! :)

Va doresc un inceput de saptamana cat mai putin obositor si mult spor la munca! :)

Supercounters