Hello from Romania!

Aceasta postare va fi una intr-o mare graba avand in vedere ca mai am 30 min de stat la internet caffe :)) Am crezut ca nu voi mai gasi nici un internet caffe avand in vedere ca toata lumea are internet pe acasa.Am ajuns duminica dupa amiaza si drumul chiar a fost lejer si linistit.Am facut pauze destul de mici si o singura ora timp in care am luat masa in Sibiu.
M-am bucurat ca am ajuns in Romania,m-am hazardat de preturi,mi se par la fel ca in Cehia si wow Braila are mall! Si ce mall! New Yorker,Orsay,Nissa etc... si preturi idem Cehia.
Deja am fost atacata de nesimtirea unora din trafic,de pe strada,deja urechile mele au fost asaltate de expresii neortodoxe gen "date-n aia a mea".No comment!

Ziceam ca imi e dor de Romania???
Nu imi mai e dor.Abia astept dupa Pasti sa plec de aici.Evident nu am ajuns nici la posta sa pun ceea ce trebuia si evident nu am rezolvat nici macar jumatate din lucrurile pe care le aveam de facut.Mai e timp,cred?!
Va pup si va doresc sa aveti parte de un Paste Fericit si plin de realizari pe toate planurile!
Am sa ma intorc cu mai multe impresii personale plus ca am testat cateva produse romanesti,deci urmeaza review uri! Am primit si cateva produse surpriza care mi-au placut mult.
Ah v-am zis ca am asteptat sa facem plinul la benzina din Arad,ca sa nu cumparam de la unguri,si in primul OMV din Arad am fost tratati mizerabil?!

Pupici,
Andreea

I'm out!

 Fetelor pana pe 30 aprilie cel tarziu o sa fiu cam away de tot ce tine de internet,deci ne vedem cam dupa Pasti asa! Daca voi face vreo postare pana atunci,o sa fie de la vreun internet wireless :) Da' chiar ce ma fac eu fara internet atata timp? De pe telefon nu ma pun sa va scriu:)
Imi pare rau ca nu am reusit sa va citesc in ultimele doua zile,dar va asigur ca voi recupera.Va puteti imagina ca am fost super ocupata cu achizitionarea catorva cadouri,cu impachetatul bagajului,curatenie &stuff.
Azi am gasit un baiat care sa aiba grija de Tommy pana ne intoarcem noi.O sa imi lipseasca tare mult,deja e agitat de ieri cand ne-a tot vazut cu bagaje...

Wish me good luck si sper sa ma intorc cu bine :D Va doresc de acum cat mai multe impliniri si fie ca Sf Pasti sa va aduca in inima numai bucurii!

Sper sa nu fiu out de tot. Daca nu mai postez,o sa stiti de ce :)
Va las poze cu mandretea mea de baiat:



Ceva cam nervos din cauza plecarii...Parca simtea el ceva de acum doua zile:




Pupici si aveti grija de voi!

Andreea

Free shipping pe ELF UK

 Abia ce am vazut e-mailul celor de la ELF UK,au free shipping pana maine seara la miezul noptii la minim 10 lire sau 12 euro comanda.
Se pare ca ar oferi si un gift,un gloss ELF.
Eu ma gandeam sa imi dau comanda de doua bucati de sampon de pensule si inca ceva. Nu ma tenteaza glossul lor,dar e super ca nu mai platesc shippingul care fie vorba intre noi la 12 euro chiar nu se merita sa platesti 5 euro shipping. O sa vad  daca ma voi incumeta sau nu sa dau comanda,nici nu mai stiu cat costa samponul de pensule.
Daca va tenta ceva de la ei si vroiati sa dati comanda,folositi codurile de mai jos cu incredere!



Voi preferati sa dati comenzi numai pe ELF Romania? Eu nu am avut ocazia sa dau comanda acolo niciodata.Si de la ELF pe viitor in afara de sampoanul de pensula nu cred ca mai cumpar ceva.

Pupici,
Andreea

Ramble toughts & little surprise!

    'Morning girls! Aici toarna cu galeata,e o vreme asa posomorata,parca special deprimanta....Se pare ca nu vom prinde vreme prea buna cu plecatul in Romania,deja am schimbat ruta si am decis ca de la Sibiu sa o luam spre Ramnicu Valcea,Pitesti,Bucuresti,Buzau si finally Braila.
Mda,sper ca pe la intoarcere chiar sa dam prin Brasov... De cand m-am trezit ma tot uit la stiri,tot sper ca e o farsa cu ninsoarea asta in prag de Pasti!
  Acum o luna de zile eram entuziasmata de venitul in Romania,acum am o stare din aia de neliniste si frica de drum.Plus ca trebuie sa ma pregatesc moral si emotional de cateva mici mizerii a la Romania....
Ieri am tot facut curatenie prin casa,azi am de facut cumparaturi,de ajutat pe cineva sa se mute cu chirie si ... cam atat cred!

  Pentru ca am pregatit deja produsele pe care le voi trimite pentru blog sale-ul de animalute,am "sustras" cateva produse pentru un little giveaway.Pentru ca chiar si la blogul pentru animalute am de oferit in jur de 25-30 produse,nici nu le-am innumarat exact.Ma gandeam ca daca nu am reusit sa organizez un giveaway pe indelete,o sa se bucure cineva de produsele acelea.
Am de oferit un fond de ten mineral L'Oreal 460 Nude beige ( e folosit de maxim 4 ori),L'Oreal soft focus finish translucent (cred ca e folosit un sfert din continut),oja Essence just shoot ,o crema Manufaktura cu shea butter (inceputa acum o luna,folosita din ea cam 20% ).
Ei bine,acum a va explic de ce le "dau" : cu fondul de ten nu m-am inteles ok si in general cu tot ce inseamna fond de ten L'Oreal,soft focus-ul e minunat,merge foarte bine aplicat peste fondul de ten,nu il opresc din simplul fapt ca dau si fondul de ten L'Oreal. Oja Essence m-am cam plictisit de ea,e o nuanta prea colorata pentru gustul meu si totusi ma incantase cand am luat-o! E folosita de 3-4 ori si ea.Crema Manufaktura am facut greseala sa desfac 3 bucati in acelasi timp (mda,call me crazy!) ,aceasta e desfacuta acum o luna si teoretic daca ma iau dupa ambalaj,in 5 luni expira! Voi avea ceva produse de testat,produse noi asa ca probabil nu voi reusi sa termin cele trei bucati in urmatoarele 5 luni.Ambalajul e un pic murdar,in ideea ca a stat langa demachiant si s-a cam innegrit.Arata mai rau in poza decat in realitate.

Daca va tenteaza produsele nu trebuie decat sa fiti primul care imi lasa comentariu cu "Vreau aceste produse" si dupa confirmarea mea,imi poate trimite e-mail.Astept e-mailul pana cel tarziu maine dimineata,daca nu primesc e-mailul primei persoane,premiul se duce la cea de-a doua persoana care a lasat comentariul.
Am lasat momentan sa accept comentariile fara moderare,exact in ideea de a se vedea clar daca s-a comentat la aceasta postare sau nu.
Daca cineva se simte jignit ca ofer produse putin folosite,o rog sa nu participe!

Sper ca din cele doua poze veti reusi sa va dati seama daca le vreti sau nu!

L.E : Imi cer scuze pentru "decorul" in care sunt asezate produsele,le-am pozat in graba si fix pe pledul care sta Tommy,deci e cam plin de par de-al lui...
L.E: Premiul apartine lui Sadie.E-mail primit de la Sadie si va fi livrat luni cu posta romana :)


Pupici,
Andreea

Goodies :)

 Alaltaieri am ridicat un mega colet -cadou de la o buna prietena Gia ,cu o gramada de goodies.Ieri le-am pozat,dar efectiv nu am avut timp nici sa respir la munca,asa ca acasa am facut turul mancat-dus-somn.Si da,nici blogurile voastre nu au fost citite mai pe indelete,deci multumesc celor care in ultimele zile nu m-au uitat :)
Pe cateva dintre produse deja le-am testat oarecum,unele sunt evident in curs de testare.Gia le impachetase individual pe fiecare dintre produse ca nici nu imi venea oarecum sa le distrug ambalajul frumos.Oricum curiozitatea era prea mare si m-am bucurat mult de ceea ce am primit.


Nu stiu de ce a iesit papusica Hand -made in poza de ansamblu asa,va asigur ca nu are nimic,probabil ca s-a indoit putin plasticul acela decorativ si el se vedea asa.O sa vedeti mai in detaliu poza cu ea.Cand am vazut-o pentru o clipa m-am simtit un copil apoi am inceput sa ii studiez costumasul traditional olandez :) Pana si prietenul meu a admirat-o :)) si nu s-a sfiit sa imi ceara repede ciocolata cu rom.


 Imi place costumasul ei,e atent lucrat  si  m-am mirat cand i-am vazut obrajorii imbujorati :)
Doua vederi frumoase si prima felicitare de Pasti care va fi mai mult ca sigur si singura....



Mini parfumele Yves Rocher,imi sunt dragi miniaturile :





Ta-na-na,prima mea pensula MAC si va prezint:

Pensula MAC 217
Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa am pensula MAC,in primul rand imi e mai la indemana sa comand online pensule decat sa ma duc la Praga,nu mai punem la socoteala pretul pensulei care nu e deloc mic.Nu cred ca e cazul sa va spun ca e cea mai profi si moale pensula pe care o posed nu?





Putea sa nu lipseasca si black shatter OPI ?
Desi am o oja crackle nail Essence,nici nu se compara "crapaturile" facute de OPI!
My first OPI!



Un colier superb,care mi-a facut pofta instant de vara,soare,plaja,bronz!
Chiar,de unde l-o fi cumparat? Nu am intrebat-o inca. Tot ma uitam eu zilele trecute la standul Brigitte Bijoux cu oarecare tristete ca a mea comanda de pe Thboxes inca nu a ajuns... si nici n-am sanse mari sa ajunga,dat fiind faptul ca eu si posta ceheasca suntem in "razboi".Se pare ca o cineva imi sustrage doar plicurile cu bunuri,coletele bine totusi ca ajung la mine...



Deci da,ciocolata romaneasca! Cu rom!


Au fost de fapt doua bucati,dar una deja am impartit-o in ziua respectiva cu prietenul.Doar una a mai rezistat la poza :D



MAC Studio Fix Powder Plus Foundation
Initial am crezut ca e pudra (nu radeti!),eram de fapt chiar foarte convinsa,apoi  am realizat ca e un fond de ten pudra.
L-am testat deja de doua ori pe ten,inca nu va spun nimic,cand ma intorc din vacanta am sa ii fac sigur un review! Momentan imi place,chiar ma incanta acest produs! Si trebuie sa adaug ca m-a surprins inca o data Gia  in mod placut ,nuanta NC25 e fix nuanta care mi se potriveste!
Inca un produs bifat din wishlist-ul meu de la MAC :)



Si sa va faceti idee cat de cat si de culoare,in caz ca sunteti curioase,numai ca a iesit ceva cam inchisa decat este ea de fapt:



Fond de ten anti-age Covergirl &Olay
Si pe acesta l-am testat o singura data,asadar e prematur sa trag o concluzie,am sa fac review cand am sa descopar plusurile si minusurile lui.


Asa de inchiere a acestei postari,olandeza mea blondina imbujorata :)


 Multumesc Gia pentru absolut orice mi-ai trimis,m-a bucurat nespus de mult!


Pupici,
Andreea

Review: Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion with Pump


Descrierea oficiala a produsului:



The moisture “drink” developed by Clinique’s dermatologists to maintain optimal moisture balance for very dry skins, or skins dry in the cheeks, comfortable to oily in the T-zone. Softens, smooths, improves. 4.2 fl. oz.
Maintains optimal moisture balance for very dry skins, or skins dry in the cheeks, comfortable to oily in the T-zone.
*Please note: pump will not fit on cap-top lotion.


  • Skin Types: Combination Oily to Oily Skin

  • Apply twice a day to face and throat all over, or where needed.
  • For best results, use after Facial Soap and Clarifying Lotion.

Parerea mea:

+imi place ca intra usor in piele,nu lasa pelicula grasa asa cum fac alte lotiuni/creme, se absoarbe foarte bine in piele!

+e lejera ca si textura,fina
+ 100% fragrance free sau ma rog,fara prea mult parfum sau daca are e aproape insesizabil
+desi pe eticheta scrie sa o folosim de doua ori pe zi,eu am folosit-o mereu seara,inainte de somn,dupa ce am folosit sapunul Clinique pentru ten mixt si lotiunea clarifianta Clinique.
+e hidratanta atat cat ii trebuie unui ten mixt ,ceea ce imi place mult!
+imi pare rau ca nu am facut poza si cu textura cremei,la culoare e aproximativ ca ambalajul produsului!
+imi place ambalajul,e classy asa!
+imi place ca are pompita,ceea ce il face usor de utlizat si mai ignienic sa folosesti produsul
-se consuma reativ greu produsul,desi eu l-am mai alternat si cu alte creme,dar il am din decembrie anul trecut!Am tras o linie albastra pana unde e consumat produsul.
-nu are SPF



Concluzie:

nota: 9/10
formula: moisturizing lotion
cantitate: 30 ml sau 125 ml cum am eu,
pret: $24.50 (no idea aici cat costa,eu am primit acest produs)
expira la: 24 luni de la deschidere
Calităţi speciale: hipoalergenic
Alte calităţi:
100% fără parfum
ten uscat / mixt spre uscat.
Din seria Clinique "3-step Skin Care System".

Am sa o cumpar? DA! Per total imi place acest produs,nu ma mai chinuie ideea ca folosesc o crema prea hidratanta pentru tenul meu! :) E unul dintre produsele mele preferate pentru ingrijirea tenului.

 Voua va plac produsele Clinique? Ati incercat ceva de la ei si v-a placut?


Pupici,
Andreea

Concursuri in blogosfera romaneasca!

 Dintr-un motiv sau altul,am observat ca primesc tot mai multe indemnari de a participa la giveaway uri,chiar de la organizatoarele concursurilor respective.
Dar din pacate la cate giveaway uri se organizeaza in prezent mi-as transforma blogul in postari numai despre giveaway-uri. Asadar am decis sa fac o postare cu giveaway urile fetelor,daca vreti sa  participati si voi,pentru ca stiu ca va place.


Adyna's Giveaway - si pentru ca vara e aproape,puteti castiga doua lacuri de unghii Orly! Mai aveti timp sa participati pana in seara asta la orele 23.59.Mai multe detalii gasiti pe blogul ei aici.





Little D Giveaway - v-am povestit mai multe despre acest giveaway aici,in postarea anterioara.
Pentru mai multe detalii va invit sa intrati pe blogul Adinei.





Colourful Creations Giveaway & Contest are trei premii de oferit pentru cititoarele blogului ei.
Favoritul meu e primul,pentru ca nu detin nici o oja China Glaze :)
Mai multe detalii despre acest giveaway aici.









IIulia's Giveaway! 
10 JUMBO MILK de la NYX ,mai multe detalii pe blogul Iulie aici.




Make up by Mirela a dat startul la un giveaway aici.
Premiul este o trusa Mirlans de 77 culori pe care subsemnata o sa o faca cadou norocoase castigatoare.Mai multe detalii gasiti pe blogul ei aici.


Miss Z Giveaway cu doua premii dragute. Mai multe detalii gasiti pe blogul ei aici.





Special Koko Giveaway- mai multe detalii gasiti aici.

Zuzele organizeaza un concurs cu oje Orly:

Ce puteti castiga:
  • 3 premii X 2 lacuri de unghii ORLY
  • 1 premiu X o lotiune de corp Sheer Radiance Fresh (60 ml) + un Top 2 Bottom (produs ce poate fi folosit si ca top si ca baza)   
  • 1 premiu X 3 lacuri French Manicure (1 pentru French Tip si 2 culori)

Mai multe detalii aici pe blogul ei.


Alina Barbu's Giveaway!
O crema care contine colagen si o crema anticelulitica.Mai multe detalii gasiti pe blogul ei aici.




Multa bafta tuturor!


Nota: Aceasta postare are caracter informativ,nu e reclama si nici nu am participat sau voi participa la toate giveaway urile de mai sus.La unele dintre ele nici macar nu pot participa,pentru ca una dintre conditii este ca participantul sa locuiasca in Romania! Alte giveaway uri se termina exact  cand eu sunt plecata in tara ,deci cele 48 ore sa imi revendic premiul in cazul unui posibil castig sunt aproape nule .
Multumesc de intelegere!


Pupici,
Andreea

LittleD’s first giveaway!

Little D organizeaza primul ei giveaway! Iar premiul este putin mai altfel fata de cum eram noi obisnuite la giveaway-uri, chiar interesant avand in vedere ca poti face shopping online produsele pe care le doresti in valoare de 150 RON.Castigatoarea va primi 150 de lei pentru a face cumparaturi pe unul dintre site-urile de mai jos


Regulamentul concursului:
1. NU este obligatoriu sa fiti din Romania. Singura conditie este ca website-ul/urile de pe care veti comanda premiul  sa aiba posibilitatea de a expedia in zona in care va aflati
2. Trebuie sa o urmariti pe Adina prin GFC in mod public
3. Daca aveti profil de Facebook, trebuie sa dati Like paginii de Facebook dedicata blog-ului Little D
4. Trebuie sa raspundeti la intrebarea: Care este produsul vostru cosmetic preferat?
Acesti 4 pasi va vor asigura 1 ENTRY.
Pentru a avea mai mult sanse (entry-uri), puteti indeplini conditiile urmatoare:
5. Sa realizati un blog post separat, in care sa includeti  poza, titlul LittleD’s first giveaway si link activ catre post. Continutul post-ului este la alegerea voastra. (+ 1 entry)
6. Sa puneti banner-ul giveaway-ului (care poate fi gasit in sidebar) pe blog-ul vostru (+ 1 entry)
Mai sus aveti regulamentul concursului, insa pentru absolut toate detaliile, inclusiv modul in care trebuie introdus comentariul de participare, va invit sa accesati aceasta postare. Data de final a concursului este 1 mai.

Felicitari Adina pentru idee! Multa bafta tuturor!


Pupici,
Andreea

Tag &Sunday's post

Hey girls! Am primit  acest tag de la Gya ,Denisa si Simi. Multumesc fetelor !
3 culori preferate
  1. Albastru
  2. Negru
  3. Rosu
3 melodii preferate... 
Doar 3?! Am o gramada de melodii preferate,dar am sa le pun pe cele care le-am ascultat azi:

  1. Dina Vass - The Love I Have For You
  2. Get get down (Paul Johnson)
  3. Robbie Williams - Feel

3 piese vestimentare preferate...
  1. Pantalonii negri
  2. Geaca de piele
  3. Rochitele
3 materii preferate...(liceu/facultate)
  1. Limba si literatura romana
  2. Literatura comparata
  3. Literatura Franceza
3 băuturi preferate...
  1. Apa
  2. Pepsi Twist
  3. Apa minerala Borsec
3 mâncăruri preferate...
  1. Cartofi prajiti & aripioare de pui picante
  2. Salatele de orice fel!
  3. Pestele
3 deserturi preferate...
  1. savarine
  2. chec
  3. clatite
3 calităţi...
  1. Fidela
  2. Ingenioasa
  3. Ambitioasa
3 defecte...
  1. Impulsiva
  2. Sensibila
  3. Foarte usor de enervat  (defect de la actualul loc de munca)
3 persoane la care ţii cel mai mult (prieteni)...

Chiar nu pot alege trei persoane,dar cei care imi sunt cu adevarat prieteni sunt alaturi de mine mereu.

3 persoane pe care le urasti...
Candva am urat din tot sufletul o persoana.Apoi am realizat ca eu imi alimentam ura impotriva ei si tot eu aveam de suferit.Desi exista in viata mea fix 3 persoane care fac cu tot dinadinsul sa le urasc sau mai dragut spus,sa le detest,incerc sa fiu indiferenta.Sa urasti pe cineva nu e deloc cea mai inteleapta situatie.
3 obiecte la care nu ai putea renunţa...
  1. Telefonul mobil
  2. PC-ul?! +internet ofc!
  3. Make-up stuff
3 profesori pe care nu îi suporţi...
Nu imi suportam proful de liceu de matematica,era de-a dreptul enervant cu favoritismele lui si cu faptul ca mereu cand ma scotea la tabla ma striga "Andreea Marin".
In facultate era domnisoara  profesor universitar care ma calca pe nervi cu faza " Nu ai cursul meu? Vai dar de ce xeroxati cursul?!" si dupa ce plateai chitanta de restanta,de fapt ea nu mai dadea examenul... Iar la examen se trezea ca a zis sa mai aduc si nu stiu ce proiect (proiect inventat pe loc de ea!) asta numai ca sa te pice.Pentru cei care au studiat la Litere -Galati domnita se numeste prof.Andrei Carmen.

3 profesori de gaşcă...
Toti profesorii de romana,incepand cu cei din generala terminand cu cei de facultate,exceptand unul de facultate care era cam ciudat omul,cam tipicar.
Desi nu aveam o relatie stransa asa cum se poarta azi,vorbit cu elevii pe messenger/FB,eu ma consultam adesea cu profesoara de romana despre referate/proiecte/olimpiade si viata personala.Uneori ieseam si la cafea cu ea,dar asta nu insemna ca ma avantaja la clasa.Am luat si note de 7 atunci cand le-am meritat.
3 băieţi simpatici de la tine din şcoală/facultate...Am terminat de 4 ani facultatea,baieti simpatici erau cativa.In liceu am avut obsesie pe un tip care in clasa a 12 a m-a lasat indiferenta total dupa ce m-a sarutat fortat,fara vointa mea.Concluzia: tipii aratosi nu sunt tocmai tipi de treaba.

3 ţări pe care ai vrea să le vizitezi...
  1. Olanda (se putea sa nu fie in capul listei?!)
  2. Belgia
  3. Spania
3 dorinţe...Daca le spun nu se mai indeplinesc

3 chestii cu care te lauzi...

Nu stiu cu ce as putea sa ma laud si chiar daca as avea,de ce as face-o? :))


3 lucruri pe care nu ai avut curaj sa le faci...
  1. Sa ma vopsesc blonda!
  2. Sa mananc broaste/melci
  3. Sa spun ceea ce gandesc unei persoane apropiate pentru ca sa nu o ranesc (desi o merita !)

3 lucruri pe care regreţi că le-ai făcut...
  1. Ca am fost naiva in n ocazii/ca am crezut in unii oameni
  2. Ca am studiat o facultate fara prea mult viitor financiar
  3. Ca am aruncat banii pe lucruri total inutile cand nu trebuia

3 lucruri pe care regreţi că nu le-ai făcut...
  1. Ca nu am plecat in Olanda cand am avut ocazia la el (cam personala ideea :D) De aici mi se trage obsesia cu Olanda :))
  2. Ca nu am facut nici un sport extrem pana acum
  3. Ca nu am tras cu arma (in loc special amenajat,no worries!)

 Dau tag-ul mai departe:
echipei Pretty Girls cu Farmec :)

 Iela
Little D
Miss Z
SuperficialBeauty.com
Byutzika
Georgiana
Cupcake
Anda Zelenca
Clarra
Pinkie
Iguanitza
Honey Bunny
Claudia
Betty
Anna
Ana Maria P.
.... si toate fetele din blogroll!




Duminica...

Am văzut| un film absolut aberant,cel mai prost film ever: "Hobo with a shotgun"
| Am ascultat|
Pixie Lott-Cry me out

|Am citit| blogurile voastre.
|Am făcut| nimic deosebit,am dormit cat cuprinde si am fost de munca weekend ul asta...
|Am mâncat|macaroane cu branza,spanac.
|Am băut| ceaiuri
|Am gândit|ca  abia astept sa treaca saptamana asta.
|M-am bucurat| ca intru in vacanta in 3 zile.
|M-am enervat| ca unii se poarta in stil golanesc la munca...
|Mi-am dorit| sa fi avut alt job....
|ClickFacebook, Bloguri,presa online
|M-am mirat|ca unii se baga in seama cu tine numai cand au nevoie de ceva,desi  fata ta exprima  clar 

" Scuteste-ma".




Pupici,
Andreea

Shopping stuff


   Am achizitionat zilele trecute cateva chestiute de make up,evident nu m-am putut abtine sa nu dau o tura si pe la standul Essence.Unele sunt luate de 2 saptamani,dar nu vi le-am aratat,altele recent.
Daca va intereseaza review la vreun produs anume,let me know.


  • Essence nail art  cracking top coat -black and white (cel alb nu prea ma incanta,dar cel negru l-am folosit ori de cate ori mi-am facut manichiura! Nu ma asteptam sa imi placa asa mult efectul de crackle nail!)
  • Dermacol Filmstudio Barrandov Prague Make-up Cover -213 (initial m-a incantat,apoi m-a cam dezamagit,urmeaza review curand la el)
  • Fard Essence - 22 Blockbuster matt effect (superb,superb! un fard mat ideal pentru baza de make up!)
  • Eyeliner pencil Essence sun club -01 ultra black (cel mai subtire creion eyeliner pe care l-am avut,traseaza cele mai fine linii)
  • Lip Liner Essence 08 Red blush & 02 Pink Brown -cel de-al doilea are o nuanta asa frumoasa ca uneori il folosesc ca ruj si aplic gloss transparent peste :)
  • Kajal pencil Essence - 19 All I want -imi place mult acest creion,cred ca l-am catalogat la favorite pe luna trecuta,nu?
  • Essence Sun Club Highlighter powder -01 summer glow -achizitionat de o saptamana,nu am rezistat tentatie de al lua,nu am avut psoibilitatea sa testez testerul pentru ca nu era disponibil dar nu imi pare rau ca l-am luat!
  • Elizabeth Arden 8 Hour Cream Body Treatment -e inca in teste
  • Balea DM Bodylotion Cocos -ador mirosul acestei lotiuni,desi nu prea hidrateaza pielea
  • Essence nail art stampy set - inca nu m-am lamurit cum se foloseste si ce oja trebuie sa folosesc impreuna cu el dar nici nu mi-am batut capul.E in teste si acest produs.
  • Essence lipstick - 44 Almost Famous - un rosu ca si nuanta trandafiriu sters,absolut delicios! Pacat ca nu rezista pe buze!
  • Essence creion jumbo -03 copper rulez! -folosit o singura data,inca nu am o parere formata despre el










 Si cam gata shoppingul raportat la cosmetice pe luna asta ,ramane sa ma aprovizionez cu produse de curatare a tenului din Romania :) Plus ca ma asteapta cateva colete nedesfacute acasa: coletul Farmec,coletul Ivatherm,un High Beam Benefit de la Iela si un rimel L'Oreal de la Adyna .
Plus mostrele NUXE de la Mihaela  pe care abia astept sa le testez!Si nu in ultimul rand ceva frumos de la Choco,dar clar nu va zic ce anume,am sa va spun la momentul potrivit,atunci cand ma intorc din tara. Btw nu mai am stare inca  o saptamana :)

 Voi ce v-ati mai luat frumos?
 Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut,sau ce a mai ramas din el!



Pupici,
Andreea

Tag : primele mele cosmetice

    Nu am primit acest tag de la cineva anume,dar mi-a placut,asa ca am zis sa il fac si eu :) Btw ieri am dormit 14 ore,deci blogurile voastre inca nu au fost citite. :D Iar acum sunt la munca,deci pe dupa amiaza asa va citesc.
Am inceput sa fiu entuziasmata,inca 5 zile de munca si apoi vacanta de aproximativ 10 zile.Ma rog,un soi de "vacanta" a la Romania :)
   Sa ne intoarcem la primele cosmetice folosite.Ideea e sa va scriu despre primele cosmetice pe care le-am folosit.
Sa fiu sincera nu am inceput sa ma machiez decat la inceputul clasei a10 a si atunci imi aplicam un soi de fond de ten de la Maybelline ,un rimel Maybelline  si un gloss de buze :))
    Nu va mai spun ce entuziasm era pe capul meu prin clasa a 12 a cand am avut prima trusa mare Ruby Rose :)) Nici nu imi vine sa cred ca ma machiam cu VERDE! Omg eram ceva cam obsedata de verde si acum nu pot sa cred ca nu m-am mai machiat cu verde decat foarte rar :) Prefer tonurile de lila,mov,bej,culorile pamantii :)


Nu cred ca exista cineva care sa nu folosit laptele demachiant Doina!

sau emulsia cu laptisor de matca Doina,descoperita prin anul 1 de facultate :)) Deh bugetul era mic si era un demachiant bun pret calitate :)



Creioanele de ochi Ada,numai cu negru ma tencuiam :D



O mascara care mi s-a parut senzationala la vremea respectiva:


Crema Nivea - luam mai mult de la mama ,din crema ei :)





Spray deo Impulse,Fa si alte dracii ieftine :)



Fardurile Ruby Rose
La capitolul sampoane,ma spalam cu unul de urzica si Timotei,care culmea nu prea imi placea :)


   Ah si cum as putea sa uit de produsele Avon?! Mi-au marcat perioada liceului :))
Am incercat si geluri de dus si sampoane,farduri,rujuri de la ei. Din clasa a 10 a incepusem cu mania comenzilor Avon .Venea alocatia si gata si comanda Avon sau Oriflame :)
Mi-a placut mult si cred ca imi place si azi dar nu l-am mai folosit creionul acela de buze si de ochi Arabian Glow :)
Si astazi mi l-as mai cumpara dar nu am access pe aici la Avon,dar creionul asta era bun.Cred totusi ca l-am descoperit prin clasa a 11 a sau a 12 a :)


Dau tag-ul tuturor din lista mea de blogroll!


Pupici,
Andreea

Supercounters