Review: Olive body butter Olivellenic

   Este... cel mai placut unt de corp mirosit vreodata? Oh,asta in primul rand! Da,stiu ca am luat-o dinainte cu verdictul la produsul acesta, dar untul asta de corp e cel mai placut unt la capitolul miros pe care l-am avut vreodata.Miroase a ciocolata si a miere,datorita combinatiei inedite de uleiuri de masline, avocado, cocos si propolis.Daca ar fi sa imi citez iubitul ar suna exact asa "Miroase a prajiturele".Hehe,bine totusi ca nu imi trezeste pofte culinare mereu,atfel cine stie,poate renuntam la el :P
   L-am primit de la Georgia si de la Irina cand am fost in tara,nu ma intrebati de ce ,dar clar nu a fost ziua mea.Multumesc inca o data fetelor!



Descrierea oficiala a produsului:

"Acest unt de corp intens hidratant vă păstrează pielea tânără şi mătăsoasă. Ingredientele sale active au fost selecţionate cu grijă datorită beneficiilor speciale: rodia ca agent tonic, ceai verde ca antiradical, uleiul de măsline şi avocado pentru efectul hrănitor şi antiîmbătrânire, mierea pentru regenerare, propolisul ca agent antiseptic şi curativ-reparator,  untul de cocos ca emolient hidratant. Recomandat şi pentru îngrijirea pielii gravidelor şi după naştere.
Nu conţine parafină, vaselină, parabeni, siliconi, propylene glycol.
Mod de utilizare: se aplică frecvent pe piele şi se masează uşor.
Cantitate 200 ml.
Produs certificat AIAB-ICEA / IT."



Parerea mea:

  • e un produs bio cosmetic
  • intra usor in piele
  • are un miros de ciocolata si miere absolut delocios!
  • hidrateaza
  • lasa ielea catifelata,ferma
  • nu e lipicios
  • calitate pret rezonabil  200 ml - 53 RON 
  • un adevarat rasfat dupa un dus sau o baie
  • nu conţine parafină, vaselină, parabeni, siliconi, propylene glycol.
  • contine propolis,avocado,ulei de masline  si unt de cocos
  • are o textura lejera,nu e nici prea lichid ,nici prea fluid
  • contine o "casetuta" care separa capacul produsului,special ca sa nu se piarda produs

 Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.


Produs recomandat!...dar nu si persoanelor care tin dieta :D Glumesc :)) E pur si simplu adorabil!



nota: 10/10
                               formula: body butter
                               cantitate: 200 ml
                               pret: 53 RON
                               expira la: 6 luni de la deschidere

Produs fabricat in Grecia

*Click pe imagini pentru marire


Voi ce lotiune/crema/unt de corp folositi in prezent?


Update: Este primul produs bio cosmetic folosit! 


Pupici, 
Andreea

Review: Solutia micelara Ivatherm si crema matifianta Ivamat

    Pentru ca am primit doua produse la alegere in campania Ivatherm -trender.ro,am zis ca astazi sa scriu despre ele.Stiu ca ati tot citit despre ele pe alte bloguri,dar as vrea sa imi exprim si parerea personala in ceea ce priveste atat  solutia micelara Ivatherm cat si crema matifianta Ivamat.
    Le folosesc de cand le-am primit,mai exact de la sfarsitul lui aprilie,deci mi-am facut o parere deja despre aceste produse.De vreo doua saptamani nu mai folosesc decat lotiunea micelara,crema matifianta pur si simplu am renuntat la ea.
  In primul rand as vrea sa mentionez ca m-a uimit evolutia tenului meu cu Ivamat,initial s-a impacat foarte bine cu tenul meu,apoi a ramas la statutul de oricare alta crema.



Lotiunea micelara Ivatherm



Descrierea produsului:

"Demachiant formulat cu o tehnologie noua potivit oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau cu dificultati majore: piele grasa cu probleme si imperfectiuni, dermatita seboreica, cuperoza, piele matura sau uscata.
Ultraeficace, ultracalmanta, curata, demachiaza fata, ochii si buzele. Toleranta oculara excelenta.
Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa."


Parerea mea: 

  • nu imi place deloc ambalajul! Ma duce cu gandul la un produs medicinal,forma sticlei,faptul ca e transparenta...  plus eticheta lui!
  • are un miros a "verde",stiu ca suna bizar dar exact a verdeata miroase,pentru mine insa  nu e deranjant.
  • imi place ca e eficient in demachiere,in sensul ca desi nu poate fi utilizat ca produs final al demachierii tenului,poate fi  folosit cu succes in demachierea ochilor si a tenului.Indeparteaza urmele de machiaj destul de bine,initial mi-a iritat ochii,apoi cred ca m-am obisnuit cu el,sau a fost prima reactie a tenului meu cu el.Eu dupa ce il utilizez,folosesc si o spuma de curatare a tenului pentru a indeparta restul de machiaj.
  • se consuma incredibil de repede,250 ml mi-au ajuns cu indulgenta 3 saptamani... Nu stiu daca sunt eu de vina si utilizez prea mult produs,dar acelasi lucru mi s-a intamplat si cu lotiunea micelara  Bioderma Sensibio.Totusi am avut senzatia ca Bioderma m-a tinut o idee mai mult.
  • produsul contine doi iritanti,mai la coada listei,probabil ca sunt in cantitate mai mica: Sodium Hydroxide si  Tetrasodium EDTA .Well nu sunt in masura sa vorbesc in detaliu despre asa ceva,dar mai citesc si eu una alta in ultima vreme despre iritantii produselor cosmetice.Daca va intereseaza acest aspect,la numai un click distanta gasiti un site super interesant,o sursa vie de informare in cosmetica chimica: Pasagera (mie personal mi-a provocat "dependenta",o citesc zilnic) 
  • m-am impacat relativ bine cu aceasta lotiune micelara,dovada ca am si achizitionat-o dupa ce mi s-a consumat tubul primit de la campanie.Bine recunosc am achizitionat doua flacoane de 250 ml la pretul unei de pe farmacia Stejara,altfel sincer tot Bioderma Sensibio alegeam :)   
  •  nu imi place ca imi lasa o pelicula lipicioasa dupa ce ma demachiez.Uimirea mea este indicatia de pe produs care ne indeamna "nu clatiti".Oh well,eu oricum am clatit de fiecare data dupa ce am folosit-o,in sensul ca am folosit o spuma demachianta
  • eu nu cred ca poate fi folosita ca si lotiune tonica,dovada faptul ca da senzatia de lipicios dupa ce o folosesti. Senzatia asta am avut-o si la lotiunea micelara Bioderma Sensibio,dar mult mai putin vizibila,deci probabil ca e ceva comun in randul lotiunilor micelare.
  • se gaseste la pretul de 45 RON,eu cand am fost in tara  am achizitionat doua flacoane la pret de unul.

Concluzie: Nu cred ca o sa cumpar din nou acest produs,ma tenteaza sa incerc si alte lotiuni micelare.Daca o gasiti totusi la "oferta",eu zic ca merita sa o cumparati.Oricum efectul lipcios dispare dupa ce folositi un alt demachiant solubil in apa.



 Crema matifianta Ivatherm - Ivamat

Descrierea oficiala a produsului:


"Crema matifianta, regleaza excesul de sebum si asigura o hidratare optima. Formula nongrasa are efect antistralucire de lunga durata, cu efect vizibil si o hidratare optima. Rezultatul: o piele neteda, fina, confortabila."


Parerea mea:

  • in primul rand vreau sa mentionez faptul ca nu am tenul gras,nu am exces de sebuum in zona T si nu am avut de fapt niciodata probleme mari cu asa ceva.Am tenul normal spre mixt.Evident dupa 7-8 ore,poate imi luceste destul de putin vizibil fruntea sau barbia dar doar atat! Nici nu stiu de ce am ales aceaasta crema,cred ca pur si simplu mi-a placut denumirea ei.Stiu,suna aberant,dar cred ca  asta a fost ideea :))
  • aceasta crema hidrateaza decent,exact cat trebuie pentru un ten mixt
  • nu imi place textura ei,de fapt nu e o crema,ci mai mult un gel care intra relativ repede in piele
  • nu imi place ca la 10 minute dupa ce o folosesc ,dupa ce aplic si fondul de ten mi se fac mici brobonele,in ideea ca nu mi se irita tenul,ci pur si simplu se vede clar ca are un efect ciudat in combinatie cu orice fond de ten as folosi.Daca astept totusi 20-30 min inainte sa aplic fondul de ten,nu mai am aceasta problema.Si totusi e cam mult pentru mine,avand in vedere ca in general am fix 30 min la dispozitie maxim sa ma machiez,dat fiind faptul ca mai mereu sunt intr-o graba teribila.
  • nu mi-a provocat acnee sau cel putin asa cred,in perioada aia cat am folosit-o am avut tenul chiar curat,a fost intr-o perioada chiar buna.Asta nu se datoreaza cremei  in orice caz,ci climatului de Romania,aici vremea fiind mereu umeda.

Concluzie: Desi nu am probleme cu sebuumul,dat fiind faptul ca dupa 8 ore fruntea imi luceste putin si acelasi lucru se intampla si daca nu folosesc aceasta crema,inseamna ca acest prdus clar nu mi s-a potrivit.
Nu o recomand in nici un caz persoanelor care doresc o matifiere a tenului.
Pentru cei 40 ml ,53 RON imi par nefondati. 


Voua v-au placut aceste produse? Ce produs v-a impresionat de la Ivatherm?

Pisicul meu are nevoie de un iPad +Blog Awards &Thanks!

  Am vazut un video amuzant cu un motan,deci mintea mi-a "zburdat" imediat la al meu Tommy.Ma gandesc sa ii iau si lui o astfel de jucarie. :D
   Click aici pentru a vizualiza video-ul.




    Am primit cateva blog awards de ceva timp de la Iela, Georgiana ,Adina si de la Cristina S.Nu stiu daca m-a mai nominalizat cineva,dar zau ca nu imi mai amintesc acum.Evident am amanat aceasta postare si acum nu mai retin exact fetele care mi-au dat aceste premii. Va multumesc tuturor!

Stylish blogger award     
   
E primit de la  Cristina S ,Adina  si  Georgiana.Nu stiu cat de stylish sunt eu ca si persoana sau mai bine spus blogul meu,dar multumesc mult fetelor!



I love your blog award

Primit tot de la Georgiana! Multumeeeesc! I love your blog too! :)




Inspiration Award
Premiul acesta este primit de la Iela! Multumesc Iela pentru premiu,sa stii ca blogul tau e o sursa de inspiratie pentru multe fete!



Si inca un alt premiu din partea Ielei:



Multumesc ca v-ati gandit la mine si sa stiti ca sentimentul e reciproc!

Acum ar trebui sa mentionez si eu cateva blogulete pe care le citesc.Va spun de pe acum ca nu le voi putea mentiona pe toate care imi sunt dragi,dar voi mention totusi cateva dintre ele:

http://superficialbeauty.com/
http://makeup-drawer.blogspot.com/
http://misszmake-up.blogspot.com/
http://makeupforsimi.blogspot.com/
http://www.adynas.com/
http://irinaana.blogspot.com/
http://chocos-pretty-things.blogspot.com/
http://colourmeprettyamo.blogspot.com/
http://modniza-fashiondoctor.blogspot.com/
http://federova.blogspot.com/
http://littled.mug.ro/?paged=3
http://sweetcrazylollipop.blogspot.com/


+ toata lista mea de blogroll!


Pupici,
Andreea

Review: Manufaktura Plum shower peeling / Manufaktura Plum hair &body shampoo

     Despre produsele Manufaktura am mai scris in trecut si sper sa nu va plictisesc cu ele. Desi nu imi plac in mod deosebit gelurile lor de dus,am gasit o editie limitata cu prune :) Eh,stiu ca  mirositul produsului nu ar trebui sa fie un criteriu in alegerea unui produs,ci de fapt ingredientele lor, dar eu m-am lasat condusa de simtul mirosului.Mi-a placut asa mult cum miros ambele produse ca inevitabil le-am luat acasa.


   PLUM caring 2 in 1 hair & body shampoo PLUM with grain extracts and panthenol

Descrierea oficiala a produsului:
 Gently foamy shower gel & shampoo provides your skin and hair with perfect care. Plum and grain extract together with panthenol have calming, regenerative and moisturizing effects, they provide hair with elasticity, moisture, gloss and protection. Harmonic plum scent with almond tones make hair and skin pleasantly scented. Unique 2 in 1 composition is ideal for travelling...



 Parerea mea:


 Eu l-am folosit mai mult ca  si gel de dus,ca sampon nu prea mi se pare eficient,in sensul ca prefer un sampon normal ,nu ceva 2 in 1.Ca si consistenta,are mai degraba consistenta unui gel de dus,decat a unui sampon,care e mai vascos asa din punctul meu de vedere.
Mirosul e clar a pruuuune,in perioada cand l-am folosit am si servit la micul dejun dulceata de prune,pentru ca eram de-a dreptul fascinata de miros :)
Asa cum spun si ei in descrierea lor, e ideal intr-o calatorie acest produs,pentru ca e atat gel de dus cat si sampon,dar nu stiu cat de eficient vi se va parea.Nu mi s-a parut ca mi-a hidratat pielea,e ca oricare alt gel de dus Manufaktura incercat,singura diferenta e un miros irezistibil.
Am dat 5 euro pe el ,iar  flaconul contine 215 ml.Nu am idee cat costa in Romania,probabil o idee mai mult,avand in vedere ca produsul e fabricat in Cehia.





PLUM softening shower peeling with grain extract and panthenol

 Descrierea oficiala a produsului:
Unique shower peeling with plum extract rich in minerals and vitamins, appricot shells, cleansing kaolin, regenerative panthenol, emollient grain extract and glycerin gently removes dry and rough skin scales and tiny impurities. Regular application makes skin supple and silkily smooth. It is used at showering: ideally, apply peeling on skin of the whole body, specially on its problematic parts, and massage it by circling motions, then rinse with water. Harmonic plum scent with almond tones makes skin pleasantly scented.
 




Parerea mea:

Ca si celalat produs,miroase intens a prune.Imi place mai mult acest produs pentru ca mi se pare ca hidrateaza oarecum pielea si o exfoliaza gentil.Imi plac particulele acelea fine de extracte de prune (cred ca din alea sunt!) Cred ca poate fi utilizat zilnic,dar eu l-am folosit de trei ori pe saptamana,pentru ca nu am vrut totusi sa exagerez.Nu este mentionat pe produs de cate ori poate fi folosit,asadar am vrut sa fiu sigura ca nu ma exfoliez prea mult :)
 Dupa ce il folosesc,chiar da impresia de piele mai supla si neteda,imi place senzatia pe care o lasa pielii mele.
Flaconul produsului contine tot 215 ml,la acelasi pret ca si Plum hair &body shampoo Manufaktura - 5 euro.

Daca le-as mai recumpara? Sincer  doar pe cel de-al doilea : Manufaktura Plum shower peeling, raman totusi fana gelurilor de dus Bourjois! Cel de-al doilea mi s-a parut eficient si mi-a placut destul de mult. Din pacate primul produs a fost oferit ca si cadou la cateva persoane cand am fost in tara,deci sper eu macar ele sa fi fost multumite de produs.Inainte sa plec nu reusisem sa le testez,eu practic le-am testat in Romania :))


Voi le-ati folosit? Va plac produsele Manufaktura?

Mai multe detalii despre aceasta editie limitata si despre produsele Manufaktura gasiti aici,in varianta English.


Pupici,
Andreea

Review Sigma F80 Flat Top Syntetic Kabuki

 De cand am primit aceasta pensula Sigma F80  Flat Top Syntetic Kabuki  am fost absolut incantata de ea.
In primul rand pentru  felul cum am primit-o: intr-un saculet rosu tare frumos,apoi faptul ca pe un pliant mi-au scris numele.Well o sa imi spuneti ca sunt strategii de marketing, intr-adevar sunt,dar aceasta strategie e tare captivanta!

Descrierea oficiala a ei:

"This exclusive flat top synthetic kabuki was designed to deliver a flawless makeup application. The Sigma Makeup F80 is a buffer brush that can be used to blend powder or liquid products. The short and dense bristles make it easy to buff your liquid foundation. The long handle adds comfort to your makeup application. The synthetic fibers are ideal to be used with liquid products and can be easily cleaned. Made of Synthetic Sigmax HD filament."


Am incercat sa fac poze cat mai clare pensulei,de aceea am tot fotografiat-o.Nu de alta,dar de cand am primit-o,de acum vreo saptamana,am tot folosit-o.Ieri am spalat-o pentru ca era cazul si deci azi am profitat de faptul ca e curata ca sa o pozez si sa o arat :)

Acum aplicarea fondului de ten si a pudrei a devenit si mai usoara! Pe langa asta,aplicat produsul cu aceasta pensula,da un aspect si mai natural.Eu nu am incercat o inca cu un fond de ten fluid,nu de alta,dar mi-a fost teama sa nu ramana patata.Dupa spalare,a ramas la fel cum era noua,deci momentan in privinta asta nu imi fac griji.Poate indraznesc totusi sa o folosesc si cu un fond de ten fluid pe viitor.In orice caz nu as incerca-o cu un Revlon Colorstay,fondul ala de ten mi-a patat deja doua pensule,deci no away!
Sigma F80 are manerul de lemn, negru, frumos finisata perii sunt foarte moi, inexplicabil de moi pentru o pensula.Ador designul ei tare mult,faptul ca scrie pe ea exact ce pensula este,imi da impresia aceea de pensula profi.
Nu stiu daca e doar o impresie,dar pe langa finisajul placut pe care il da tenului cu ajutorul unei pudre sau a unui fond de ten pudra,mi se pare ca oarecum aceasta pensula contribuie si la o imagine cat mai fresh a look ului,in sensul ca fara nici un fel de primer pe ten,machiajul rezista!







Din pacate pana acum nu realizasem cat de importanta e utilizarea unei pensule bune atunci cand realizezi un machiaj,care vrei si sa fie cat mai natural si mai putin incarcat pe ten!Adio buretei,retusuri si toate cele cu aceasta pensula.
Concluzia?Recomandat!  Imi pregatesc bugetul pentru un kit Sigma,pentru ca aceasta pensula m-a convins!
Voi ati folosit-o?
Mai multe detalii despre pensula gasiti pe site-ul oficial Sigma.

In caz ca va intrebati de "decorul" pozelor,aflati ca se vede gradina din fata blocului meu,vedere din balcon.Si yay acum am balcon deci pot face mai multe poze,mult mai clare,fara sa ma intimideze cei care asteapta in statia de bus cum mi se intampla dincolo!



Nota: Acest review nu are nici un fel de legatura ca am primit aceasta pensula gratis in urma afilierii cu Sigma!Daca detineti aceasta pensula,cu siguranta mi-ati inteles entuziasmul in ceea ce o priveste!



Pupici,
Andreea

How to add Pages to Blogger

Pentru ca am primit intrebari legate de acest aspect,va las un tutorial facut de mine,cu un video si cateva print screen-uri :)
Enjoy!

Sistemul e cam in felul urmator:
Design/Postare/Editati Paginile/Pagina Noua/Configurati lista de pagini

Ca sa vedeti imaginile full size,click pe fiecare dintre ele.

Pas1:






Pas2:







Pas3:





















Pas4:




Pas5:




Pas6:





Pas7:




Pas8:




Si video-ul care are vreo 3 min :)



Avand in vedere ca e prima data cand incerc sa fac un "tutorial" de genul,sper sa se inteleaga ceva din el si sa va placa ideea.

Pupici,
Andreea

Blog sale pentru animalute!

 Daca sunteti interesate de un blog sale si va tenteaza ceva,aruncati o privire aici.Primele 19 produse sunt oferite de mine.
Aveti de asemenea si bratari si cercei tare frumosi oferiti de Choco.
Sa aveti o seara frumoasa!


Pupici,
Andreea

Quick post!

 Last news: merge disqus-ul datorita faptului ca am schimbat template ul blogului! Deci cu template ul vechi nu vroia si pace! Deci yey am intrat si eu in randul lumii cum s-ar spune.Mai am de retusat cate ceva,de ales unul dintre bannerele facute de SuperficialBeauty pentru blogul meu,dar in principiu asa ramane,deci ori va place si va obisnuiti cu ideea,ori nu ma mai cititi :)) Multumesc Simo :P
Rozul ala nu ma reprezenta deloc,era prea girlie stuff.
In alta ordine de idei iar dau bir cu fugitii,iar nu scriu nimic relevant pe aici,iar sunt pe fuga... si de ce sa va mint... am ramas in urma cu blogurile voastre! Adicalea,cu cititu'.
Mi-a ajuns pensula Sigma F80 si sunt mega entuziasmata.Poze as soon as possible :D

Acum plec.Ma duc in club.Am pofta de pinacolada si zbantuiala.Desi sunt treaza de  la 8 dimineata... dar fie! Cum pot refuza eu o asemenea invitatie?

 Take care!

Pupici,
Andreea

Review: Crema pentru maini cu ulei de masline si catina Cosmetic Plant

Hey girls!
Stiu ca am lipsit ceva timp din blogosfera dar lipsa mea a fost cumva justificata. In sfarsit m-am mutat si am aranjat toate lucrurile prin casa,mi-a fost destul de greu avand in vedere ca a trebuit sa ma lupt cu somnul,munca si curatenia ambelor case (cea din care m-am mutat si cea actuala) 
Oh well astazi am sa fac review la un produs pe care l-am utilizat din plin in ultima saptamana si zic eu in conditii extreme,dupa ce am folosit detergenti &co. Oricum as face nu prea ma descurc cu manusile,deci uneori mai renunt si la ele.... din pacate! Si eu am mir cateodata cum rezista pielea mainilor mele la atatea chimicale.
Am aceasta crema de la sfarsitul lunii aprilie si sincera sa fiu mai mult de 2- 3ori pe saptamana nu o foloseam,fie uitam de ea pe etajera,fie imi schimbam geanta si evident uitam sa imi iau toate lucrurile din geanta anterioara. Daaaar in ultima vreme situatia m-a fortat in asa natura sa o folosesc zilnic,de doua sau chiar trei ori pe zi.Am avut grija sa o port cu mine in geanta si la munca sa ma cremuiesc :)) I-a atras atentia si unui coleg de-al meu ceh,care era in cautarea unei creme de maini dar i-am zis clar ca nu i-o dau,ca e made in Romania si next time daca vrea ii aduc si lui :) Eh sa mai zica lumea ca nu a ajuns Cosmetic Plant si in Cehia :P



Descrierea oficiala a produsului:



Hrănitoare şi hidratantă prin vitaminele (A, E, F, D) şi acizii graşi esenţiali din uleiul de cătină şi cel de măsline, crema creează pe piele un film protector, emolient şi regenerant. Aplicată de fiecare dată după ce mâinile au venit în contact cu apa, săpunul sau detergenţii, acestea vor fi mereu tinere şi catifelate.



Ingrediente:



Aqua, Glycerin, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Stearic acid, Cetyl alcohol, Triethanolamine, Dimethicone, Glyceryl stearate, Olea Europaea oil, Hippophae Ramnoides oil, Retinyl acetate, Tocpheryl acetate, Sodium benzoate, Parfum, Methylparaben, Disodium EDTA, Propylene glycol, BHT, Ascorbyl palmitate, Glyceryl stearate, Glyceryl distearate, Citric acid.



Nu am sa spun nimic despre ingrediente pentru ca nu ma pricep,de abia acum incolo am sa incep sa le studiez.Asta cand am timp,pentru ca vreau sa ma apuc de invatat pentru o certificare :)






Parerea mea:



  • e hidratanta
  • imi da senzatia ca ar contine multa glicerina,avand in vedere ca e destul de emolienta si intra rapid in piele
  • are un pret mic,calitate pret destul de rezonabil zic eu daca mai pun la socoteala faptul ca produsul are 100 ml,alte creme de maini costa mult mai mult
  • are un miros usor a catina
  • textura e cremoasa,nu e prea lichida ca sa fie deranjanta,dar nici solida
  • culoarea e alb-galbui
  • pentru efecte durabile,necesita o alta reaplicare a produsului dupa cateva ore



Producator: Cosmetic Plant
Cantitate produs: 100 ml
Expira la: 12 luni



Pupici,
Andreea

News from Sigma Beauty --> The New Dry'n Shape!



Tired of waiting for your brushes to dry after washing them? Wait no more! Introducing the revolutionary Sigma Beauty Dry’n Shape system! The Dry’n Shape was designed to completely dry and shape your most dense brushes within 4 to 6 hours, guaranteed.

The Dry’n Shape provides the necessary pressure to bristles to quickly and efficiently remove water from every fibre.  The fabric used to shape the bristles was specially engineered to accelerate water evaporation, resulting in a faster drying time for your brushes.

The Dry’n Shape is an easy, quick, and effective way to quickly dry and shape your makeup brushes. Follow these three easy steps for best results:

STEP 1:
Wash your brushes using a mild shampoo or brush cleanser.

STEP 2:Gently press the bristles to remove any excess water. Place the clean, damp brushes into the Dry’n Shape using the smallest band the brush will fit into. Make sure that all bristles are firmly compressed.

STEP 3:
Wait 4 to 6 hours and your brushes will be completely dry and ready to use! In addition to being completely dry, the bristles will be reshaped to their original form.  Your brushes will be perfect for your makeup application!

You now have a convenient option to wash and use your brushes as often as you’d like!


See who won yesterday brush Sigma F80!


Pupici,
Andreea

Castigatoarea pensulei Sigma F80!

A venit si momentul mult asteptat de voi si anume aflarea castigatoarei pensulei Sigma F 80.
Sper sa nu ramaneti dezamagite,am avut o singura  pensula de oferit deci pensula se poate duce doar la o singura fata.


Listele cu participari sunt urmatoarele (click pe poze pentru marire) :









 Au fost cateva fete care s-au inscris de doua ori,posibil totusi sa se fi produs din nou o eroare sau poate blogspot le-a updatat intre timp. Am luat in considerare cate un entry pentru GFC,un entry pentru like pe FB,un entry pentru comentariu.Am ramas surprinsa sa constat ca la intrebarea mea majoritatea mi-ati raspuns foarte scurt... dar ma rog,probabil ca nu ati fost in the mood sa imi lasati si parerea voastra despre blogul meu.Multumesc celor care mi-au lasat feedback ul lor!
Nu v-am verificat,v-am crezut pe cuvant,asa cum mi-ati mentionat in comentariu,asa v-am si inscris pentru ca mi-a fost greu in ultima vreme sa tin pasul cu mediul online avand in vedere ca in ultimele trei zile am tot impachetat si strans...



                                      ***
Castigatoarea pensulei Sigma F80  este cea cu numarul 94:

Felicitari Sweetredhead!Sper sa te bucuri de pensula Sigma F 80 si sa ne faci review dupa ce o folosesti!



Comentariul ei:




                                                      ***



Ca sa fiti cat mai putine fete triste si sa va fac o mica bucurie la inca doua dintre voi,am mai ales un numar cu random.org care a decis ca trei produse Essence  se vor duce la :

Federova  -numarul 177


Felicitari Federova si sper sa te bucuri cat decat de acest mic premiu,desi nu e totusi o pensula Sigma.
Comentariul Federovei:




Si acum fara nici un fel de random.org am ales comentariul care mi-a placut cel mai mult! Da,pentru ca mi s-a parut ca a punctat ceva care lipsea blogului meu.A fost un comentariu constructiv in orice caz.Au mai fost si alte comentarii de acest gen,dar nu stiu de ce,al ei mi-a atras atentia cel mai mult.


                                                      ***
 Coconut,ai castigat si tu tot trei produse Essence la fel ca si Federova.
Comentariul lui Coconut :



Coconut am inserat gadgetul de abonare prin e-mail! Asta m-a atras in comentariul tau si deci de aceea ai castigat un mic premiu din partea mea.


Premiile Essence de care vorbeam mai sus pentru cele doua fete,cate un set pentru fiecare:





Din pacate nu am poza cu ele,pentru ca ideea asta mi-a venit ieri,asadar nu am reusit sa cumpar produsele.

Cele doua fete care au castigat produse Essence,daca nu vi le doriti,va rog sa imi spuneti,nu e nici un fel de problema,pot alege alte fete castigatoare.Stiu ca voi v-ati inscris pentru pensula Sigma F80 si de aceea nu stiu daca va incanta premiul.


Astept datele voastre pe bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com  in termen de maxim 48 ore ca sa va trimit premiile.Fata care a castigat pensula Sigma,va trebui sa imi dea e-mail cat mai repede posibil cu  adresa ei ,ca sa pot da e-mail catre Sigma sa ii livreze premiul.

Sper sa participati cu placere si alta data la giveaway urile organizate de mine si nu va pot spune decat multa bafta,poate cateva dintre voi veti castiga mult dorita pensula Sigma F80 pe alte bloguri!
Oricum pregatiti-va de un alt giveaway curand!

L.E: Am primit un comentariu acum doua ore de la adelynush,imi pare rau giveaway ul se incheiase,trebuia totusi sa fac lista si sa o verific! Nu te-am mai adaugat pentru ca deja postasem penultima postare unde anuntam clar ca s-a terminat giveaway ul!



Pupici,
Andreea

Supercounters