Sigma Synthetic Face Kit Giveaway - LittlePrincess

  Pentru ca sansa mea de a avea acest kit s-a anulat efectiv,am zis sa imi incerc norocul  la givewayul organizat de Little Princess. Stiti si voi ca regulile Sigma s-au schimbat radical, asadar nu ne mai ramane decat sa ne incercam  sansa la giveaway urile ramase si/sau sa cumparam produsele de la ei de pe site.


Pentru ca mereu imi doresc o aplicare cat mai corecta si mai putin vizibila atat a pudrei cat si a fondul de ten,acele trei pensule ar fi ideale pentru mine! Inclusiv zilele trecute am batut-o la cap pe o amica ca vreau pensulele acestea.
Sansa de a castiga e micuta,dar merita sa incerc nu? :) "Port" in sidebar concursul ei de ceva timp si efectiv mi-a fost teama sa ma inscriu.
Mai multe detalii despre acest giveaway gasiti pe blogul Little Princess .


Pupici,
Andreea

Cele doua castigatoare ale voucherelor MiniPRIX

 Iata lista celor care s-au inscris pentru a castiga un voucher 30% MiniPRIX de care va spuneam in urma cu cateva ore aici

1.Wanna 
2.Valentina Bucur  
3.Kata_ban
4.Miss Z

Primele doua inscrieri sunt valide,deci felicitari!

Se poate sesiza exact ordinea inscrierilor,in disqus (de la cele mai noi,la cele mai vechi comentarii)



 Va reamintesc:

 Codul voucherului fiecarui voucher are o valoare de 30 % si este valabil pana la 2011-08-01  ora 00:00. Comanda minima pentru utilizarea unui cupon de reducere este de 100 de lei. Veti putea utiliza cuponul de reducere, in cosul dvs de cumparaturi, sub lista de produse fiind dispusa o casuta destinata introducerii codului de reducere.


Atentie! Daca sunteti abonat la newsletter'ul miniPRIX, reducerea va fi afisata pe fiecare produs si voucherul nu-l veti mai putea folosi!Reducerea nu se aplica si costului de livrare, acolo unde acesta exista. Un cupon validat este considerat utilizat. Cuponul poate fi utilizat o singura data, iar sumele nu se reporteza pentru o comanda ulterioara. In cazul in care comanda in care ati utilizat codul, este anulata ulterior, voucher-ul se considera de asemenea anulat.

Am sa va trimit mail acum cu voucherul Miniprix,va rog sa imi confirmati ca l-ati primit si sa il folositi cu placere!
Multumim Alina! (tipa care a oferit aceste doua vouchere)


LAST EDIT:
O alta cititoare a blogului a lasat la sectiunea comentarii adresa ei de e-mail  pentru cele doua persoane Kata_ban si Miss Z care doreau voucher si din pacate eu nu am avut decat doua disponibile.
Adresa cititoarei unde ii puteti cere codul prin e-mail este lavy9_angel_ashhh[at] yahoo[.]com
Multumim Lavy!
Last Edit 2: Am trimis mail celor trei persoane,fata care oferea inca doua vouchere si cele doua persoane care erau interesate de acele vouchere Miniprix.

Multumesc Alina si Lavy pentru ca ati fost dragute si ati oferit voucherele voastre MiniPrix sa fie folosite de alte persoane!Mi se pare admirabil lucrul asta,de a oferi cuiva o reducere de care tu nu poti beneficia sau nu te intereseaza momentan. Multumesc in numele celor care si-au dorit voucherele!


Pupici,
Andreea

Ofer doua vouchere de 30% reducere la Miniprix! -INCHIS

 Gratie unei cititoare dragute  care a venit cu propunerea de a va oferi doua vouchere 30% reducere la Miniprix,primele doua comentarii care vor lasa  comentariu "vreau si eu" si adresa lor de e-mail in formatul  bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com  vor beneficia fiecare de cate un voucher Miniprix!
Am nevoie totusi de adresa voastra ca sa pot trimite codul respectiv,asa ca astept inscrierea voastra la sectiunea comentarii.


Codul voucherului fiecarui voucher are o valoare de 30 % si este valabil pana la 2011-08-01  ora 00:00. Comanda minima pentru utilizarea unui cupon de reducere este de 100 de lei. Veti putea utiliza cuponul de reducere, in cosul dvs de cumparaturi, sub lista de produse fiind dispusa o casuta destinata introducerii codului de reducere.
Atentie! Daca sunteti abonat la newsletter'ul miniPRIX, reducerea va fi afisata pe fiecare produs si voucherul nu-l veti mai putea folosi!Reducerea nu se aplica si costului de livrare, acolo unde acesta exista. Un cupon validat este considerat utilizat. Cuponul poate fi utilizat o singura data, iar sumele nu se reporteza pentru o comanda ulterioara. In cazul in care comanda in care ati utilizat codul, este anulata ulterior, voucher-ul se considera de asemenea anulat.


Va intereseaza? Lasati un comentariu ca vreti un voucher MiniPRIX.

Nota: Voucherele nu sunt oferite de staff-ul Miniprix in mod direct,ci de o cititoare a blogului meu.Multumim Alina! :*
 Daca vor fi mai mult de 10 fete doritoare a voucherului Miniprix,voi extrage doua numere castigatoare cu Random.org,in caz contrar primele doua inscrieri vor fi considerate valide /castigatoare.


-INCHIS-
Castigatorii ii gasiti aici.

Pupici,
Andreea

O mica supriza!

   Cele care mi-au lasat comentariu aici,la postarea anterioara si si-au exprimat bucuria alaturi de mine (deh eu sunt happy cu noua mea jucarie Urban Decay),au participat fara sa vrea la un giveaway.Ma rog,giveaway un pic mai altfel.
    Am cateva produse pe care le-am folosit foarte putin sau pur si simplu unele au fost incercate.Printre cele 12 produse (nici macar nu le-am innumarat dar sunt cateva!),se afla si 4 produse noi,neincercate macar.
Pentru ca totul sa fie in regula am etichetat fiecare produs cand a fost achizitionat , "gradul de uzura" se poate observa cu ochiul liber,dar va asigur ca majoritatea abia au fost atinse.Pe fiecare produs scrie de asemenea cate luni poate fi utilizat de la deschiderea produsului respectiv.Le ofer din simplul fapt ca unele nu mi se potrivesc,altele m-am plictisit de ele,altele le am dublura :))
   Daca persoana pe care a ales-o random.org nu doreste aceste produse,am sa fac  alta postare special etichetat ca giveaway si o sa stim exact ce persoane doresc aceste produse.Nu vreau sa se simta obligata sa accepte premiul,deci nu e problema daca il refuza,decat sa nu le foloseasca si sa zaca intr-un sertar uitat de lume :D. Nu vreau sa enumar produsele,unele se vad prin ambalajul transparent aranjat de mine,altele raman surpriza! De aia am si incercat sa le camuflez cumva cu inimioare :D
   Nu sunt sigura ca produsele vor fi toate pe placul castigatoarei,dar sunt sigura ca daca le va accepta,se va bucura de cel putin 5 produse din pachetel.

Lista cu fetele care au comentat pana acum 10 minute :

1 Anda Zelenca
2.Anda Zelenca
3.Modniza
4.A.M.S
5.Lauren
6.Iela
7.Cristina
8.Letsmakeadiva

Random a ales numarul:



Felicitari A.M.S! Sa te bucuri de ele,asta daca le doresti! Astept e-mail de la tine.

Am ales acum castigatoarea,pentru ca ma pregatesc de munca... si vroiam si eu sa stiu exact cine ma citeste,cine imi lasa comentarii si cine se bucura alaturi de mine cand ceva/cineva ma face fericita.

Nota *   Rog castigatoarea sa ma scuze,dar dat fiind ca deja am trei colete de pus la posta (si deh costurile postale...),as vrea sa aman trimiterea pachetului pe  15 August,atunci il voi trimite recomandat.

Last Edit: Acum am gasit si comentariile fetelor Dragonfly  (7 min ago) si Simi (17 min ago) .Imi pare rau fetelor,dar deja facusem lista si alesesem castigatoarea. Vor mai exista si alte ocazii! :*

Pupici,
Andreea

My new baby: Urban Decay Vol.3 ♥♥♥

  Acum doua zile a ajuns si Urban Decay Vol 3 in posesia mea.Initial am auzit de ea de la G.,acum cateva luni, care a tot cautat-o in US si nu a gasit-o la momentul respectiv.Ce o interesa pe ea era cutiuta si mai putin fardurile sau ce contine de fapt aceasta paleta. Dupa o cautare pe google,evident am dat de swatches si detalii pe Temptalia.
 M-a cucerit imediat designul super atragator,dar si nuantele. Apoi am aflat cat de util si mega tentant e si eyeliner-ul  UD Zero. Well... azi nu am sa zic nimic despre ea,am reusit sa fac un singur machiaj cu aceasta paleta,nu pot decat sa spun ca sunt cele mai bune farduri pe care le posed la capitolul " blenduit". Am testat si eyelinerul Ransom ieri dimineata,doar pe el,ca am fost prea lazy la 5 dimineata sa imi bag mai mult decat fond de ten,eyeliner si rimel. A ramas intact pe pleoapele mele fara nici un fel de primer! Desigur ca puteam aplica primer,dar cum ziceam,la 5 dimineata e suficient daca ai timp de un make up minimal :))

Va las cu pozele si desi sunt swatches garla pe net cu aceasta paleta,am sa fac si eu,ca deh e paletuta mea :D Dar asta dupa ce mai folosesc paletuta si imi fac o parere mai amanuntita despre ea.














Inca un produs de pe wishlistul meu de cosmetice bifat! Initial imi doream doar eyeliner-ul Zero.Pam pam!


Pupici,
Andreea

Castigatoarele Giveaway Garnier Pure Active

 Giveaway-ul Garnier desfasurat aici,s-a inchis.
Va multumesc tuturor pentru participare.


Iata listele:

Si iata si cele doua castigatoare:

Numarul 2. Felicitari Little Princess!


si

Numarul 25! Felicitari Anicka Maya!


Astept mailurile voastre la bazardeimpresii[at]yahoo[dot] com cu numele si adresa voastra completa,eventual si un numar de telefon,in cazul in care cei de la Garnier decid sa trimita coletele voastre prin curierat.Va rog sa imi dati mail in maxim 48 ore,altfel voi fi nevoita sa aleg alte castigatoare.
Cu cat mai repede primesc adresele voastre,cu atat mai repede primiti si produsele Garnier si va puteti bucura de ele!
Multumesc tuturor pentru participare,va rog sa nu fiti dezamagite,vor mai exista astfel de giveaway-uri si ocazii!

Multumesc Garnier Romania pentru oportunitatea oferita, de a realiza  acest giveaway!


*Imi cer scuze ca am anuntat abia azi castigatoarele,dar ieri am avut o zi plina.



Pupici,
Andreea

50% OFF ELF UK

 Pe ELF UK aveti 50% OFF folosind codul SUPERELF50 la checkout pana pe 30.07 (1 PM UK time)



*Comanda minima: 30 lire fara shipping inclus.


Pupici,
Andreea

Castigatoarele concursului Summer Make Up Contest

    Iata ca a venit si momentul pe care il asteptati si eu sincera sa fiu nu prea il asteptam pentru ca trebuie sa aleg dintre atatea machiaje frumoase doar 3... In primul rand va multumesc la toate pentru participare,mi-au placut absolut toate machiajele,asadar FELICITARI TUTUROR! Din pacate a trebuit sa si aleg...
   Atunci cand am ales un machiaj m-am gandit in primul rand daca va avantajeaza acel machiaj,daca inspira ideea de vara si cat de bine a fost realizat machiajul din punctul meu de vedere.
    La "jurizarea " machiajelor a contribuit o prietena,deci mi-a prins foarte bine parerea ei din afara.
Si acum sa nu ma mai scuz,pentru ca oricum as face,nu va pot premia pe toate... dar am speranta ca ma veti intelege si veti mai participa cu drag si la alte concursuri de machiaj pe viitor!


Iata alegerile mele:

Posesoarea acestui premiu este:



Ami ! 
Mi-a placut cel mai mult machiajul acesta,din cele doua realizate de ea. La celalalt machiaj am avut senzatia ca nuanta rujului e cam "tare". Oricum va spun sincer,am stat in dubii cu care din cele doua machiaje sa o premiez,pentru ca mi-au placut ambele! Sprancene perfecte,machiaj blenduit perfect,machiaj care ii pune in evidenta trasaturile fetei!








Felicitari Ami!


         ***************************************************************

Posesoarea acestui premiu este:



Ionny



Felicitari Ionny! Apreciez si tinuta de vara care ai purtat-o cand ai facut pozele :P
Eu as fi renuntat la sideful ala alb,in schimb mi-a placut mult de tot cum te-ai "jucat" cu nuantele!


*************************************************************************
Posesoarea acestui premiu:


Simi




 Felicitari Simi!
Imi place ca si ea s-a jucat cu nuantele,le-a blenduit perfect si linia tusului e peeeerfecta!
Trebuia musai premiul tau sa contina o trusa in nuante de verde,ca tot folosesti culoarea asta!

 ************************************************************************

Si mai am un premiu pentru cineva!
Machiajul e blenduit ca la carte si e mega frumos!!
Poza cu produsele tale nu am,dar vor fi trei produse surpriza! Eu sunt sigura ca te vei bucura de ele ,pentru ca sunt niste produse care mie personal imi plac mult.
Castigatoarea premiului surpriza este:


Andreea





Felicitari Andreea!

Eu va multumesc inca o data tuturor pentru participare si nu ma astept sa fi avut aceleasi "gusturi" in alegerea castigatoarelor,ci doar sa ma intelegeti!
Am vazut ca toate v-ati dori paleta Sleek,din pacate am avut una singura si... daca Cosmetic Style ar fi acceptat plata cu cardul as mai fi introdus la inca  un premiu inca o paleta! Dar asa sa stau sa comand de pe site ul Sleek paleta,sa o astept etc... Imi pare rau,am distribuit premiile cum am crezut eu de cuviinta.

Va multumesc tuturor,toate machiajele au fost originale,aparte,de vara! :*

Last Edit:
La comentarii in postarea anterioara cateva dintre voi v-ati spus opinia. Mi s-a parut interesant ceva:  cel mai aproape de decizia mea in ceea ce privesc castigatoarele a fost Camelia. :)

Imi cer scuze,am uitat efectiv sa va "spun" sa imi lasati adresele voastre pe bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com 
Am nevoie de numele complet si adresa voastra completa.


Pupici,
Andreea

Concurentele Summer Make Up contest!

 



Am sa atasez pozele cu machiajele fetelor care au participat la concursul meu de machiaj.Ordinea e absolut aleatorie,momentan nu dezvalui numele  castigatoarelor care mai mult sau mai putin le-am ales cu ajutorul unei prietene.Am vrut sa aflu si parerea unei persoane care nu va cunoaste si e cumva din afara,deci a putut sa fie mai obiectiva ca mine.
  Concursul l-am incheiat mai devreme cu o zi din simplul fapt ca de maine imi a fi mai greu sa ma decid asupra castigatoarelor,si sincera sa fiu care a vrut sa se inscrie a facut-o deja!  Nu am primit mail decat de la o singura fata,asta din timp,acum vreo 4 zile,ca nu se poate inscrie atunci,de aceea si prelungisem concursul.





Cum spuneam,ordinea e aleatorie:

Simi







Monica






Deena


Andreea









Anca





Mada Machiaj 1





Mada Machiaj 2











Ionny




Bianca Han







Amy Make up 1




Ami Make Up 2





Bondarica Machiaj 1















Bondarica Make Up 2





Andreea A


Acestea sunt machiajele,sper ca nu am omis pe nimeni,o sa verific din nou folderul cu mailurile voastre si casuta mea de e-mail.
Pe mai tarziu! :*


Pupici,
Andreea

Supercounters