Castigatoarea unui giveaway surpriza!

   Ati participat fara sa vreti la un giveaway :P Toate persoanele care bineinteles au lasat comentarii pe blogul meu in luna septembrie.Le-am luat in ordine cronologica,de pe 1 sept pana azi inclusiv,pana acum 40 min de fapt :) Am exclus acea postare cu giveaway ul ELF,erau multe persoane inscrise pentru el si persoanele inscrise la  giveaway ul micut de data trecuta tot in stilul acesta.Pentru ca tot e maine 1 octombrie,am decis sa aleg azi o "castigatoare" cu list randomizer.Veti observa ca unele persoane apar de mai multe ori in lista,acelea au lasat reply uri apoi la comentariul meu,deci le-am trecut de cate ori a fost cazul.

 Am strans ca de obicei cosmetice pe care nu le am mai folosit in ultima luna si  acum 5 zile mi-au ajuns doua colete cu alte minuni achizitionate,in speta un bronzer si vreo doua blush uri,iata ca pe cele care le foloseam le ofer acum altcuiva.
  Stiti rugamintea mea: castigatoarea e rugata sa spuna sincer daca isi doreste premiul,daca nu il doreste se ofera primei persoane care comenteaza la acest post si isi doreste produsele bineinteles :) Nu e cu suparare,poate deja are produsele sau considera ca nu i se potrivesc!

Iata listele, prima persoana de pe prima lista e castigatoarea:





Ca tot ati vazut listele,acum sa vedeti si premiul :))




Lauren isi va imbogati colectia de blush uri :))

Produsele oferite sunt:
Blush NYX nuanta Pinched,folosit de doua ori ,recent mi am luat un blush care seamana izbitor de mult cu el,deci la unul dintre ele a trebuit sa renunt.
ELF Contouring blush & powder din gama studio - blush ul are o nuanta superba dar nu mi se potriveste deloc
Essence nail art albastru -incercat o singura data
Essence tester a unui fond de ten,e nefolosit
Clarins duo bronzing - un bronzer care l-am adorat si l-am folosit la aproape orice machiaj! Mi-am cumparat un bronzer nou,deci acestuia ii spun "adio" si sper sa fie folosit in continuare cu aceeasi placere cu care am facut o eu!
Fard Essence Natventurista- folosit o singura data.
Pensula Coastal Scents in buna stare dar nu am mai folosit o in ultima vreme.

Scuze pentru ca in poza se mai strecoara si un balsam Essence ,cel in cutiuta,il folosisem si il uitasem acolo in momentul pozei :D

Bonus vei primi  si  doua produse noi Essence,doar sa imi spui o nuanta preferata de fard! ;)

Astept e-mailul tau cu adresa ta (nu ai o data limita cand sa ma anunti),dar te anunt de acum ca al tau colet va fi pus la posta abia pe 10 octombrie.


Pupici,
 Andreea

Review: Make Up Forever Mat Velvet +

 J'adore Make Up Forever Mat Velvet! As fi spus poate J'adore MUFE dar nu am mai testat nimic de la ei decat acest fond de ten si ma rog cateva mostre de primer pentru ten si  blush-ul HD.
Acum vreo doua saptamani ,mi-am achizitionat din Sephora MUFE Mat Velvet +. V-am povestit aici mai pe larg ce "frumos" am fost tratata de o vanzatoare de acolo.Ajung sa cred la un moment dat ca sunt platite ca sa fie "dragute" mereu! La H&M acelasi lucru :))
Sa revenim la fondul de ten MUFE.



Descrierea oficiala:

Matifying Foundation
The Mat Velvet + foundation conceals skin imperfections, evens out the complexion and matifies with a non-oily powdery finish. The result is flawless and lasts for hours long. Its smooth, fluid texture is very stable, water-resistant and long-lasting. While it has a good coverage, it is also easy to apply. The end result can be fitted to your needs. Applied lightly, Mat Velvet + provides a natural, matte look to the complexion. Using several layers to help conceal blemishes creates a supple and elastic velvety finish. This new oil-free and non comedogenic formula is suited to sensitive skins


How to apply:

Pour a small amount of foundation onto a clean spatula and spread with the fingers, a dry sponge or our 8N Nylon Brush. Apply powder to set the foundation and increase both the wear time and matte effect on oily skins.

Advice:

In case of very oily skin, mix Mat Velvet + with a small amount of All Mat. Apply where needed or all over the face. This formula is particularly rich and only a small amount of product is needed for optimum coverage.


Formula:
Oil-free texture
Organic polymer
Amino acid coated pigments
Mica composite
Glycerine
Oil-free
Dermatologist tested


Parerea mea:

Culorile disponibile ale acestui fond de ten le puteti vedea aici.Eu am ales nuanta 30 Porcelain desi credeti-ma ca nu am tenul tocmai alb,in schimb mi se potriveste.Urmatoarea nuanta 35 era rozie si usor mai inchisa fata de tenul meu,iar urmatoarea 40 pare pe site identica sau usor mai inchisa decat 30.Totusi eu cand mi-am achizitionat acest fond de ten,nu era disponibil testerul nuantei 40,asa ca nu am vrut sa risc sa iau o nuanta la ghici...

Ce ar trebui sa stiti sau deja stiti despre MUFE: Sephora is the exclusive beauty retailer for this product,
ceea ce pe mine personal ma enerveaza. Sephora poate mai invata intre timp cum sa isi respecte clientii.


Din punctul meu de vedere acest fond de ten e perfect pentru tenul mixt.Din descrierea producatorului acest fond de ten e adecvat tenului normal,mixt si oily. Din punctul meu de vedere un ten gras nu ar fi multumit de acest fond de ten,iar un ten normal s-ar simti cam incomod cu el,nu e aproape deloc hidratant.Acoperirea e medie,dar e ok pentru mine asa.

Puncte forte:

  • e perfect MAT
  • rezista fara primer,fara pudra,fara nimic pe ten timp de 6 ore daca nu mai mult!
  • nu se face cakey pe ten,ramane uniform si frumos pe ten


Ce nu imi place la acest produs:
Nu imi place ambalajul clar! Sunt momente in care uit ca am MUFE si cred ca e Max Factor (ce ofensa am adus la faza asta :D ).Seamana izbitor de mult ambalajul cu  al unui fond de ten MF.Nu pot sa zic ca ma deranjeaza asta,dar e o senzatie usor ciudata ca eu in timpul facultatii numai fonduri de ten de la MF foloseam.
Desi ramane perfect mat in restul fetei,pe frunte nu are acelasi efect,incepe sa luceasca fruntea usor dar hey asta se intampla dupa vreo 10 ore asa!
In orice caz porii nasului par mariti si nu inteleg de ce... In rest imi place produsul si cu toate astea cred ca l-as reachizitiona.

Pe langa HD MUFE,testat gratie unei tipe din Sephora care mi-a dat acum doua luni de zile o mostra , Make Up Forever Mat Velvet + e cu mult mai superior lui.Nu as achizitiona HD MUFE decat sa il folosesc pe timpul verii si cam atat.
Ar fi fost ideal ca pretul acestui produs MUFE Mat Velvet + sa nu fie asa high,dar avand in vedere ca e un produs bun pentru mine,trec cu vederea.

Pe mine ma tenteaza un fard mooov de la MUFE si o pudra... dar nu cred totusi sa mai pun labuta pe altceva prea curand de la MUFE,sunt cam scumpe pentru bugetul meu.... si plus ca am adunat destule minuni cosmetice pe care abia le folosesc....Eventual pe inca un MUFE Mat Velvet + cand mi se va termina cel care il am in prezent :)

 Pret: 37 Euro/158 RON/900 czk (aici,nu am idee cat costa in Romania)
 Cantitate: 30 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschiderea flaconului

Revin cu un update asupra review ului,apropo pentru faptul ca am fost intrebata: acest fond de ten nu "oxideaza" pe tenul meu,cum mi se intampla cu majoritatea,sa mi se inchida nuanta fondului de ten dupa 3-4 ore de la aplicare.

Pupici,
Andreea

News from Sleek Make Up

Molten Metal - Steel and Ash
Illuminate your eyes with Molten Metal’s newest shades in Steel and Ash, a cool duo of graphite and silver. The intensely pigmented formula applies like a dream, whilst the vivid colour stays strong and crease free. The creamy texture allows for easy application, making dramatic eyes quick and easy to apply.


For starry, smouldering eyes highlight the inner corner of the eye and brow bone using Steel, with Ash to contour and line the eyes.


Mai multe detalii gasiti pe Sleek Make Up.


Pupici,
Andreea

Wishlist tomnatic :)

 Spre surprinderea voastra nu o sa gasiti in acest wishlist nici un fel de produs cosmetic :)) As enumera cateva produse Paula's Choice,dar oricum aman achizitia lor in luna decembrie.
Iata ce mi-ar place sa imi cumpar :

Pulouver:

Azi am realizat ca nu mai am pulouvere si chiar ar fi cazul sa ma mobilizez!

Cardigan:





Cateva jackete:



Sacouasele sa vina toate la mine :D



Shoes:



Cizme:

Nu mai e vara,dar eu inca vreau rochite!


Rochita -pulouver:


Jeans!



O fustita:


Genti:
Bijuterii home-made:


As continua wish listul mult si bine,dar ma opresc aici.
Toate fotografiile sunt luate de pe Missguided.co.uk cu exceptia ultimelor trei fotografii,cele trei bijuterii create de Bloomy Neighborhood
Ultimul colier e absolut delicios,pacat ca nu mai poate fi refacut... Primul nu stiu la ce l-as putea purta,imi pare atat de pretentios... Sa nu radeti,dar cand l-am vazut pentru prima oara,m-am gandit ca ar putea fi purtat cu o rochie nude la o cununie civila :D


Pupici,
Andreea

13 EVERYDAY HABITS THAT ARE GIVING YOU ACNE

Nu am sa dau copy-paste la articolul acesta care mi s-a parut interesant,am sa enumar doar cele 13 obiceiuri (huh 13 era cu ghinion nu!?) enumerate de ei:


HABIT NO. 1: USING MAKEUP WITH INGREDIENTS THAT CAN CAUSE IRRITATION
HABIT NO. 2: OVER-DRYING YOUR FACE
HABIT NO. 3: PRESSURE (LITERALLY)
HABIT NO. 4: PRESSURE (FIGURATIVELY)
REASON NO. 5: YOUR LAUNDRY SCHEDULE
HABIT NO. 6: THE HAIR PRODUCTS YOU USE
HABIT NO. 7: USING DIRTY MAKEUP APPLICATORS
HABIT NO. 8: YOUR DIET
HABIT NO. 9: WEARING THE WRONG CLOTHES
HABIT NO. 10: SMOKING
HABIT NO. 11: SPRAYING PERFUME
HABIT NO. 12: BEING LAZY WITH YOUR ROUTINE
HABIT NO. 13: TANNING

Pe ultima as fi eliminat-o.Eu cand sunt bronzata am cel mai curat ten ever! As mai adauga: atingerea fetei cu mainile mereu (asa parca faceam eu nu?! :( ),schimbarea fetei de perna/a prosopului cat mai des (eu le schimb la doua zile si asa o faceam si inainte) si bineinteles lista poate continua....
Care credeti ca sunt principalele cauze ale aparitiei acneei ?

Pupici,
Andreea

Alerta: CherryCulture 25% OFF - 26 Septembrie-30 Sept

   Aviz pentru cele care intentionau sa isi comande de pe Cherry Culture sau care isi doresc produse NYX:



Eu personal nu mai imi comand nimic,chiar zic "stop" a tot ce inseamna cosmetice pana in luna decembrie cand... e ziua mea nu? :)) Pana atunci am dreptul doar la shopping de haine :)

Tip: Am un produs nou pe stoc NYX Matte Lipstick
Nuantele Pale Pink si Summer Breeze par asa delicioase!

Pupici,
 Andreea

Essence NATvenTURista

 Acum cateva zile am prins si eu colectia Essence Natventurista.
Mi-am luat o oja,un blush stain,un balsam trio de buze si un fard.

"natventurista

in the mood for a nature adventure? then essence has just the right products to keep you looking gorgeous in the late summer months. from september until october 2011, all beauty queens can prove that even natural-looking make-up can be extremely stylish with the new essence trend edition “natventurista”. the trendiest colors of the season combined with warm, earthy tones make all your style wishes come true as your eyes, lips, face and nails shine as bright as the sun’s rays. show everyone how enchanting the colorful world of nature can be!"


Nu am sa fac review la ele,am sa va scriu doar o scurta parere despre ele:

Blush stain-ul Essence Natventurista are o culoare delicioasa,dar ... a fost totusi o gluma ca e blush stain,nu? Poate fi folosit ca blush,chiar nu e lipicios si are o nuanta placuta insa nici pe departe sa aiba vreun efect de a tine blush ul cat mai mult timp pe pometi!






Oja Essence Natventurista Chirp Chirp 04
Nu am reusit sa imi pozez manichiura atunci cand mi am facut unghiile cu ea,dar e o nuanta tare sweet.
Am imprumutat o poza de pe alt blog,sa vedeti cum arata in doua straturi data oja pe unghii.
Ca de obicei,rezistenta aproape zero la ojele Essence.De fapt ce sa ma mai plang... mie nu imi rezista nici o oja cu tot cu base coat si top coat mai mult de 3 zile! Fie ea OPI,Essence sau Dumnezeu stie care....







Essence lip balm Outdoor nudes 01
Pe langa oja mai sus mentionata,nu imi pare rau ca am luat si balsamul de buze trio.De restul ma puteam lipsi sincer.
Balsamul are un gust... de ciocolata parca si uneori mi se pare si putin fructat :) Cu toate ca initial cand l-am privit si inainte sa il testez,am zis "huh nuanta inchisa nu cred ca o sa o folosesc" ,ei bine fix aia e favorita mea!
Nu se vede deloc atat de inchis pe buze si e yuumy!






Essence Natventurista Baked Eyeshadow -

01 barefoot through the moss

Initial mi s-a parut ca e un auriu cu usoare irizatii verzi,ceea ce si e,dar sunt prea accentuate acele irizatii verzi ceea ce nu ma incanta.Fardul in sine in place,nu e prafos,se blenduie frumos dar eu si verdele pe pleoape no away! Pana acum l-am swatchuit de zor pe mana ,inca nu am avut curaj sa il si folosesc.





Pe voi ce v-ar fi tentat sa va luati?
Aici gasiti intreaga colectie,doar sa o vizualizati nu sa o si cumparati :D Eu nu le-am gasit pe toate disponibile in Rossman,asa ca am ales si eu din ce avea,ceea ce mi-a placut. la prima vedere.

Altii isi cumpara colectii MAC,eu mai imi iau Essence.:)) Fiecare dupa bugetul lui :D



Pupici,
 Andreea

Supercounters