Tag: Duminica asta....

Am vazut  cateva episoade bune din SouthPark. (de fapt le-am revazut!)
Am ascultat muzica house,ca de obicei!
Am citit presa online, blog-uri
Am facut ceva de mancare si curatenie.
Am mancat cartofi la cuptor cu branza. Yuumy... mancare usoara,rapid de facut si simpla!
Am baut  apa minerala,lapte
Am gandit ca nu ar trebui sa mai tin legatura nici la standiul de salut cu fostii mei bf.

M-am bucurat ca a inceput sa se incalzeasca vremea.Si ca toate fetele au primit coletele intacte!
M-am enervat ca nu am reusit sa profit din plin de weekend,ca am avut insomnie azi noapte...
Mi-am dorit  sa fi reusit sa ma fi odihnit zilele astea...
Click bloguri, facebook,e- mail
M-am mirat 
ca un fost prieten m-a contactat pe vechea adresa de yahoo messenger si asta dupa mai bine de  3 ani!!! Mai tragic e ca vrea sa ne impacam.Damn,e dus rau!
Ah era sa uit: un altul a inceput sa mi se planga ca prietenul lui cel mai bun i-a furat prietena. What the hell happens?!

Pupici,
Andreea

Vrem doar fete!

      Nu stiam ce titlul sa pun postarii,intrucat vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat aseara. Am iesit initial sa iau cina in oras si in fine,dupa ce mi-am permis sa imi dau verde la poftele culinare,am hotarat impreuna cu inca trei amici sa mergem in club. Unul dintre ei,intre timp a renuntat,mancase prea mult si ii era somn,deci s-a dus acasa :))
    Evident baietii au vrut musai sa intram in clubul Tabarin. Eh cand am auzit asta chiar eram curioasa daca finally,dupa 2 ani de stat in Brno am sa reusesc si eu sa intru in clubul asta exclusivist. De ce ii spun exclusivist o sa vedeti voi de ce....Recunosc ca mereu m-a ros curiozitatea de ce tot baga astia mereu in fata faza cu "esti trecut pe lista?","nu avem locuri" sau usa trantita chiar in nas fara nici un fel de explicatii... Asta mi s-a intamplat de multe ori cand un prieten/coleg de-al meu a tot incercat sa vorbeasca cu "amicul" care deschidea usa clubului. Un lucru extrem de important aici: toti eram straini,adica romani,niciunul dintre noi nu stie sa zica ceva in ceha  mai mult decat "Buna seara " si alte chestii minore.
     Aseara se repeta faza: amicul intinde banii respectivului,alail refuza instant,zice ca "nu are locuri" si ca nu se poate."Inca o esuare de a intra vreodata in clubul asta" imi zic eu in gand.
Apoi ca si gandul mi-ar fi fost ascultat,ma indeamna unul dintre baieti "Ia du-te tu singura,vezi daca te lasa sa intrii in club".
    Zis si facut: ma prezint frumos singura,bat la usa,imi deschide usa zambitor domnul cu biletele,ii dau banii,in timp ce vroia sa imi dea restul ma tot tinea la discutii si numai Dumnezeu stie ce ma intreba ca eu in afara de "Buna seara" si "Da,da" nu stiam sa ii zic nimic in ceha.Evident zambeam prosteste si intre timp mi-am primit si restul. Tipul s-a prins ca nu sunt cehoaica,s-a uitat la celalalt amic al lui ceva de genul "O lasam pe asta sa intre?" si oamenii m-au lasat.
Intru in club,si ce sa vezi,muzica house ! Exact ce ascultam eu prin anul 1 de facultate.Atmosfera super,lumea dansa,dar cum am intrat in club parca toate privirile erau atintite spre mine.Prea provocator nu eram imbracata,pe cuvant ca aratam decent.Am stat maxim jumatate de minut,am cercetat zona si m-am intors spre iesire cu gandul ca poate reusesc sa il prostesc pe tipul cu biletele si sa ma lase sa ii introduc in atmosfera si pe baietii aia doi,colegi de-ai mei care asteptau afara.
Mi-a zambit  ca si cand ar fi inteles de fapt ce vroiam eu si mi-a spus ca nu se poate. Eu am iesit afara si asta mi-a fost "distractia" in exclusivistul club Tabarin.
   Evident am reusit sa plecam in alt club,unde intr-adevar muzica nu prea era pe gustul nostru dar c'est la vie,daca in Tabarin nu ne-a lasat?!
  Deci care-i faza cu Tabarinul? Oamenii au o "politica" aparte fata de restul cluburilor,in sensul ca pot sa vina 3 fete cu 3 baieti o data si poate ii lasa,poate nu.Important e sa vorbesti ceha! Daca vin 3 baieti cehi,iar nu e bine: une-s fetele?! Deci ei incearca sa faca un fel de "echilibru" intre persoanele de sex masculin si feminin.Cu cat mai multe fete,cu atat mai bine!
  Concluzia: nici macar nu o sa mai incerc sa intru vreodata acolo,mi se pare absolut aberant sa stau sa ma rog mereu de cel de la intrare "Stii lasa ne si pe noi sa intram" si ala sa vrea sa ma lase de fapt doar pe mine,din simplul fapt ca sunt material de .... No comment!

Pupici,

Tag: GET TO KNOW ME

     Am primit un tag dragut de la Gya, Laura,Ramona J si Irynuk. Daca m-a mai taguit careva va rog sa imi spuneti!
Nu stiu daca raspunsurile trebuiau date in engleza sau in romana,dar eu am raspuns in romana pentru ca toate postarile mele sunt in romana si nici nu am followeri straini.


        1.        Are you named after anyone?
                      Oarecum.Trebuia sa ma numesc "Adriana" dupa numele nasei mele,dar intre timp mama s-a razgandit si a ales Andreea :)

        2.       When was last time you cried?
                 Acum o saptamana.

        3.       Do you have kids?
                Nope.Not yet :D
        4.       If you were another person, would you be a friend of yourself?
                       Yes,why not? :)
       5.       Do you use sarcasm a lot?
        In fiecare zi.Face parte din felul meu de a fi :))
       6.       Will you ever bungee-jump?
                 Of course!

       7.       What's your favorite cereal? 
                   Candva erau Fitness Chocolate.Recent am inceput sa studiez fiecare produs alimentar pe care il mananc,si Fitness Chocolate are o gramada de calorii.Mai nou m-am reprofilat doar pe orez cu lapte si putina scortisoara!


 
       8.       Whats the first thing you notice about people?
                 Ochii! Suna a cliseu,dar privind ochii cuiva cred ca iti poti da seama de anumite lucruri.

       9.       What is your eye color?
                     Caprui. Intr-o alta viata astept sa ii am verzi!
    10.   Scary movie or happy endings?
               Happy ending!!!

    11.   Favorite smells?
         Parfumurile fresh,florale,exotice,mirosurile care nu sunt prea dulci,mirosul ciresilor infloriti,aroma de cafea dimineata cand te trezesti si esti liber in ziua aia!!! 
    12.   Summer or winter?
            Summer,summer! Aici vara pica intr-o marti.:))
           Duc un dor teribil de vara! Toamna nu imi place,e prea ploioasa,primavara e frumos dar am astenie,iarna e prea friguroasa!
     13.   Computer or television?
                  PC :) Nici nu mai stiu cand a fost ultima data cand m-am uitat la TV.Anul trecut in aprilie,cand am fost in Romania?! Asta pentru ca toata lumea privea la TV... si m-am plictisit teribil!!
    14.   What's the farthest you've ever been from home?
               Viena,Austria.
   15.   Do you have special talents?
                  Am un "talent" de a exagera lucrurile de cele mai multe ori.
   16.   Where were you born?
          Braila.Preferam sa fi fost nascuta in UK/USA dar n-a fost sa fie :))

   17.   What are your hobbies?
         Sa dorm :)) Nu radeti,dar a devenit "hobby" :))
Acum revenind la chestiile mai normale: make up,travel,cooking.
  18.   Do you have any pets?
               Da,da,da! Unul mic,negru si pufos.Il cheama Tommy!

   19.   Favorite movie?
           Dunno,nu m-am mai uitat la filme recent.Nu imi vine in minte niciunul in mod special!

    20.   Do you have any siblings?
        Dap,o sora mai mica.

   21.   What do you want to be when you grow up? 
             Intrebarea asta mi-am pus-o eu mie in ultimii 4 ani cred ca la fiecare doua saptamani.Inca nu am aflat raspunsul.Dar situatia actuala imi displace.Sa clarific: nu imi displace domeniul in care lucrez,ci echipa cu care lucrez.
   22.   When was your first slow dance and the song?
             La 16 ani,la majoratul unei prietene.Era o melodie a lui Celine Dion.

   23.   Movies you dislike
               Horror.
  24.   What 3 YouTubers/bloggers would you like to meet in person?
              Pe youtube nu ma uit pe tutoriale make up,incerc sa citesti cu constiinciozitate lista mea de blogroll si sa mai si las comentarii fetelor :) Asadar nu am timp! Daca aveti voi mai mult,dati-mi si mie macar 2 ore in plus in fiecare zi :)
Mi-as dori sa cunosc toate fetele  din blogosfera romaneasca,din moment ce va citesc blogurile inseamna ca imi sunteti dragi,nu?


    25.    Who do you tag?
 Acum iar trebuie sa scriu tot blogrollul? :))


Clarra
Jules 
Anaisa
Libertat
Chocolate
Special K
Ramona J
Adyna
Alics
Iguanitza
Anda Zelenca
Georgia
Andreea Beauty Letters
Ancutza 
Simi
Shopperita
Lauren 
Little D

si toate fetele din lista mea de blogroll! Deja m-am pierdut in nume si bloguri :)


Gerovital Plant - noua gama cu extracte BIO

   Saptamana trecuta am primit un e-mail de la PR-ul celor de la Farmec care ma invita daca doresc sa testez noua gama Gerovital Plant .Am fost mai mult decat incantata sa onorez invitatia pentru ca mie mi s-au potrivit in general produsele celor de la Gerovital.Am folosit de la ei diverse,incepand de la masca de argila pentru ten,lotiune tonica,crema hidratanta si terminand cu lotiunea aceea super cu petroleum!
Desi am primit coletul de la ei,nu am cum sa va arat ceea ce am primit,pentru ca evident produsele sunt in Romania.Dar eu abia astept sa le testez!

Iata ce spun ei despre noile produse:
"Noua gamă, formată din 12 produse pentru ten, corp şi păr, are la bază o formulă cu extract organic de floare-de-colţ şi este lipsită de parabeni şi alergeni"
 Mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe site-ul lor oficial.

 Am vazut cateva postari referitoare la primirea coletelor,asa ca m-am gandit si eu sa fac o postare sa  multumesc celor de la Farmec pentru ocazia data.
O prima impresie despre aceste produse si ce contine cosuletul-cadou oferit de Farmec,gasiti aici pe blogul Andei sau pe blogul Siginei.Parca mai vazusem si in alta parte produsele prezentate,dar acum nu imi amintesc.
Vor urma review-uri la aceste produse dupa luna aprilie,pentru ca atunci ajung in Romania.

 Multumesc Farmec pentru produsele oferite!

Pupici,
Andreea

Review: Stila smudge pot 24 KT Golden Noir

    Astazi am sa va vorbesc despre un produs pe care il ador pur si simplu: Stila smudge pot  24 KT Golden Noir
De cand l-am testat numai pe el l-am folosit,la eyelinerele obisnuite nici nu ma mai gandesc sa revin!
Un mare merit pentru faptul ca acest produs il pot aplica in linii cat mai subtiri e aceasta pensula de pe Coastal Scents:  Destiny Precision Angled Liner Brush
   Initial pensula pare destul de maricica,greu de manevrat,cel putin in poza,dar credeti-ma pe cuvant,ca e super usor de utilizat! Nu sunt vreo mare experta in aplicat tusul si totusi ma descurc minunat cu ea!


 Sa revenim la Stila smudge pot  24 KT Golden Noir .

Ce spun ei despre acest produs:

"The verdict is in, and smudge pots take the prize for sexy eyes!


This unique gel eyeliner and shadow is an innovative alternative to traditional powder and liquid formulas. This clever little gel has an inky intensity that leaves powder shadows in the dust. A favorite for the sultry, smoky eye.


Apply with a liner brush for razor-sharp precision or smudge it with your fingers for more complete coverage. Remember to always close the airtight lid to keep the gel soft and pliable. "


Ingredients:
isododecane, polyethylene, cyclopentasiloxane , trimethylsiloxysilicate, disteardimonium hectorite, synthetic fluorphlogopite, calcium sodium borosilicate, phenyl trimethicone, hydrogenated polyisobutene, lecithin, propylene carbonate, barium sulfate, silica, phenoxyethanol, tin oxide, may contain [+/-] mica, titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), carmine (ci 75470), ultramarines (ci 77007), manganese violet (ci 77742), ferric ferrocyanide (ci 77510), chromium oxide greens (ci 77288) .

 Parerea mea:
-e un eyeliner gel cremos negru cu mici particule stralucitoare,usor sesizabile,din anumite unghiuri chiar ai putea spune ca e negru curat!
-se usuca repede dupa ce este aplicat si rezista destul de bine chiar si fara primer de ochi
-acest produs e perfect pentru cat-eye sau  smudging
-are o textura cremoasa,nu e nici prea moale,nici prea consistenta,numai bun de aplicat!
-culoarea e intensa,e destul de pigmentat
-nu se intinde,ceea ce e un mare plus pentru mine,majoritatea mi se intindeau.Aici ma refer la eyelinerele obisnuite.
-spre deosebire de ELF tus crema care mi s-a intarit doar dupa 3 utilizari ale produsului,Stila smudge pot  inca nu da semne de asa ceva,asta dupa 3 luni. Gasiti impresia mea despre tusul crema ELF aici.
-tip: pentru ca tusul crema sa nu se intareasca mai repede,lasati recipientul asezat invers atunci cand nu il folositi evident!

Concluzie:
Imi place mult Stila smudge pot si as mai incerca sa achizitionez si alte nuante asta daca nu as avea o colectie impresionanta de eyelinere si khol-uri pe care am o prezint maine intr-un post. :)
Produs RECOMANDAT!



Pupici,

Azi as vrea....

    Azi mi-as dori sa stau acasa si sa imi termin cescuta (a se citi canile) de ceai.
Am reusit performanta sa dorm de ieri de la ora 17.00 pana azi la 9.30... O sa spuneti ca am innebunit,dar in ultimele doua zile ma simt tare obosita... Si ma incerca o raceala de cel putin o saptamana.
In doua ore,trebuie sa fiu la work,deci va invit rapid  la o cescuta de ceai si sa citim Vogue :)


Un aspect pozitiv totusi: desi afara e tare frig,a tot plouat,eu simt miros de primavara!Ah,sper sa va placa si noul aspect al blogului!

Pupici,

Oje NYC!

   Desi unghiile mele nu arata in cea mai buna forma a lor,de ieri mi-am adus aminte de existenta uleiului de ricin,asta datorita faptului ca am vazut un LOTD frumos pe blogul lui Irynuk.Tot ea mi-a spus ca pot sa folosesc uleiul de ricin pentru unghii.Eu il foloseam doar pentru gene si par.
 In ultimele doua saptamani am cumparat o gramada de oje,dar astazi vreau sa vi le arat pe ultimele doua achizitionate,nu de alta dar entuziasmul e mai mare in ceea ce priveste ultimele produse.
Postul asta nu se vrea a fi un NOTD,o sa vedeti doar nuanta,pe viitor va urma,asta daca isi mai revin unghiile mele si reusesc si ele sa nu mi se mai rupa atat de repede.E drept ca numai eu gatesc si la curatenie se rup cel mai repede... Nu mai vorbesc de lovit din greseala cu degetul in portiera masinii si zbang o unghie :(  Ultima data m-am ales cu o vanataie destul de urata...
   In fine,sa nu mai lungesc "vorba" si sa va arat ce oje NYC mi-am luat:


    Nuanta asta e un lila roziu absolut delicios! Ma oftic ca a iesit un pic cam altfel in poze,dar in principiu cam asta e culoarea.
Si cealalta e o nuanta de berry super dulce:

Si mai am tot de la NYC un mov-albastrui super simpatic,dar la ala nu am apucat sa fac poze.
Imi cer scuze,dar pozele le-am facut inainte ca sa imi sterg pe margini oja.
Voi ati folosit produse NYC? Cat rezista pe unghii? Eu o am pe cea roz lila intacta de 3 zile,fara nici un fel de base coat peste!

 Sa aveti in continuare o saptamana frumoasa!

Pupici,

Chocolate's Giveaway

 Daca vreti sa castigati  bratara din cristale Swarovski,AICI puteti sa o faceti :)
Chocolate te invita la acest giveaway cu ocazia celor 100 followeri.
La cat mai multi cititori fideli,Choco!



 Good luck!


Pupici,
Andreea

Adyna's Giveaway -Lush

 Adyna organizeaza din nou un  concurs cu premii tentante.
Castigatoarea isi poate alege singura produsul mult dorit!


Pupici,
Andreea

Giveaway Ivatherm

Zuzele, impreuna cu Ivatherm vor sa ne faca o surpriza frumoasa de Martisor.
Si cum ne-ar putea rasfata mai bine,decat cu o lotiune micelara si crema hidratanta ptr ten?
 Mai multe detalii AICI.
Good luck!

Review: Lip Balm Essence 01 Love this city /I love Berlin

 Zilele trecute,mai exact acum o saptamana m-am tot invartit prin oras dupa diverse.Printre altele,ca de obicei,n-am rezistat sa nu dau o tura si pe la standul Essence.
Surpriza: aveau cateva produse ratacite din editia limitata "I love Berlin".Nu inteleg cum au putut sa dispara atat de repede produsele din aceasta editie... Nu am gasit decat balsam de buze in doua variante,eyeliner lichid si cateva oje.
Nu mi-am luat decat lip balm si o oja.Trusele deja erau vandute,nici urma de vreo trusa! Si testerul arata atat de yuumy,cu niste nuante atat de frumoase!Oja neagra daca o mai gasesc maine,o cumpar. Nu stiu de unde si pana unde dorinta mea de oja neagra,dar fie.Am avut o singura oja neagra pana acum si aia a zacut nefolosita.


Ca sa va dati seama oarecum despre ce vorbesc,am facut eu un fel de colaj cu ce poze am gasit pe site-ul lor oficial,in legatura cu aceasta editie limitata.Puteti arunca o privire si aici.

"I love Berlin

why not develop a trend edition dedicated to the glorious spree river city that constantly reinvents itself? that’s exactly what yasmin teufert, the lucky winner of the essence “be a trendmaker” competition, thought! the new trend edition “i love berlin”, which will be available in stores in january and february 2011, was created in close collaboration with essence and reflects the huge diversity of trends straight out of the magnificent city of berlin. the extremely cool, bright products with a stylish design are a true declaration of love to this awesome city."
Descrierea oficiala a produsului:

the big city can be frosty and cold in january. thanks to the new i love berlin lipbalm, your lips will be protected so they’ll feel soft and smooth despite the cold temperatures! a nice little side effect: the subtle shine conjures-up a cheeky berlin smile. available in 01 love this city and 02 city lights.

Puncte tari/puncte slabe :

+ imi place mult ambalajul! e de-a dreptul adorabil.
+imi place acest balsam de buze pentru ca nu e lipicios
+calitate pret nimic de reprosat: costa 3 euro
+e hidratant,da!
+are gust si miros placut,parca aduce un pic cu guma Turbo :)) dar nu ma deranjeaza
-nu e rezistent la transfer,dar la pretul care il are,mai am si pretentia asta?!
-nu prea imi place culoarea atunci cand e aplicat produsul mai mult ,e un coral-portocaliu cam intens.Aplicat o singura data chiar arata discret si placut pe buze
-nu sunt adepta balsamului de buze la "borcanel" sau "cutiuta",dar evident nu m-a obligat nimeni sa il iau,nu?

Concluzie:
Imi place produsul si daca ar fi fost disponibil in mai multe culori,probabil ca as fi luat si alta nuanta.Fiind disponibil doar in doua nuante,nu am de unde alege... Cealalta nuanta era un alb sidefat asa.Cam ciudat pentru buze,nu? :)

 nota: 9 /10
                               formula: balsam de buze      
                               pret: 3euro
                               expira la: 6 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire






Pupici,

Review: Manufaktura beer hair balm

   Dupa gelurile de dus Manufaktura trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vant... Imi plac si raman totusi fidela celor de la Bourjois. In schimb tot ce inseamna sampon si balsam de par de la Manufaktura pur si simplu imi place sa le testez,sunt potrivite pentru parul meu.
   Astazi am sa fac review la un balsam de par cu bere de la Manufaktura.Un produs care de altfel,imi place.

Ce spune producatorul despre acest produs:

"Regenerativ hair balm with beer. 265 ml
Hair balm with high content of beer rich in B vitamines, trace elements and minerals favours easy hair combing afer washing, eliminates its disagreeable electrostatic charge, increases its volume, supplies hair with natural gloss and regenerates it. The content of hop soothes head skin and supports hair growth. It is excellent for damaged hair care. With delicious bitter-sweet flavour.PARABEN FREE."

Puncte tari/puncte slabe:
+e un produs destinat parului destul de bun,imi place ca imi lasa parul moale,si il pot descurca mult mai usor
+are un miros usor de bere si chiar aduce un pic cu bitter,dar destul de discret,la inceput chiar eram putin reticenta in privinta mirosului,chiar nu mi-ar place sa miros a alcool :))
+paraben free ceea ce nu face decat sa ma bucure,nu?
+printre ingrediente contine vitamina B
+calitate pret nu am nimic de reprosat!
+produsul tine destul de mult,eu am folosit un flacon cam pentru 10 spalari,si de regula nu sunt cumpatata  cand folosesc balsamul de par
-nu imi place ambalajul! Da stiu ca e mai "altfel" si in mare parte produsele Manufaktura sunt ambalate exact asa,in aceasta sticuluta,dar ma chinui cateodata sa scot produs... cu putin efort din partea mea,reusesc,mai ales daca las flaconul putin intr-o parte sau asezat invers vreun minut inainte sa il folosesc.Nu e mai deloc practic!

E produs fabricat in Cehia si costa fix 6 euro aici.E un produs calitate-pret care din punctul meu de vedere e ok. Sunt deja la al doilea flacon consumat,dar cred ca urmatoarea data am sa incerc totusi alt balsam de par.
La noi nu stiu cat costa acest produs,dar mai mult de 10 euro nu ar trebui sa fie.Eu personal am luat contact cu produsele Manufaktura aici,in tara lor de origine :)
Daca ar schimba si ambalajele cam nepractice ale produselor,ar face din mine un cumparator fericit!


Concluzie:

 nota: 9.5/10
                               formula: balsam de par
                               cantitate 265 ml
                               pret: 6 euro
                               expira la: 6 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire

Produs recomandat!



Pupici,

Martisoare+ primavara+ blogul Adelei:)=un nou si minunat giveaway de la BENEFIT!!!

 Eu am o slabiciune teribila pentru produsele Benefit.Singurul lucru care ma tine departe sa nu intru in Sephora si sa fug cu tot raftul Benefit e bugetul financiar.
Imi aduc si acum aminte ziua in care am descoperit Erase Paste de la Benefit,ziua aia m-am tot uitat la mine in oglinda si nu imi venea sa cred ca nu mai am cearcane! Mi le acoperise perfect!

Anyway nu vreau sa fac acum reclama brandului Benefit,care a incercat macar un produs de la ei,stie despre ce vorbesc si de ce sunt extaziata.
Adela Sirghie organizeaza un nou giveaway Benefit.Daca ma tine memoria,acesta e de fapt al treilea giveaway Benefit,printre multe alte giveaway-uri organizate de ea.
Cerintele sunt aceleasi: inscriere feedburner+GoogleFriendConnect pe blogul ei AICI. Fetele care au si blog si doresc sa participe sunt rugate sa preia info+link pe flux.
Pentru mai multe detalii dati o raita pe blogul Adelei.
Mi-a fost cam greu sa ma decid ce si cum vreau,si am mers pe ideea ca oricum eu am probleme majore cu cearcanele si tare mi-ar prinde bine un finding mr. bright
Benefit! Nu pot decat sa sper ca numarul comentariului meu pe blogul ei sa fie cu noroc. :)
Voi ce vreti de Martisor?


Pupici,
Andreea

Nu,n-au nimic cu noi!

    Nu stiu daca ati sesizat ,dar Google l-a celebrat ieri 19 februarie  pe Constantin Brancusi.I-au dedicat inclusiv un logo marelui artist cu ocazia implinirii a 135 de ani de la nasterea lui.
Logoul Google cuprinde sapte lucrari realizate de Constantin Brancuşi, printre care "Domnisoara Pogany" si "Sarutul".Recunoscut ca unul dintre cei mai mari creatori ai tuturor timpurilor, Brancusi a imbinat in operele sale elemente din traditiile si miturile artei populare romanesti cu rafinamentul avangardei pariziene.


  Surpriza: nu tot ce inseamna Google l-a celebrat pe Brancusi!
Google.hu a facut exceptia de la regula: si-a pastrat logo-ul ala clasic. Oh,ma intreb oare ce motiv real au avut? Pana si italienii,spaniolii,francezii care vai dle au ceva cu noi,au avut logo-ul lui Brancusi.De mila,de sila,din punct de vedere politic,ca sa dea bine,l-au adoptat.Pana si Google China! Asadar tot ce inseamna Google a avut logoul marelui artist roman,exceptie facand ...Ungaria!
Nu,ungurii nu au nimic cu noi.De fapt e teoria conspiratiei.Ardealul face parte din Ungaria,nu? Parca asa reiesea acum ceva timp din hartile lor. Acum ne-au aratat inca si inca o data ca sunt impotriva Romaniei. Apropo,ungurii care locuiesc in Romania ce parere au despre asta? E frumos,nu?

Si da,nu mi se pare deloc normal sa ma aflu in Romania si sa trec prin localitati care au numele scris intai in ungureste si apoi in romana...No comment! Acum puteti sari cu acuze cate vreti,dar asta e adevarul: ungurii cauta cearta mereu cu romanii.
Atentie! Asta nu se vrea a fi un post rasist,daca am ceva de obiectat impotriva unui popor,asta nu inseamna ca toata natia e de vina sau am eu ceva cu ei.

Pupici,
Andreea

To post or NOT to post ....

    Ma gandesc de ceva timp sa imi fac alt blog.Un blog in care sa debitez despre "ale mele" ,impresii personale si alte bla bla-uri si acest blog sa ramana de beauty.
Pentru ca la un moment dat am impresia ca sunt boring postand si despre aia si ailalta...adica o mare varza si cam asta e.Nu vreau sa fac bani din blog,evident nici nu ma astept la asa ceva sau am pretentia de asa ceva,vreau doar sa fac putina "ordine" cum s-ar spune. Desi incerc sa alternez posturile,eu tot scriu dupa cum am chef si timp,si in general sunt cam dezastru: aici scriu 3 postari consecutive facand review uri,aici bag dupa 4 postari personale... Sper ca v-ati obisnuit cu mine si ca gasiti cel putin o postare interesanta pe saptamana :)
  M-am gandit  si la varianta cu postarea machiajelor mele,dar am ajuns la o concluzie clara: nu cred ca ar interesa pe cineva machiajele mele minimaliste,nu ar avea nimeni nimic ce sa invete de la mine...Eu folosesc doar fond de ten,aticearcan,pudra,rimel ,primer,blush,iluminator,ruj/gloss si de cel mai multe ori maxim trei culori pe pleoape.


   Imi plac machiajele elaborate,le apreciez,pot sa vad "frumosul" dintr-o opera,dar momentan nu creez machiaje atat de artistice.Plus ca ma impleticesc teribil la capitolul poze :)) Un alt motiv contra ar fi ca nu vreau sa ma expun atat de mult,sa pun poze cu mine pe blog... Cred ca s-a sesizat treaba asta :D Am cateva fete din blogosfera chiar pe FB,dar nu stiu,parca e mai safe asa :)
   Cred ca ati sesizat ca nu vreau nici sa sharuiesc link-uri cu blogul meu pe FB,din motivul asta: am scris si chestii personale pe el si nu stiu,mi s-ar parea ciudat ca de exemplu team leader ul meu care e roman sa citeasca cat m-am plans eu de munca lor haotica sau sora lui care are un job mega lejer,de venit la munca pur si simplu....m-ar intelege ea oare?
Nu ca nu as avea dreptate si ar trebui sa ii dau explicatii,dar practic prefer sa fiu "ascultata" de altii,decat de  unii oameni prefacuti care se prefac ca totul e perfect pe aici....
   Desi am aproape 2 ani si ceva de blogspot,nu pot sa zic ca am multe persoane care imi urmaresc blogul,dar scriu pentru ca imi face placere in primul rand mie.Cateodata chiar revin eu la anumite review uri,pentru ca nu imi reamintesc exact nuanta/culoarea produsului X sau denumirea lor.Si totusi imi amintesc perioada cand l-am folosit ,ceea ce imi scurteaza putin din cautari.
   Am inceput blogul asta fix in luna iulie a anului 2009.In primul an efectiv nici nu m-am ocupat de blog,postam din intertie fara sa pun macar niste cuvinte cheie.... Imi reamintesc ca am vrut sa fac blogul asta ceva de genul impresii personale despre viata de aici,despre oamenii de aici.Intre timp am intrat ca sa zic in "normalitate" si acum nu mi se mai pare nimic senzational,dovada ca nu mai pot scrie.Daca sunt intrebata despre ceva,raspund sau fac o postare mai ampla.

So,please let me know,sa imi fac blog separat si sa il pastrez pe acesta de beauty sau sa ramana asa cum a fost pana acum?



Pupici,
Andreea

What's in my purse

   Am primit de mai bine de o saptamana un tag de la Anaisa careia ii multumesc. Desi pozele sunt facute de atunci,abia azi mi-am facut timp finally sa onorez tag-ul.
    Ieri am fost la posta sa pun coletele castigatoarelor la concurs si m-am "luptat" cu impachetatul lor.Va spun de pe acum: o sa fiti socate in ce cutii si cutiute le-am putut ambala,care cum am nimerit.Sper sa ajunga toate cu bine,am incercat sa le ambalez cat se poate de atent pe fiecare dintre ele.
  Cutiile goale de bomboane Rafaello au fost foarte bune ca le-am avut la indemana :))  Deci stati pe faza,cam intr-o saptamana ar trebui sa primiti coletul fiecare dintre voi.

  Acum sa revenim la tag.
Geanta  Anne Christine pe care o folosesc,e una banala zic eu,dar care imi place si e si mare! Imi incap toate minunile in ea,de multe ori ma mir eu cum de le pot "indesa" acolo.
Am pozat-o goala,pentru ca zilele astea am luat alta geanta la purtat.
Acum sa vedeti printre altele ce am in ea.Trebuie sa precizez ca se mai strecoara de altfel si alte lucruri in afara de cele pe care le voi mentiona: un pachet de biscuiti,un mar sau chiar doua,manusile...uneori chiar si mai multe produse de make up si inclusiv oglinda si portofelul in care imi tin produsele de make up pe care am uitat sa le pozez...

Ce am la mine tot timpul:
  • cele doua telefoane Nokia
  • portofelul care arata ca dupa razboi,era frumos cand l-am luat dar acum arata ciudat :)) Ce mi-a placut la el e ca e tare incapator. La salariul urmator am zis ca imi iau unul rosu din piele.
  • servetele nazale - de cele mai multe ori am chiar 3 pachete in geanta si unul in haina.No comment! Sunt imposibila...
  • agenda care nu prea mia are zile multe,am sa o inlocuiesc cu una colorata si haioasa pe care am gasit-o acum doua zile in oras. Momentan trebuie sa fac transferul informatiilor si e mai greu.:D
  • diverse medicamente,in special cele pentru dureri de cap care sunt nelipsite din poseta.In poseta la momentul respectiv s-a nimerit sa fie Imodium :))
  • crema de maini Neutrogena
  • parfumul Estee Lauder Bali dream 
  •  un pieptene cu dintii rari,chiar nu stau la munca sau in oras sa imi fac freza,ci pur si simplu sa o aranjez un pic in caz ca e nevoie
  • memory stick-ul si cheile,doua lucruri de altfel nelipsite de la mine din poseta
  • guma Orbit cu aroma de fructe de padure! Guma asta e favorita mea!
  • balsam de buze de la Essence din editia limitata "I love Berlin" descoperit recent.
  • luciu de buze Estee Lauder - I love it!
  • cel putin un pix,de regula am cred ... peste 5 pixuri?!Majoritatea albastre,da :)




  • pasaportul- pentru ca nu imi incape in portofel...
  • luciul de buze Nyx nuanta Perfect
  • o bricheta si un pachet de tigari dar nu,nu pentru mine.Pentru el :)) Intotdeauna nu isi gaseste bricheta,deci am eu una la indemana.Iar tigarile sunt in caz de urgenta,la 2 noaptea daca esti la munca,nu ai de unde cumpara tigari...
  • badge-ul care musai trebuie sa il am cand ma duc la munca,dar care zace zilnic in poseta.Intre timp s-a uratit  si l-a folosit si el o perioada.Puteti vedea rezultatul: l-a rupt in colturi 
  • un toc de guma Orbit cu aroma de pepene
  • un balsam de buze Labello

  • kitul Realness of concealness -Benefit
  • shimmer brick-ul Essence Sun Club
  • o parte dintr-o pensula Sleek care mi s-a dezlipit si care am lasat-o asa.Pensula e de altfel foarte buna pentru aplicat blush-ul.Scuzati pensula care era murdara in momentul pozei.

Ma gandesc serios sa adopt varianta rucsac cel putin cand ma duc la munca in tura de noapte si in weekend.Am atatea lucruri de carat :))
Nu stiu care dintre voi a mai avut acest tag,dar am sa dau tag-ul la cateva fete:

Lauren
Alics
Ramona J
Chocolate
Carmen
Claudia
Irynuk
SweetCrazyLollipop
Adyna
Alice
Jules
A.M
Iguanitza
Clarra
Victoria West
Simi

Pupici,

Azi nu am chef de nimic....

    Imi place melodia si azi chiar mi-am amintit de ea pentru ca am o stare de lene,de neliniste si dor de diverse.
Azi nu am stat decat sa ascult muzica,sa imi sorb ceaiul favorit si cafeaua.Hai bine,am exagerat cu checul,cred ca am mancat vreo patru felii.Ar trebui sa mananc si altceva,dar imi e lene.Si cat urasc eu FB-ul tot am sharuit diverse melodii pe wall :))
Am de raspuns la cateva e-mailuri,am niste "restante" pe blog,niste tag-uri de facut si multe altele... Nu am chef..
....si ieri nu am inteles ceva: de ce un fost prieten are brusc placerea de a se baga in seama cu mine? (virtual)
Pe unii chiar i-a afectat ziua de ieri vad... desi "love is poison..makes u look like a fool..it's how i describe it." Na bine,si ce daca ne-o mai luam din dragoste?




si imi place Vama Veche....si cineva sa imi anunte managerul  ca eu nu ajung la work azi!
Si da,stiu,am cam dat-o pe impresii personale in ultima vreme... nici nu mai stiu ce tematica are blogul asta,ce se vrea el de fapt?!


Trendul Sfantului Valentin...

      Ei bine,ieri am citit pe un blog (nu dau nume,ca e blog din ala mega cititu' si important) o  postare despre acest trend numit Sfantul Valentin.
   Nu am priceput nici acum,la cateva ore bune dupa ce am citit postarea,ce vroia sa de fapt sa spuna tipa.Ca  Valentine's Day e o sarbatoare de cacao sau ca vai ce fain e sa ne declaram iubire pura si vesnica taman in ziua asta.


   Acum sa va spun parerea mea: nu am sarbatorit Sfantul Valentin decat de vreo doua ori,prietenii pe care ii aveam atunci nu imi erau intr-atat de apropiati incat sa le explic eu ce si cum,plus ca eram mai mica si mai proasta,fara argumente and so on.Nu ca azi as fi mai desteapta,dar macar am "n" argumente contra acestei "sarbatori".
   Si nu,nu sunt nici vreo frustrata care nu are prieten/iubit/sot si nici nu vreau sa arat ca sunt cool.Pur si simplu Valentine's Day e o sarbatoare inventata de americani,totul tine de marketing.M-am saturat de inimioare si prostii de genul,de chestii siropoase si de impresia unora ca ziua asta chiar inseamna ceva!!!
    De ce mi-as declara eu iubirea in aceasta zi? De ce as sarbatori-o cand avem si noi Dragobete?! 
   As putea continua polemica mult si bine,dar cred ca nu are rost.
Va las just for fun,un print screen cu ce comentarii am primit pe FB vis a vis de Valentine's Day.

Si acum un playlist cu cateva melodii pe care le-am tot ascultat astazi,unele dintre ele vechituri,dar care raman clasice pentru mine:















Pupici,
Andreea

Review: Bioderma Sensibio H2O solutie micelara

    Stau si ma gandesc pana acum pe ce lume am trait de nu am  incercat solutia micelara decat pana acum o luna de zile.De ce? De ce ma complicam sa folosesc lotiuni demachiante,lotiune demachianta speciala pentru ochi,plus lotiune tonica si alte minuni?! Cand puteam sa recurg clar la ceva mult mai eficient si sa limitez totul la un singur produs: lotiunea micelara. La lotiunea tonica totusi nu am renuntat inca definitiv,mi se pare ca totusi e buna,are rolul ei.

    Ei bine,multa vreme m-am intrebat care e diferenta intre o lotiune micelara si un demachiant lichid. Acum pot sa imi raspund la intrebare: lotiunea micelara nu lasa pelicula grasa pe ten spre deosebire de demachiantele obisnuite,curata mult mai rapid si mai eficient tenul si cel mai important: nu imi irita ochii! Yay!
   Sunt inca "incepatoare" la capitolul solutii micelare,eu nu am folosit decat Bioderma Sensibio,pentru ca sincer am gasit-o la oferta: 2 bucati la pret de una  (in jur de 20 euro)
    Solutiile micelare reprezinta o noua tehnologie in curatarea si demachierea tenului. Ele sunt lotiuni demachiante care nu necesita clatirea cu apa nici inainte nici dupa folosirea lor. Contin foarte putine ingrediente, cheia in felul in care functioneaza fiind micelele, niste structuri moleculare de forma sferica. In contact cu particulele de sebum si murdarie, praf, machiaj etc actioneaza ca niste asimilatori si le inglobeaza in interiorul lor astfel eliberand pielea fara a o usca.


Ce spune producatorul despre acest produs:


"Solutie micelara pentru curatarea si demachierea zilnica a pielii sensibile.

Mod de actiune:
Special formulata pentru pielea sensibila, normala sau uscata, solutia micelara  Sensibio H2O curata delicat fata si conturul ochilor indepartand machiajul rezistent la apa.
Micelele din formula sa atrag si capteaza impuritatile, mentinand in acelasi timp echilibrul cutanat (fara detergent, pH fiziologic).

Ingredientii activi cu efect calmant si decongestionant previn si reduc iritatiile.

Sensibio H2O garanteaza o toleranta oculara si cutanata excelenta (testat sub supraveghere oftalmologica).

Mod de folosire:
 Imbibati o discheta demachianta cu Sensibio H2O si curatati sau demachiati fata si conturul ochilor. Repetati pana cand discheta ramane curata.

Sensibio H2O nu necesita clatire

Sensibio H2O poate fi folosit zilnic, dimineata si seara.


Proprietati
Formula fara parfum.
Fara alcool. Fara phenoxyethanol.
Sticla de 250 ml.


Ingrediente
APA, GLICERIDE CAPRILICE/CAPRICE PEG-6, PROPILENGLICOL, CUCUMIS SATIVUS (CASTRAVETE), EXTRACT DE FRUCTE, MANITOL, XYLITOL, RHAMNOZA, FRUCTO-OLIGO-ZAHARIDE, DISODIU EDTA, BROMURA DE CETRIMONIU."


Cele mai sus mentionate sunt preluate de pe site-ul Bioderma

Puncte "tari"/puncte "slabe":
  • imi place ca imi curata in profunzime tenul si are un efect oarecum calmant
  • imi place ca nu imi irita ochii si asta e un mare plus pentru mine!
  • indeparteaza machiajul destul de rapid,fata de demachiantele obisnuite,nu pot face insa o comparatie cu alte solutii micelare,pentru ca e singura solutie micelara folosita pana in prezent !
  • imi place ca nu necesita clatire dupa ce este folosita,e usor de folosit
  • nu contine alcool si parfum,ceea ce e un mare plus pentru tenul meu sensibil!
  • contine putine ingrediente si destul de naturale,ceea ce ma face sa fiu mai increzatoare si imi ofera o oarecare siguranta sa folosesc acest produs
  • imi place oarecum ambalajul,sticuluta in care este pusa e destul de rezistenta 

Concluzie:

  Imi place tare mult acest produs si oricat as avea eu impresia ca mi se consuma un pic cam repejor (cred ca si eu aplic cam mult probabil),prefer sa continui sa folosesc solutie micelara,pentru ca salvez timp din demachiatul tenului, plus ca demachierea o pot face cat mai "la carte" cu acest produs.
  Dupa o noapte petrecuta in club sau la munca :)) si cand nu prea iti este la indemana   sa te demachiezi,solutia micelara e perfecta :) Mie in general imi lua in jur de 10 minute sa ma demachez cu toate cele,acum imi ia fix 2 minute!
As fi in stare sa renunt la orice fel de produs destinat ingrijirii corpului,cum ar fi lotiunea de corp sau orice alt produs cosmetic,in favoarea ei :)
Cand mi se va termina acest flacon,plus celelalt neinceput ,am sa achizitionez Sebium H2O de la Bioderma,acesta fiind un demachiant micelar adresat tenului gras cu imperfectiuni.Apoi o sa pot fi in masura sa decid care dintre ele va ramane favorita mea :)

 

nota: 10/10
                               formula: solutie micelara
                               cantitate: 500ml /si o gasiti si la 250ml
                               pret: 54 -60 RON
                               expira la: 12 luni de la deschiderea produsului
RECOMANDAT!!!

*Click pe imagine pentru marire

Voi folositi solutii micelare? Daca da,de care? Ce v-a placut cel mai mult?


Cititi si aici: Tip of the day: Unde gasim lotiune micelara la un pret bun?




Pupici,

Sunt si eu o castigatoare mascara L'Oreal!

     E  a doua oara cand castig la un giveaway in blogosfera.Recunosc ca atunci cand am vazut numarul atat de mare de participari la acest giveaway,nu  am crezut ca pot avea sansa sa castig.Oricum niciodata nu am participat la vreun giveaway in ideea ca ma astept sa castig,ci din contra.Cred ca pe premisa asta ar trebui sa mergem fiecare,pentru ca atunci cand castigam ceva,surpriza e mare!
   Multumesc mult Adyna pentru premiu!
Ce mi s-a parut iar dragut a fost ca Ramona J m-a anuntat astazi intr-un comentariu pe blogul meu ca am castigat pe blogul Adinei. Desi eu deja vazusem de aseara postarea Adinei,mi-a parut bine sa stiu ca si altcineva s-a gandit sa ma anunte.
Faza funny: chiar am ramas in pana de mascara,pentru ca acum doua zile am decis sa le arunc pe majoritatea pe care le aveam,pentru ca erau desfacute in jur de 5-6 luni.Aceasta mascara a venit la fix :)

Nu uitati sa verificati daca ati castigat si voi AICI. Multumesc din nou,Adyna!
Sa aveti o zi fantastica!

Pupici,

Tags day : Are you a book mouse? &Duminica...

Tag: Are you a book mouse?
Am primit un tag de la Alice &Irynuk & Denisa 
Update:
Am mai primit acest tag si de la Lauren +Laura
Multumesc fetelor :*

1. Ce carti ai citit anul trecut?
Nu prea multe.Sa fiu sincera de cand am terminat facultatea,nu am mai reusit sa citesc prea mult.
Dintre cele citite si recitite anul trecut au fost:
Adam si Eva-Liviu Rebreanu
Shogun- James Clavell

2. Ce carte/carti citesti in acest moment?
Nici una din pacate...

3. Ce carti vei citi in acest an?
No idea,am sa dau iama intr-un anticariat cand voi ajunge in tara,si ce carti imi fac cu ochiul,le bag la citit.As citi mai multe de Mircea Cartarescu.

4. Care este cartea ta preferata?
"Adam si Eva" de Liviu Rebreanu! O recomand,e o carte pur si simplu savuroasa!Mi-a amintit de ce imi placea atat de mult filosofia in timpul liceului.Unde mai pui ca am dat si Bac-ul la filosofie :))

5. Care este cartea care ti s-a parut cel mai putin interesanta?
Nu imi vine niciuna in minte.Cred ca orice carte are ceva interesant de "spus",trebuie doar sa ii prinzi ideea.

6. Care este melodia care iti creeaza o atmosfera relaxanta atunci cand citesti?
Suna ciudat,dar eu in rare ocazii am citit cu muzica... Pur si simplu prefer sa fac aceste doua lucruri separat.
Melodia mea preferata ramane oricum asta:




7. Esti pasionata de jocurile pe calculator? Daca da, care este jocul tau preferat?
Nu chiar... Ma joc traditionalele Farmville,Tetris si imi plac jocurile cu masini gen Colin Mcrae rally &Need for speed

8. Care este filmul tau preferat?
Nu am unul anume.

9. Ai da bani pe o carte interesanta sau pe o trusa de farduri?
Intre o carte si o trusa de farduri,as alege cartea.Farduri am o gramada.Problema se pune: cat costa cartea? :))

Dau mai departe acest tag la toate fetele care sunt pasionate de lectura.


Tag : Duminica....


Am vazut  cat de satisfacuti  sunt unii oameni cand isi dau seama ca au reusit sa faca rau altcuiva intr-un mod gratuit ... No comment!
Am ascultat DJ Andi Feat. Stella - Happiness [Official Video]
Am citit blogurile voastre,presa online.
Am facut supa de taitei.
Am mancat 
supa de taitei,doua  banane si aproape un kilogram de mere...
Am baut
apa minerala.Am intentionat sa imi iau Pepsi,si cand sa platesc la casa am renuntat la el :)) Am zis ca daca tot vreau sa renunt la chestii vicioase,macar sa ma tin de cuvant :)
Am gandit
ca am multe de facut...
M-am bucurat
ca nu am avut chiar atat de mult de munca azi,ca a fost cumva ok si ca am reusit sa iau  pauza de masa.
M-am enervat
ca o persoana incearca sa imi bage cu forta ideile ei in mintea mea.
Mi-am dorit
sa fi fost in Romania acum.
Click bloguri, facebook, mail
M-am mirat
ca am ajuns sa duc o viata monotona... si nici nu stiu de cand!






Pupici,
Andreea

Supercounters