Promotie ELF

 Rasfoind blogroll-ul meu,iata ce am gasit pe blogul Clarei:

"Transport gratuit  pentru prietenele e.l.f. de pe Facebook! La o comanda de minim 3 produse cosmetice din GAMA STUDIO aveti transport gratuit prin posta romana – cod promotie “promostudio“.
Promotie valabila maine, 30 septembrie 2010! Sedinta de shopping poate incepe la miezul noptii!!!"


Kisses,
Andreea

P.S: Nu uitati de micul meu concurs!

Azi imi doresc dresurile astea....


 Candva le aveau pe asos,dar acum  nu mai sunt de gasit.Fetelor, sa nu le cumparati pe toate,mai lasati-mi si mie o pereche in genul celor din poza atasata.

Kisses :)
Andreea

P.S: Nu uitati de micul meu concurs!

Testat: Ruj si Oja Flormar

Ruj Flormar
Auzisem atatea pareri pro si contra acestor produse,incat am zis sa le incerc si eu candva.
Pana acum nu am testat din gama Flormar decat rujuri si oje.
Mi-am luat o singura nuanta- 207- un ruj care in prima faza poate parea strident,dar care daca il aplici putin pe buze,arata frumos.

Design-ul e chiar dragutel,mai chic asa,pretul e decent,eu am dat aici 4 euro pe el.La capitolul rezistenta sta prost,dar nu mai prost decat alte produse gen L'Oreal,Max Factor.
Rujul Flormar 207 e fuchsia intens,mat dar in acelasi timp glossy si destul de pigmentat.
Pe viitor am sa mai ma aprovizionez si cu alte nuante tot mate,pentru ca sunt destul de multumita de acest produs.Calitate-pret nu am ce reprosa.V-am spus ca imi place foarte mult ca are o textura  cremoasa?:)

Oja Flormar
La capitolul varietati de culori, gama Flormar sta foarte bine.E imposibil sa nu gasesti culoarea pe care ti-o doresti!Eu mi-am luat trei: un crem mai deschis -079 (dar tare placut pe unghii),o oja alba mata-012 (desi mai am cel putin 5 din alte game dar na,e buna pentru french ) si inca o oja -un portocaliu deschis destul de frumos -27,dar in doua straturi aplicata arata cam intens culoarea pentru mine.
Din punctul meu de vedere oja Flormar e o oja ca oricare alta,gen Ruby Rose... Diferenta o face desigur,varietatea de culori!
Am aplicat oja si tot in aceesi zi mi-a si "sarit" putin.Cu lac protector,poate lucrurile stau altfel.Se usuca cam in aproximativ o ora.
Aici m-a costat 1 euro oja,nu asa de mult,dar am luat-o la reducere,pentru ca in general costa dublu.


Le gasiti aici,daca va intereseaza sa achizitionati produsele lor.

Pupici,
                                                                                         Andreea

P.S: Nu uitati de Concurs!

Cel mai ravnit job!

 Desi reclama circula de ceva timp pe internet,mi-am adus aminte de ea din nou azi.
Stiati ca exista persoane care chiar au crezut ca exista un astfel de job?! Nici nu mi vine sa cred ca au putut crede asa ceva!

Deci haideti sa trimitem CV-ul fiecare la job-ul de animator de vacute :))


Andreea

P.S: Nu uitati de Concurs!

Promotie Strawberry 65%

Strawberry.net au o promotie la cateva produse de 65%- "Oferte speciale neambalate".
Puteti arunca o privire si la "Reduceri speciale suplimentare",eu deja mi-am ales un set L'Oreal Bare Naturale.Am zis ca daca tot am prins "reducere" sa incerc si pudra L'Oreal (da,recunosc eu nu am incercat nici un fel de pudra de la ei!) Ma tentau multe,dar m-am rezumat la setul asta.
Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil pana pe 3 octombrie.
Atentie,produsele cu 65% sunt fara cutiuta!

Btw,nu uitati de Giveaway: 40 Followers!

Things I’ve learned




 Iata ce lucruri "am invatat" sau mai bine spus de ce lucruri mi-am dat seama zilele astea:

*Ca in tara asta,orice poti uita acasa,dar nu umbrela pentru ca ploua zilnic si de multe ori torential
*Ca intr-o relatie de tipul “give & take”, oricat te-ai stradui , nu poate fi resuscitata daca celalalt nu are nici cea mai mica intentie de a oferi.
*Ca poti vedea un om pentru prima data si sa ai impresia ca te stii cu el de cativa ani buni
*Ca job-ul pe care il admirai candva la altii il ai tu acum,si dupa ce l-ai obtinut nu te mai declari satisfacut
*Ca uneori analizez prea in detaliu orice gest sau cuvant spus de un om,fara ca acela sa merite macar atentia mea
*Ca unii oameni chiar te iubesc,dar nu pot sau nu vor sa si arate afectiunea
*Ca in viata irosim atatea momente in care nu stim ce vrem cu adevarat si nu suntem de multe ori in stare sa le apreciem adevarata valoare a celor din jurul nostru
*Ca nu toate lucrurile ies asa cum mi-as dori oricat de mult m-as stradui,si asta ma doare
*Ca uneori lumea e prea dura si prea rea cu tine,tocmai cand tu incerci sa fii bun cu toti
*Ca intre ”cum ar trebui sa fie” si “cum este in realitate” este o distanta incredibil de mare!

 Stiu ca sunt idei insirate pe aici,dar sunt ale mele.Scuzati-mi asadar lipsa de acuratete.
 Nu uitati de Giveaway: 40 Followers.

Pupici, Andreea

La multi ani,Google!

 La multi ani Google cu ocazia celei de-a 12-a aniversari!

 Kisses,
Andreea

Giveaway: 40 Followers

 Cu ocazia faptului ca am reusit sa ating pragul de 40 de persoane care imi urmaresc blog-ul, voi da startul unui little giveaway.

Premiul  consta in urmatoarele produse:


Masca pentru ten Balea Face Milk&Honey Mask
Spray autobronzant Scott Barnes Self Tan Mist
Lipstick Calvin Klein 220 couture delicious truth
Fard duo Rimmel London -322 Sweetheart
Pressed Powder Gabriella Salvete  nuanta 02
Essence Glitter topcoat
Flormar  Supershine nuanta 27
Essence Smokey Eyes pencil  nuanta 03 "Are you hot?"
Trusa duo Essence Crazy about colour  01 Colour affair 4g


Regulile acestui giveaway:
*sa fiti sau sa deveniti followers ai acestui blog;
* sa locuiti sau nu  in Romania,pe mine nu ma intereseaza aspectul asta;
*sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa contina parerea voastra sincera despre ce ati dori sa cititi in acest blog,ce ii lipseste acestui blog si ce va place,daca va place ceva! In acelasi comentariu va rog sa scrieti si numele sub care urmariti blog-ul meu;
* castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul random.org, vor intra in concurs doar persoanele care au respectat regulile de mai sus;
* acest giveaway se va incheia in data de 2 octombrie  la ora 19:00 (deci fix o saptamana aveti la dispozitie)
*castigatoarea trebuie sa imi trimita un e-mail la bazardeimpresii@yahoo.com pentru a intra in posesia premiului in maxim 48 ore,in caz contrar se va face o noua "extragere" si va fi un alt castigator,evident.

Imi pare rau ca premiul e cam modest,data viitoare promit sa ma revansez,la 80 followers :) Am atasat o poza cu premiul,dar uitasem un produs,trusa duo de la essence pe care am atasat-o apoi in ultimele doua poze :) Pacat ca nu au iesit culorile reale,pastila care pare de culoare albastra,de fapt e un mov mat superb,iar cealalta e un verde-smarald sidefat.

Am incercat in ultimele zile sa lucrez si la design-ul blogului si la continutul lui,sa pun mai multe tag-uri si m-am lamurit pana la urma cum era  si faza cu cu atasarea altor pagini in design-ul blogului. In curand sper sa aiba un continut mai calitativ si sa aiba un design mai atragator.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si de post-urile mele!
Va doresc in continuare un weekend cat mai placut sau ce a mai ramas din el!


Pupici,
Andreea

Last update: Va rog sa nu uitati  sa lasati si comentariul vostru la acest post,nu doar sa imi urmariti blog-ul.Nu pot sti exact cine doreste sa se inscrie la concurs si cine nu,dintre cei care imi urmaresc blog-ul.Multumesc!

Testat: Collistar Superconcentrated Anticellulite Treatment

 Am vazut atatea review-uri pro acestei creme tratament anticelulitic Collistar de mereu m-am minunat si am "suspinat" sa intru in posesia unui tub de acest  produs!Numai ca pretul destul de "piperat" m-a tot lasat sa aman momentul sa  o cumpar.
Am primit insa o mostra destul de consistenta din acest produs de la dear Gia, asadar am reusit sa o testez cam pentru 3 saptamani! Rezultatul? Nu cel asteptat.
Sa incepem cu prezentarea oficiala de pe site,a acestui produs:

"FOR ALL TYPES OF CELLULITE
Superconcentrated Anticellulite Treatment*°

with active Micro-Patch®

Innovative, easy to use and extraordinarily effective, this is the most widely sold anticellulite product in perfumeries°. It owes its success to the exclusive Micro-Patch®, which guarantees double effectiveness: • Allows an extremely high concentration of active anticellulite principles to be carried through the skin and released gradually during the night, when the skin tissues are the most receptive to treatment and the active ingredients are more readily absorbed. • Wraps the body in an invisible ‘reshaping sheath’ which makes it instantly smoother and more compact. The exceptional effectiveness of the formula is guaranteed by a superconcentrate of powerful anti-cellulite substances. Caffeine and carnitine help to reduce localised accumulations. Escine and extracts of ivy and butcher’s broom intensify the nightly draining of liquids. Thanks to its special concentration, just a few drops applied to the areas affected with cellulite are necessary to obtain visible results from the very first morning. Formulated especially for night-time use, it is ideal either as an individual treatment or as a additional treatment to accelerate the results of daytime anticellulite treatments. Night after night the effects of cellulite are progressively reduced and after one month of treatment the silhouette appears completely remodelled. Scientifically proven effectiveness: 80% of the women claimed it reduced the circumference of the thigh and diminished the orange peel effect."
 Produs fabricat in Italia
Continut produs: 200ml.

Din punctul meu de vedere nu e o crema tratament senzationala pentru tratarea celulitei.Nu e cu mult mai buna fata de Supliform de exemplu! E o crema ieftina si buna pentru cat costa ea (9 RON),fata de crema Collistar care costa intre 35-40 euro! La banii astia imi pot cumpara destule tuburi de Cellulight Elmiplant si ma voi declara multumita.
Collistar face intr-adevar pielea mai neteda si mai ferma,dar celulita nu pare sa dispara de la locul ei!Aspectul de "coaja de portocala" pare ca ramane. Cu siguranta efortul fizic,exercitiile,putina sala si un regim de viata mai sanatos vor fi solutia ideala pentru rezolvarea acestei probleme.
Evident nu te poti astepta la nici o schimbare radicala din partea la orice firma.Daca ceva este foarte bun,cu siguranta nu va fi durabil! Produsul ala te va ajuta sa iit rezolvi problema atata timp cat il folosesti,deci efectul va fi temporar.Parerea asta o am vis-a-vis de orice fel de crema,nu neaparat cremele tratament anticelulitice.
Voi ati folosit-o? Care e parerea voastra raportat la aceste creme anticelulitice?


In curand voi organiza un "giveaway"(concurs),deci fiti pe faza!Azi sau cel tarziu maine,dam startul giveaway-ului.

Kisses,
Andreea

Tag: 8&8

 Am primit o leapsa de la Aly si multumesc pentru ca m-a nominalizat si pe mine.

Regulile acestui tag:
- Sa raspund la intrebarile puse de Aly;
- Sa creez si eu 8 intrebari;
- Sa dau tag-ul mai departe catre 8 persoane.

1.Ce calitate apreciezi cel mai mult la tine?
Sinceritatea,dar de multe ori mi-o „fur”.Sunt unele persoane care chiar refuza sa vada adevarul sau altele care nu apreciaza asta.

2. Care este cartea ta favorita si de ce?
Cu intrebarea asta mi-am amintit de ceva.E rusinos,dar trebuie sa spun: n-am mai citit de ceva timp o carte.Mi-au placut mai multe carti,dar am sa enumar cateva pentru ca sincer nu ma pot hotari doar la una singura.
Mircea Cartarescu - „Frumoasele straine” e o carte superba,imi place absolut cam tot ceea ce scrie Cartarescu.
"Femeia in alb" de Wilkie Collins e plina de mister si de atmosfera aia tipic englezeasca.
"Shogun" - James Clavell e o carte adorabila,care merita citita.O sa va capteze intreaga atentie pe parcursul ambelor volume.

3. Ai putea sa traiesti fara cosmetice? Daca nu, de care nu te-ai putea lipsi?
Sincer,nu! Nu in zilele in care sunt in perioada cu probleme.Presupun ca intrebarea se referea la produse de make up,deci daca ar fi sa ma „rezum” la cateva acestea ar fi :anticearcan,blush si balsam de buze.

4. Te consideri perseverenta in planurile tale de viata?
In general sunt o persoana perseverenta,dar in ultimul timp nu prea.Am perioade in care lupt efectiv pentru ceea ce vreau si perioade mai proaste,in care astept sa imi pice ceva,de undeva.Stiu,stanjenitor!

5. Cum ti-ar fi placut sa te numesti?
Asta e clar o intrebare grea :)) Acum serios,daca nu m-as fi numit Andreea probabil ca as fi preferat sa ma numesc Violeta. Dar stiu sigur ca nu mi-ar fi placut sa ma numesc Adriana! (desi erau 90% sanse sa ma numesc asa,ca asa se numeste nana mea )

6. Ce animale nu-ti plac?
Cred ca cel mai mult  imi e frica de lilieci si serpi.Ah si evident nu le gasesc "utilitatea" acestor vietuitoare.

7. Ce tara ti-ar placea sa vizitezi?
Nu am o tara anume,imi doresc sa vizitez mai multe tari.Dar ma visez la lista asta: Olanda, Belgia,Croatia,UK,Turcia,Franta.As prefera vreodata in viata asta de muritor de rand,sa reusesc sa ajung si in Bali,locul ala chiar pare desprins din Rai.

8. Esti multumita de infatisarea ta sau de felul tau de a fi? Ce ai schimba la tine?
Mi-as dori sa fiu mai slaba cu 7-8 kg,sa nu mai am des asa probleme cu tenul si sa fi avut ochii verzi.Heh,as fi fost perfecta daca eram asa :D Glumesc :))
La felul meu de a fi nu stiu daca as schimba ceva la modul radical,poate doar sa fiu mai echilibrata in ceea ce privesc actiunile mele si sa nu mai fiu asa naiva uneori.

Si acum, ale mele intrebari,imi pare rau daca se va repeta unele dintre ele:
1. In ce domeniu lucrezi/studiezi?Ce ti-ar fi placut sa faci daca nu erai implicat in domeniul actual?
2.Esti predispusa sa faci shopping mai mult de haine sau make up?
3.Cum iti place sa iti petreci timpul liber?
4.De ce ti-ai creat blog-ul?Crezi ca te ocupi suficient de el?
5.In ce tinuta de simti cel mai lejer imbracata intr-o zi de munca/scoala?
6.Fondul tau de ten preferat,dintre cele pe care deja le-ai testat pana acum?
7.Folosesti crema antirid? Daca da,din ce gama?
8.Daca ai avea ocazia sa locuiesti intr-o alta tara,ce tara ai alege?

Nominalizez doar 6 persoane,care sper sa nu fi avut tag-ul asta.Cine nu l-a avut si doreste sa il preia,go for it! :)

Be Beautiful
ColourMePretty
Clara's Blog
Anduza Blog
Cafeaua Oanei
Somonica


Kisses,
Andreea

Shoes!

Toamna / Iarna 2010-2011 este un sezon cat se poate de interesant cand vine vorba de incaltari. Cu diferite stiluri si materiale,designerii ne rasfata cu incaltaminte fabuloasa :cizme inalte pana pe coapsa – Burberry Prorsum, Christian Dior, Roberto Cavalli si Gucci, ghete imbalnite  – Burberry Prorsum, Kenzo – din blana sau cu blana – Tahkoon, Chanel, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Emilio Pucci, saboti – Alexander Wanng, Hussein Chalayan, platforme – Thakoon, Jean Paul Gaultier, Derek Lam, Bottega Veneta, dantela – Dolce&Gabbana, Christian Dior.
 Printre multimea de cizme si ghete calduroase, se impune in aceasta toamna un nou trend. Intalnit la Prada, Marc by Marc Jacobs sau Stella McCartney, acesta inseamna delicatete si lumina atunci cand vine vorba de materialele folosite si forma. Pantofii cu fundite, botul ascutit sau toc mic – purtate cu sau fara sosete impletite de lana – sunt noul rasfat pentru picioarele noastre in aceasta toamna.


Phillip Lim





































Alexander Wang





































Carolina Herrera






































Christian Dior






































































Dolce Gabanna





































































Hermes





































Marc Jacobs




































Michael Kors




































Prada


































Salvatore Ferragamo




































Valentino

































Care pereche va place mai mult?
 Kisses,
      Andreea

Testat:Fond de ten La Roche Posay Toleraine

Dupa aproape un an de zile de cand am inceput sa folosesc acest fond de ten,am revenit cu un review mai amplu si cu poze,ca sa va faceti o parere despre acest produs.Am scris acum ceva timp un mic review si aici.
Personal,nu prea am revenit niciodata la acelasi fond de ten,mereu il schimbam,mereu cautam altceva si tot asa.E singurul fond de ten la care am revenit mereu,dupa ce mai testat in prealabil alt fond de ten.
Cred ca e unul dintre produsele mele cosmetice preferate,alaturi de trusa MAC si inca vreo doua lucruri.
Eu folosesc nuanta 11 Light Beige si trebuie sa recunosc ca e o idee un pic mai deschisa pentru mine,dar cu putina pudra rezolv problema imediat! Am testat si nuanta 13 Sandy Beige,dar mi s-a parut prea inchisa,asadar intre un fond de ten care imi e putin inchis si rezolv cu putina pudra,si o nuanta mai inchisa care nu prea am cum sa o folosesc,am ales prima varianta.Mai era si varianta sa cumpar un tub de nuanta 11 si unul de nuanta 13 si sa le combin.Mi s-a parut cam prea mare bataie de cap,asa ca am renuntat momentan la idee.

Din pacate la capitolul nuante,fondul asta de ten sta cam prost.Se gaseste doar in 6 nuante disponibile:
10 Ivory -mie personal mi s-a parut tare deschisa nuanta asta,e potrivita pentru cele care au tenul alb-portelan
11 Light Beige - e nuanta folosita de mine,ar fi fost ideal sa mai fi existat si nuanta "12" care probabil trebuia sa fie o idee mai inchisa decat 11. E un beige rozaliu asa,destul de placut .
13 Sandy Beige - nuanta asta mi se pare cam inchisa pentru mine,daca as fi fost bronzata,ar fi venit perfect!
15 Golden,16 Tan ,20 Ebony sunt nuantele cele mai inchise.
In penultima poza am intins putin produs pe suprafata mainii,ce e drept nu l-am blenduit foarte bine,dar cam asa ar arata nuanta 11Light Beige.In nultima poza,am fotografiat mana mea,fara sa fi aplicat produs.


Ce spun ei despre fondul asta de ten:

"Moderate imperfections in sensitive or intolerant skin
Corrects moderate skin imperfections without overloading, with a semi-matt natural finish
 Indications:
All sensitive to intolerant skin types

Properties
Corrects all imperfections and perfectly unifies the complexion thanks to its excellent coverage. Oil-free emulsion enriched in thermal spring water. 25% coated pigments, SPF 20. Very high tolerance: fragrance-free, preservative-free. Fine, light texture: no caked-on effect. Available in 6 shades.


Packaging and content
30ml tube

Use
After applying day cream, tap onto localised imperfections (small spots, scars) or to the entire face by hand or using a sponge.

 Ingredients for Toleriane Teint Fluid Foundation:
AQUA / WATER
CYCLOPENTASILOXANE
DIMETHICONE
GLYCERIN
POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE
PENTYLENE GLYCOL
CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE
HEXYL LAURATE
MAGNESIUM SULFATE
DISTEARDIMONIUM HECTORITE
ACETYLATED GLYCOL STEARATE
ETHYLHEXYLGLYCERIN
TRISTEARIN
CELLULOSE GUM
ACRYLATES COPOLYMER
DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE
ALUMINUM HYDROXIDE
May also contain
CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE
CI 77499
CI 77492
CI 77491 / IRON OXIDES
Aveti o  poza cu mana mea,fara sa fi aplicat produs,iar mai sus o poza si cu produsul putin blenduit.
Daca vreti puteti da click pe fiecare imagine,sa vedeti pozele la calitate mai buna.

Pretul produsului: 67 RON.
Producator: La Roche Posay ,France

Parerea mea despre acest fond de ten:
Daca iti cauti un fond de ten care sa acopere micile imperfectiuni, fara a incarca tenul, Toleriane este potrivit pentru tine!Sau cel putin in cazul tenului meu,care il am normal spre mixt. 
Are o acoperire medie,la capitolul asta nu am gasit inca nici un fond de ten care sa acopere foarte bine si sa nu creeze impresia de "masca".Rezista in jur de 6-7 ore pe tenul meu,iar atunci cand "se duce" nu imi raman pete asa cum mi se intampla la alte fonduri de ten.Ideea e ca "se duce" uniform de pe toata suprafata tenului.Daca folositi o pudra peste el,rezista maui mult.
E mat,cu o consistenta usor fluida,da un aspect natural tenului, fara sa aiba efectul ala de "masca".Mie mi se pare ca nu imi incarca porii,se blenduieste si se absoarbe usor in piele.
Sa nu va asteptati sa va acopere foarte bine iritatiile majore ale pielii,dar poate fi o excelenta baza de make up pentru cele care nu au probleme majore ale tenului.
E un produs dermacosmetic,non comediogen si potrivit tenului sensibil,cu tendinta acneica.Pe prospect scrie chiar ca poate fi folosit chiar si  pentru "damaged post-laser skin".
Are SPF20!Desi pe cutie scrie "sans parfum,sans conservateur,flagrance-free,preservative-free" eu simt un usor miros de medicament,dar destul de subtil.
Nu e chiar "curat" la capitolul ingrediente,contine destui CI,dar am vazut ca alte fonduri de ten stau si mai prost la capitolul asta!

Pro:
-se blenduie usor,e mat,arata natural
-SPF 20
-e dermacosmetic
-e non- comediogenic

Contra:
-se gaseste disponibil doar in 6 nunante
-are acoperire medie (pe mine nu ma deranjeaza,dar pe alte persoane probabil ca da)

Cu alte cuvinte,nu sunt multumita ci chiar foarte multumita de acest fond de ten!Il achizitionez cam la 2-3 luni de vreun an de zile.Intre timp am mai testat si alte fonduri de ten primite cadou,care desi m-au impresionat intr-un mod placut,nu au ajuns sa-mi cucereasca inima asa cum a facut-o Toleraine. Sper sa nu il scoata prea curand din productie,pentru ca as fi iar in situatia in care ar trebui sa caut alt fond de ten care sa mi se potriveasca.

Pe cuvant de cercetas ca nu stiu de ce mainile mele par cam paroase,cred ca aparatul meu a surprins prea multe :)) Apropo,care e fondul vostru de ten preferat?
Sa aveti in continuare o saptamana frumoasa!

UPDATE: Nu am sa ma contrazic deloc cu ceea ce am scris acum cateva luni,dar am constat ca de cand am inceput sa folosesc doar acest fond de ten,am probleme destul de mari cu tenul... Cum am incetat sa il folosesc,la o luna de zile tenul meu si-a revenit,adio acnee! Asadar atentie!PROVOACA ACNEE la tenul mixt!

Bridal Dress

Astazi nu stiu ce am avut,dar m-am tot holbat la rochii de mireasa pe diverse website-uri si am ramas cu parere de rau ca daca vreodata voi imbraca rochia cea alba,probabil ca o sa fiu o mireasa prea "stearsa" si prea in varsta.
  Deja fac 26 ani anul asta in decembrie si imi imaginez si eu ,ca pana la varsta mea femeile de alta data se maritau.Acum vremurile s-au schimbat,intr-adevar dar nu pot sa nu imi pun intrebarea daca imi voi permite vreodata sa imi cumpar one bridal dress de 2500-3000 euro..... sau probabil o sa pun in balanta ca de banii astia pot plati un mic avans la casa sau sa folosesc banii in alt scop.

Nu ca mi-as fi stabilit "target" cati bani sa aloc rochiei,dar efectiv imi plac modele de rochii care se invart in jurul la suma aia pe care unii o vad "exorbitanta" ca sa fie data pentru o "amarata" de rochie care e purtata intr-o singura noapte...


Ce e ciudat e ca acum ceva timp chiar ma visam in rochie de mireasa,apoi am renuntat la idee cu gandul ca oricum " e doar o rochie" si acum am revenit la ideea "Dar eu? Chiar as vrea sa imbrac rochia aia!" In minte,deja mi-am facut "planuri" care evident vor ramane doar in mintea mea cel mai probabil.M-am gandit incepand de la make up,rochie ,aranjamente florale,tinuta mirelui,invitatiile  si alte nebunii... poate candva o sa le pot pune in aplicare intr-un mod mai umil asa,pentru ca evident niciodata nu am sa ajung sa ma "scald" in bani sa fac "o nunta ca la carte" asa cum mi-as dori.
Si totusi n-as vrea doar sa ma duc sa semnez o hartie in fata ofiterului starii civile,care o sa fie egal cu zero.


P.S: Azi m-a prezentat  cuiva ca fiind sotia lui .I'm confused.

Famous Oil Painting

Va invit sa dati o tura pe blogul lui Stefi.
O sa vedeti ce pot face doua maini dibace,si cat de superbe sunt picturile in ulei pe care le-a realizat.
Favorita mea e asta:

Sper sa nu se supere,ca am luat aceste doua imagini,care evident le-am "imprumutat" de pe blogul ei.
Asadar felicitarile mele pentru aceste picturi superbe,Stefi!

Sunt un om mic cu vise mari

Azi ma simt trista si in acelasi timp vinovata,ca pe undeva gresesc  cand  nu imi mai afisez toate sentimentele... Pai bine,si atunci cand o fac ma simt atacata,parca hartuita cu propriile mele cuvinte... So? Ma gandesc daca e o idee buna sa incerc sa continui asa,sa afisez un aer de indiferenta si totusi sa imi pese de altii de langa mine.Mereu i-am pus pe altii mai presus de mine si mereu altii au dat-o in bara si a trebuit cumva sa ii scuz in sinea mea,sa le gasesc scuze,pentru ca el e de exemplu,mult prea mandru ca sa recunoasca cand greseste!
Pur si simplu m-am saturat sa pun pe tava variante disponibile,de scapare si de ajutor pentru altii,iar altii sa fie egoisti si dupa ce isi indeplinesc ceea ce isi doresc,sa te abandoneze!

E trist cand realizezi ca altii interpreteaza cu totul gresit actiunile tale si ca nu le ad ca fiind spontane sau naturale.Cumva oamenii incearca sa gaseasca o portita de scapare in orice si atunci cand nu o gasesc,clacheaza parca si mai mult.
Cum ar trebui oare sa reactionez in fata unui om care azi imi spune ca nu are incredere in persoana mea,in fortele mele proprii si maine se razgandeste si imi spune ca totusi nu e chiar asa.Ar trebui oare ca omul ala sa gandeasca de doua ori inainte de a imi spune ceva,chiar nu poti sa te joci ala bala portocala cu niste cuvinte care ranesc pe altul.
Din pacate cred ca imi pasa prea mult de ce cred altii sau ce spun altii despre mine si desi incerc sa impac pe toata lumea,nu de multe ori imi si reuseste lucrul asta.

Intr-un final,oamenii sunt egoisti,sunt niste animale care "mananca" pe altii mai mici si slabi la caracter decat ei.Poate vreti sa imi spuneti ca mai exista si oameni deosebiti? Se prea poate... Nu contest ideea,dar zau asa,ca eu nu fac parte din categoria aia.Sunt plina de defecte,s-ar putea spune impefecta. Cer prea multe de la mine si de la altii,si asta cred ca ma ucide incet zilnic.Sunt vesnic nemultumita si ar trebui sa ma multumesc totusi cu mai putin sau macar cu ceea ce am.Pai bine,cand incerc sa gandesc asa ,altul se trezeste si mi toarna o cana de apa rece peste fata spunandu-mi ca nu mi doresc nimic de la viata.Ce stiu altii despre viata mea? Nimic.Nu stiu cat de frustrata ma simt uneori si cate vise am doar pentru mine! Daca nu le impartasesc e pentru ca vreau cumva,candva aceste vise sa se indeplineasca.Si daca le-as spune ce? M-ar putea asculta cineva? In cel mai bun caz mi-ar rade in fata si mi-ar spune ca e imposibil.

Am vise mari dar sunt un om mic.Asta e tortura pe care eu o port.Cu cat ma gandesc mai mult,viata imi pare cu atat mai impermeabila.Ma duc sa visez si sper sa ma trezesc intr-o lume mai buna.

Tag: Ingrijirea parului

Pentru ca tot v-am relatat impresiile mele referitoare la samponul Mojito de la Manufaktura,azi m-am decis sa preiau tagul de ingrijire a parului de la Shopperita.


1. Ce tip de par ai?
Am avut perioade cand parul meu avea un volum incredibil si firul destul de gros.Dar cu timpul firul de par a devenit mai fragil de la primele folosiri ale vopselei de par. :(  Acum am  firul subtire,si cateodata chiar  lipsit de volum.

2. Care este lungimea actuala a parului tau?
Lung,il am o idee mai lung decat zona sanilor.


3. Cat de des iti tunzi parul?
O data la trei luni de zile  si creste incredibil de greu.Imi doresc sa il am mai lung decat acum.

4. Care au fost extremele legate de lungime pe care le-ai experimentat? Ai mai reveni la una dintre ele?
 L-am avut scurt cand eram copil,pentru ca asa considera mama ca e ok.In liceu l-am purtat mereu pana la umeri.Din facultate si pana in prezent,nu am facut mari modificari ale lungimii parului.Parca ma si simt vinovata uneori pe faza asta! :)

5. Iti vopsesti parul? Cat de des? Acasa sau la coafor?
Il vopsesc o data cam la 6 luni ,toata podoaba capilara si radacinile cam o data la o luna jumate.Pana acum acasa,pentru ca nu am folosit decat nuantator si vopsea nuanta brunet-albastrui.Acum vreau sa ajung la culoarea ciocolatei,deci va trebui sa apelez la varianta salon.

6. Ce culoare ai si ce culoare iti doresti sa aiba parul tau?
Culoarea naturala este un castaniu inchis si mi-ar placea sa il am ciocolatiu sau roscat.Cred totusi ca m-ar prinde nuanta pe care o are tipa din poza 1 atasata de mine.

7. Ai avut vreun experiment nereusit legat de vopsirea parului?
Nope! Am incercat sa evit sa fac combinatii gresite.

8. Care au fost extremele legate de culoarea parului? Ai mai reveni la vreuna dintre ele?
Nu am avut astfel de experiente pana acum.

9. Ce vopsea de par folosesti acum? Care a fost cea mai buna si cea mai proasta vopsea folosita?
L'Oreal,negru-albastrui si din cand in cand Wellaton,parca are un albastrui mai intens decat L'Orealul si tine mai mult vopseaua.In schimb,aplic mai usor L'Oreal-ul. Ati inteles ceva? :D

10 La ce varsta ti-ai vopsit parul prima data?
In anul 2 de facultate... Hum  aveam 20 ani? :))

11. Cat de des iti speli parul?
O data la 2-3 zile pe timp de vara iar in sezonul rece o data la 4-5 zile.

12. Ce produse folosesti la fiecare spalare?
 Sampon si balsam.Cateodata chiar si un sapun din plante.

13. Ce sampon folosesti acum? Care este cel mai bun si cel mai prost sampon folosit vreodata?
Acum folosesc sapon Mojito de la Manufaktura,inainte foloseam unul de la L'Oreal pentru volum. Cel mai prost sampon a fost Organics,l-am testat acum 7-8 ani cred,nici nu stiu daca mai exista. Samponul ala a reusit performanta sa imi faca o matreata teribila chiar de a doua zi dupa ce il folosisem!!!

14. Ce balsam folosesti acum? Care este cel mai bun si cel mai prost balsam folosit vreodata?
Unul de la L'Oreal pentru pastrarea culorii vopselei.

15. Ce masca folosesti acum? Care este cea mai buna si cea mai proasta masca folosita vreodata?
Acum folosesc o masca de la Manufaktura.Nu prea le am eu cu mastile :P Ma dau in schimb cu ulei de ricin si lotiune cu petroleum de la Farmec. :) Lotiunea aia de la Farmec e de vis,o recomand! Mie imi priieste.

16. Folosesti un tratament pentru par?
Am mentionat mai sus,o lotiune regeneranta cu petroleum de la Farmec.

17. Folosesti masti de par home made sau alte leacuri "babesti"?
 Ulei de masline.Simplu si bun!

18. Ce produse de styling folosesti in mod curent?
Spuma si crema modelatoare  din cand in cand.In ultima vreme am renuntat sa mai folosesc asa des produse de styling.

19. Ce instrumente de coafat folosesti in mod curent?
Am vreo cateva perii.Nu folosesc placa sau alte dracii de genul :D

20. Cum iti porti parul de obicei?
Lasat liber,prins cu ace, intr-un stil dezordonat sau in coc/coada.

21. Care este coafura ta preferata pentru ocazii?
Nu-mi plac "sarmalutele" si in general coafurile impopotonate. Imi plac coafurile simple,clasice.De cele mai multe ori,il las liber.

22. Care este coafura pe care ai purta-o sau ai purtat-o in ziua nuntii?
Nu sunt sigura,dar cred ca mi-as dori o coafura-floare.Ceva de genul asta (doar coafura nu si nuanta parului!),cum e prima imagine sau a doua:



23. Exista o personalitate al carei par il admiri?Te-ai inspirat de la vreo personalitate in stilul actual?
Eva Longoria are intotdeauna parul foarte frumos aranjat.

24. Care este cel mai important lucru pe care il faci pentru ca parul tau sa arate bine?
Nu il usuc  cu fehon-ul si incerc sa nu il prind cu elastice care rup parul.

25. Care este cel mai bun sfat pe care il poti da cuiva despre par?
Nu incercati schimbari majore ale parului  pentru ca s-ar putea sa regretati mai tarziu!


Il dau mai departe tuturor fetelor care sunt incantate sa ne vorbeasca despre ingrijirea parului lor.

ELF Cosmetics -Gama Studio

Produse din ELF Cosmetics Studio se gasesc acum si in Romania.Nu le gasiti chiar pe toate,dar aveti destule varainte sa alegeti ceva.
Daca vreti intrati si voi pe website-ul lor si delectati-va: http://www.eyeslipsface.com.ro

Eu cred ca am sa ma "opresc" la niste pensule.Nu de alta,dar sunt ieftine si chiar daca nu sunt bune,nu voi plange banii. :)

Stila Cosmetics :Eye Shadow Trio - Bronze Glow

About the product:
Are you searching for ready-to-wear shadows that complement and enhance your eyes? Stila Cosmetics Eye Shadow Trio - Bronze Glow is a color-coordinated combination of a glitzy bronze, deep chocolate, and pearlescent pink shades.
0.17 fl. oz.

who it's for:
Ideal for those who want a perfectly-matched trio of shadows that blend easily for a flawlessly made-up eye.
key ingredients:
Mica provides a gentle shimmer and shine. Talc provides for smooth, soft, flake-free application. Vitamin E protects skin from damaging free radicals.
how to use it :
Using an eyeshadow brush, blend colors as desired over lips, creases, or line.

Parerea mea despre acest produs:
L-am achizitionat de ceva timp,de pe strawberry.net la o mega oferta,doar la 30 RON,dar am observat ca se gaseste in general cam la 90 RON.
Azi am folosit din nou trusa si mi-am reamintit ca inca imi plac culorile.Sunt o idee cam sidefate,poate din cauza asta am si abandonat-o in ultimul timp.Ah si bineinteles am abandonat- o in favoarea unei truse MAC. :)
Trusa asta cuprinde trei nuante: un maro-bej bronze, deep chocolate si pearly pink shade.
Recunosc ca nu ma dau in vant dupa o trusa de genul asta,pentru ca mi se pare aiurea sa ai intr o singura cutie 3 nuante.
Ma asteptam sa se sfarame,sa am probleme sa blendui culorile,dar supriza,nu e asa! Se blenduiesc super usor si daca va plac nuantele sidefate,incercati aceasta pastila-fard!
Poza a doua nu are o calitate prea buna a imaginii culorilor,sunt mult mai intense de fapt.Am sa revin cu o alta poza si o sa o atasez aici.
Ambalajul produsului,desi la prima vedere nu mi-a parut rigid,chiar este rezistent!

Daca as mai cumpara produsul? Nu chiar,pentru ca mai nou folosesc nuante mate.Dar daca voi da din nou doar 30 ron,cu siguranta da! :)
Altceva de la Stila n-am mai folosit exceptand acest produs,deci nu mai am nici un fel de reper in ceea ce priveste aceasta gama de cosmetice.Voi ce ati mai incercat din gama lor si v-a placut?

Sa aveti in continuare un weekend cat mai placut! :) Pupici!

Supercounters