Favoritele lunii Ianuarie

  Nici nu stiu cand s-a incheiat luna asta si cand a inceput :)) Teoretic stiu,dar practic nu.A trecut repede,mult prea repede.Luna asta a fost o luna plina la munca si o luna in care m-am concentrat pe shoppingul de haine.Am facut dezastru in acest sens,dar la cosmetice nu am trisat decat pe ici pe colo.


  Am redescoperit cosmetice pe care nu le mai folosisem si am pastrat aceleasi produse preferate,cel putin la ingrijirea tenului,unde exclusiv Paula's Choice a fost cap de afis.Am realizat totusi ca tenul meu a suferit ceva schimbari din cauza Brevoxylului si acum as avea nevoie de o crema mai hidratanta.Mi-a parut rau ca nu am putut profita de reducerea celor de la Paula's Choice in luna ianuarie si ca am trei produse PC care ma asteapta cuminti in Romania :))
 
Ce am folosit cel mai mult luna asta,la capitolul make up:

  • pensulele Sigma,toaaaate plus cele 3 MAC pe care le detin.Dintre pensulele Sigma,un must have ramane F80-ul! 
  • blush-ul MAC Sunbasque.Cu siguranta nu ma voi plictisi prea curand de el si cred ca in fiecare zi l-am folosit.Tanjesc oricum la un blush NARS.
  • fond de ten Rimmel Wake Me Up - nu v-ati fi asteptat sa il bag la favorite,nu? Il folosesc de doar o saptamana si ceva ,fondul meu de ten MUFE,era prea matifiant pentru gerul de afara.Imi place ca arat fresh cu el si momentan nu sunt incidente.Folosesc 103 True Ivory si imi place ca are si SPF 15,mic dar e bun! 
  • ELF Bronzing Powder- e cred ca produsul meu favorit ELF si stiti clar ca nu sunt fana produse ELF.Nu il mai folosisem de 3 luni si acum l-am redescoperit!L-am aplicat chiar si ca fard de pleoape cu primer :))
  • Sleek Pout Polish - bare mininum - hidratare si un luciu buzelor,asta era ceea ce cautam!
  • Fard trio MAC Style Influencer - mineralize eyeshadow.Fardul ala bej-maro e DIVIN! Cea mai frumoasa culoare pe care ochii mei au purtat-o pe pleoape vreodata! Nici albastrul ala de langa el nu e mai prejos.
  • Paleta Sleek Oh So Special - ei bine cred ca v-ati plictisit sa o tot vedeti printre favoritele lunii dar va fi pana cand nu o sa o mai am :)) Cine stie,poate Naked UD ii va lua locul luna viitoare?
  • Essence  I love stage eyeshadow base - e pe terminate,dar o sa il cumpar din nou.Pana consum ce mai am din Urban Decay primer,e bun si asta.
  • Rimel Catrice Lashes to kill - hum un titlu cam pompos pentru rimelul asta.Nu pot sa zic ca a fost "favoritul" meu dar e singurul meu rimel care il mai am acum :)) Trebuie neaparat sa iau masuri in acest sens.
  • Creion sprancene Catrice 020 Date sith Ash-ton ramane in topul preferintelor.Am si uitat de fard,la cat de naturala mi se pare culoarea.
  • Dermatograf Catrice Smokey Eyes  010  The Black Earl - aparent asta a fost dermatograful meu favorit luna asta.Imi place ca are si mini pensula aia si dimineata e chiar utila,nu mai stau sa alerg dupa alta pensula.
  • NYX  soft matte lip cream  nuanta Milan- fac ce fac si ajung la el.Si acum spre disperarea mea nu cred ca mai am prea mult produs in tub.Se cere o comanda la Cherry Culture? Desi imi place foarte mult acest produs,no away,consum din restul ce mai am.
  • Ruj Catrice  -110 Pink me up! o nuanta pe care o port numai in zilele in care ma simt frumoasa,e o nuanta tare si daca nu sunt in apele mele,s-ar putea sa ma simt ca un clovn :D
  • Too Faced Chocolate Soleil- cel mai bun bronzer avut pana acum,fara doar si poate! Si miroase intens a ciocolataaaaaaaaaaaaa
  • Fardurile Silk Naturals,in special nuanta Martian si Bareback. Parerile mele despre ele le gasiti aici.
  • Blush ul Maybe Baybe Silk Naturals- desi am avut doar o mostra nu pot decat sa zic "wow,ce nuanta superba eraaaaaaa!"

Favoritele mele din ingrijirea parului &altele:
  • produsele Tigi Some Like It Hot - samponul si balsamul - auzisem nu tocmai pareri bune despre Tigi,dar asta nu m-a convins sa renunt sa le iau.Le-am luat ce e drept la un pret super bun si de aceea ma si incumetasem sa o fac.Imi plac mult,miros superb si am cel mai fin par :) Un review detaliat urmeaza curand.
  • spray Pantene Aqua Light- sunt o neserioasa,am promis review la acest produs si .. am tot amanat si uitat.Sunt deja la al 4-lea tub,mai e nevoie de vreo prezentare? :))
  • Crema pentru maini Cosmetic Plant- am doua creme de maini care ma asteapta cuminti acasa,dar nu voi apuca sa le folosesc prea des,avand in vedere faptul ca abia in aprilie le voi avea :) Am continuat sa folosesc crema asta si imi place!
  • Cosmetic Plant lotiune tonifianta contra caderii parului - o aveam de anul trecut din Romania dar abia acum doua saptamani am inceput sa o folosesc.Momentan ca si efect vad ca parul meu e mai rezistent la periat deci.. sunt placut surprinsa de acest produs!
  • Ollivelenic- Olive body butter- a fost produsul meu preferat de corp din momentul in care l-am folosit de prima data! Cu mici exceptii,doar pe el l-am folosit.
  • Himalaya herbals- Pain Massage Oil- bun pentru masaj si pentru durerile de spate din cand in cand :D
  • cerceii mei pisicosi de la Bijoux Brigitte ;)) Poate nu trebuia sa ii pun si pe ei aici,dar i-am purtat aproape zilnic :D
Nota: Nu am mai incadrat produsele Paula's Choice la favorite,dar avand in vedere ca doar pe ele le-am folosit pentru ingrijirea tenului,cred ca e de la sine inteles ca au fost "favorite" de vreo 6 luni incoace de cand le am :)

Va doresc in continuare o saptamana cat mai placuta!La mine presimt ca va fi nu una tocmai usoara...

Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul cu produse Sleek de aici! Sunt cam putine inscrieri si nu inteleg de ce :( Data limita de inscriere e de 8 Februarie.


Pupici,
 Andreea

Cute Blog award

Am primit acest blog award de la Andra si Simi. Multumesc fetelor! Sper ca nu am uitat pe nimeni,asa ca imi cer scuze in avans daca am omis pe cineva.


Acest premiu vine si cu urmatoarele reguli! 
1. Aminteste persoana care ti-a acordat premiul printr-un link catre blogul ei.
2. Raspunde intrebarilor care insotesc premiul!
3. Spune ceva despre tine ce nu ai mai spus nimanui pe blog.
4. Premiaza cate bloguri crezi tu ca merita acest premiu!
5. Asigura-te ca anunti proprietarii blogurilor ca au primit acest premiu! 
Intrebarile premiului sunt:

1. Care este produsul de machiaj preferat? 
E greu sa ma decid... Anticearcanul cred :D

2. Care a fost trend-ul preferat in anul 2011?
Rujul coral/portocaliu

3. Care este desertul tau preferat?
Pot sa enumar vreo cinci? :)) Hum cred ca savarina totusi,ca tot imi e pofta de ea.Sau eclerele? :D

4. Culoarea preferata?
Albastrul!

5. Care este prenumele tau?
Andreea

6. Care este ultima melodie pe care ai ascultat-o?
Veracocha- Carte Blanche

7. Pisici sau caini?
Ambele! But I' m a cat person :D
Ah stiu ca multe dintre voi iubesc bijueriile cu bufnite dar mie nu-mi plac.Drept "razbunare" mi-am luat o bijuterie cu un pinguin simpatic zilele trecute :))

Va invit sa preluati tag-ul mai ales ca nu stiu exact care cand l-a facut sau daca doreste sa il faca.Sunteti invitatele mele la tag,la party :)) whatever


Pupici,
 Andreea

Shopping therapy [part 2]

     Luna asta a fost o luna plina si nebuna din punct de vedere al shoppingului si al vizitelor la medic :(  In ceea ce priveste shoppingul am mers pe deviza "toate hainele sa vina la mine" :))
     Maya Secret ma intreba daca am spart vreo banca elvetiana la comentariul acestei postari.As vrea eu sa pot fi spargatoare de banci elvetiene ca sa imi pot permite tot ceea ce imi doresc :)) Din cand in cand am excese de genul asta,dar stati linistite pana la urmatoarele reduceri,nu mai cumpar mai nimic.
    Luna viitoare o am rezervata pentru achizitionarea unei carti pentru un exam care costa destul de mult.. si alte componente pentru vechiul pc,alea categoric vor costa si mai mult decat biata carte. Deci adio orice altceva,shopping de haine,cosmetice sau whatever. Cine stie ce minune sa fie si sa pot da o comanda la cei de la Paula's Choice pentru ca imi e o teama teribila sa nu raman "in pana" de crema....

    In general nu cumpar de la Promod.Mereu mi s-au parut hainele ca sunt excesiv de scumpe si am tot ezitat. In schimb cand am vazut ca imi gasesc destule chestiute frumoase la reduceri,de data asta am cumparat si de la ei.Cam orice piesa vestimentara pe care o veti vedea de la ei in postarea asta m-a costat in jur de 8-12 euro,deci nimic atat de senzational.M-au atras in special rochitele de vara,reduse de la 40 euro la 8 euro.Heh,asa mai merge :P  Avea reduceri substantiale si la accesorii,si nu m-am putut abtine evident si mi-am luat si eu cate ceva :)
    De la Reseved am ratat o rochita superba,office care era la 16 euro,redusa si ea de la 40 euro.Din pacate trebuia sa fiu mai slaba cu vreo 2-3 kg ca sa imi vina rochia aia :(
    Am intrat de curand si in Zara,cu fixatia de a nu iesi de acolo fara sa imi cumpar ceva.. Si am iesit cu ideea "Nu mersi,la banii pe care ii dau pe brand aici,ma duc la Reserved/Orsay/H&M si cumpar ceva". La H&M reducerile si hainele intr-adevar s-au dus demult,acum mai era cateva chestii ratacite,absolut aiurea.
    La Orsay pare ca s-au cam terminat reducerile,tot asa,cam ce a fost interesant s-a vandut,iar la Camaieu am intrat din intamplare si nu m-am asteptat totusi sa ies cu ceva de acolo.Ei bine,calitatea hainelor Camaieu lasa de dorit si de acum numai la reduceri  cumpar pentru ca mi-am luat "tzeapa" in trecut cu haine luate la pret intreg care mi s-au "lalait" si distrus in timp record....De Mango nu mai zic nimic: mai erau cateva lucruri frumoase reduse dar majoritatea marimea S... La cei de la Motivi erau cateva chestiute interesante,dar de unde bani? :D

  Si sa revenim la  Promod: aici  in schimb parca se dadeau gratis hainele acum 4 zile,ma rog erau ultimele zile de reduceri.A fost cam aceeasi treaba care a fost si la Orsay acum doua saptamani :)) Era o nebunie la cabinele de proba,in magazin  era aproape "bataie" pe marimi,modele etc.Bietul gardian nici nu mai stia in ce directie sa se uite si cum sa reactioneze.

Si oricum reducerile s-au terminat acum,deci deja nu mai conteaza.Si da,motivul postarii mele: sa va arat continuarea mea de shopping :D


Rochita Reserved

Ma tot uitam dupa modelul asta acum vreo 3-4 luni si daca tot am gasit-o la 20 euro redusa,am si luat-o. Pur si simplu o ador :D




Pandativ Promod




Fusta Promod:



Rochie Promod




Cercei Promod



Rochie Promod


Camasa Promod




T-shirt Promod


Bluza Promod


O alta bluza Promod (e ciudat fotografiata,dar e draguta)



Jeans Promod

Imi place ca sunt drepti si imi face fundul mic :))



Bluza Promod
E super pufy si imi place ca are acea mini-brosa cu camee,care o face speciala,desi modelul e simplu si culoarea banala :P



T-shirt Camaieu


Rochie New Yorker

Anul trecut am gasit aceasta rochie fie doar marimea S,fie marime mare.Anul asta am reusit sa pun mana pe marimea mea :))
Nu e extraordinara,dar cu un sacou merge super.


Agenda "pisicoasa"
Desi mai am inca 3 agende noi,am luat-o si pe aceasta :)) Mi-a placut prea mult copertile agendei si tocmai de aia va si arat agenda :)


Doua pandative,unul cu un pinguin simpatic si unul cu un calut:


Mie nu-mi plac bufnitele,dar m-am indragostit pe loc de pinguin :P


E ceva si pe gustul vostru?

Si  asta ar fi tot,pana la urmatoarele reduceri.. o sa imi fie dor sa probez si sa cumpar haine :) Bineinteles voi mai cumpara evident pe parcurs ce imi place si ce mi se va potrivi,dar nu asa in stil haotic cum am facut-o acum :D Teoretic urmatoarele reduceri le voi prinde in Italia,ca tot mi-am rezervat hotelul ieri. Ceva tips&tricks pentru shopping in Italia?Asta insemnand in zona Bologna/Verona/Florenta.

Nota: Postarea asta e programata.Acum ma aflu in mod sigur la doctor in sala de asteptare....

Si nu in ultimul rand vreau sa urez un sincer La multi ani unei prietene dragi! Tot binele din lume si sa fii fericita asa cum meriti! :*
Iar voi sa aveti un inceput de saptamana cat mai placut!



Pupici,
Andreea

LOTD: Different Make Up Look

  Hey girls!Astazi m-am decis sa va arat ce am facut eu aseara :)) Inainte sa ma pun sa dorm si chinuita putin de "talent".
  De data asta am incercat un fel de  cut crease eye make up si am dus fardul putin mai sus,spre arcada,fata de cum v-am obisnuit eu in general :D







Produsele folosite:

  • fond de ten Rimmel Wake Me Up la care am facut review ieri aici. 
  • doua nuante de blush din trusa BH Cosmetics pe care v-am aratat-o aici.
  • Sleek Face Contour Kit
  • nuanta Publicize din trusa Sigma Flare
  • nuanta  Perversion din trusa Urban Decay NYX
  • gloss Essence Natventurista
  • creion sprancene Catrice
  • erase paste Benefit
  • Eyeliner Essence Sun Club
  • Rimel Catrice Evolution to Revolution Black Volume Mascara
  • MAC eyeshadow Style Influencer (nuanta de alb sidefat)








Va place? :D  Astept feedback-ul vostru la sectiunea comentarii ca de obicei!
Nota: Asta e o incercare de-a mea de make up,nu as vrea sa credeti ca va invat sa va machiati sau sunt un model de urmat.

Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul cu produse Sleek de aici!


Pupici,
 Andreea

Review: Rimmel WAKE ME UP Foundation

Heya!
Tot aman postarea asta de doua zile,dar astazi in sfarsit o finalizez la cererea unor cititoare dragi mie :P
Am aflat de fondul asta de ten intamplator acum vreo doua saptamani si m-a luat curiozitatea si m-am uitat dupa el,in DM nici un urma de el la momentul respectiv,l-am gasit in alta drogerie market la pretul de 8 euro; "redus" cu 2 euro de fapt :)) Aici orice produs low end costa de fapt destul de mult,mai mult ca in Romania in orice caz.


Ce spun ei:


“Our first foundation that visibly reawakens and illuminates the skin with a radiant glow and flawless, natural-looking finish. Instant anti-fatigue effect. With peptides and a Vitamin Moisturising Complex. Anti-fatigue effect + radiant glow. SPF 15.”




Parerea mea:


  • contine mici particule stralucitoare care dau o anume luminozitate tenului,un "glow" placut.Nu straluciti precum un glob de discoteca,deci nu va faceti griji :))
  • are un grad de acoperire mic spre mediu
  • imi place ca arata natural pe ten 
  • are protectie solara mica,dar buna! SPF15
  • are textura lejera,e fluid si se aplica usor
  • are pompita si poti doza usor cantitatea de fond de ten pe care doresti sa o folosesti pe ten
  • acum imi e potrivit tenului,pentru ca il am mai uscat iarna,dar sunt convinsa ca pe timp calduros fondul asta de ten nu va fi potrivit cu siguranta pentru mine.Pentru tenul gras cu siguranta nu il recomand,nici chiar acum in sezonul rece!
  • imi place ambalajul ca e din sticla si da senzatia de "profi",dar as fi schimbat cu siguranta capacul ala ... portocaliu?!



E primul fond de ten Rimmel pe care il folosesc si m-a surprins in mod placut.Nu stiu daca o sa il reachizitionez,trebuie sa testez si partea cu "e comedogenic sau nu fondul asta de ten?" si apoi ma voi decide.


Cantitate: 30 ml
Expira la 24 luni de la deschiderea flaconului
E disponibil in sase nuante.
Nota: 9/10

Ce parere aveti? L-ati cumpara? L-ati cumparat deja? Puteti vedea cum arata nuanta pe tenul meu aici,unde am realizat un make up folosind acest fond de ten.

Nota: Pozele nu mi-au iesit tocmai clare din pacate.In poza in care am blenduit fondul de ten pe mana pusesem ceva surplus de fond de ten si nu l-am blenduit cum trebuie :(

Bonus o poza cu ce "suport" improvizat mi-am cumparat zilele astea pentru pensule si pentru a avea la indemana dermatografele& rimelul. Am patru compartimente mici si mi s-a parut tare utila.Mi-am luat doua,si daca aveam unde sa le insir,mai imi luam mai multe.Imi pare rau ca am surprins in poza si pensulele mele murdare,dar aseara le-am spalat :P


Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul cu produse Sleek de aici!

Last Edit: In final acest fond de ten s-a dovedit a fi comedogenic.
Cititi si postarea mea de aici.

Pupici,
Andreea

Giveaway Make Up Shop & Andreea's Land!

      GIVEAWAY INCHEIAT.Castigatoarea o aflati aici: http://bazardeimpresii.blogspot.com/2012/02/castigatoarea-giveway-ului-make-up-shop.html

 Iata ca a venit randul unui giveaway! Primul meu giveaway pe anul acesta. Stiu,in ultima vreme m-am focusat mai mult pe mine,s-ar zice ca as fi egoista uneori (I agree! :D)
   De data aceasta cei de la Make Up Shop au avut placerea de a sponsoriza acest giveaway cu un premiu zic eu perfect! De ce zic perfect? Ei bine,o paleta Sleek Sunset, blushul Sleek nuanta Rose Gold (aparent cea mai ravnita nuanta de blush Sleek!) si o oja Beauty Uk nuanta Blue Shimmer. Mie personal imi place mult premiul! Nu posed niciunul din cele trei produse puse la bataie,dar stiti ca imi doresc blush-ul Sleek Rose Gold,sunt obsedata de oje albastre si paleta Sleek Sunset are atat nuante subtile cat si mai dramatice! Aceste trei produse formeaza "Sunset Kiss Collection" pe MKS!
 
   Eu sper sa va placa premiul format din cele trei produse si sa va inscrieti cu drag!


Swatch la blush ul Sleek Rose Gold :


Sursa foto: http://blog.makeup-shop.ro/sleek-blush/


Oja Beauty Uk Blue Shimmer 



Sursa foto: http://www.flickr.com/photos/61951985@N06/6116263358


Swatches la paleta de farduri Sleek Sunset:




Sursa cele doua foto: http://just----a----girl.blogspot.com/2009/10/new-sleek-sunset-palette-and-sunset.html
Produsele in detaliu le vedeti si pe Make Up Shop aici.


  Acum ca v-am lamurit cu produsele,ca si conditii de participare,nu am multe de enumerat.

Reguli: 

1. Sa va faceti cont pe site-ul celor de la  Make up Shop si sa-mi spuneti adresa de e-mail utilizata pentru acest lucru (nu va fi publicata),mai exact click AICI sa va inscrieti.
2. Sa imi spuneti ce set nou de trei produse ati forma voi de pe Make Up Shop? Asta inseamna un set a trei produse pentru un look cat mai sublim! Poate fi un fond de ten,un rimel si un ruj,sau poate fi o paleta de farduri,un iluminator si un blush? Am dat doua exemple,fara numele marcilor,eu mi-as dori sa imi spuneti exact: paleta Sleek X + blush ul Sleek nuanta X + rimelul Beauty Uk. Produsele pe care le alegeti sa fie disponibile pe MKS!Nu e necesar sa o oferiti link ul,ci doar sa enumerati produsele si nuantele respective.
3. Sa dati share acestei postari pe o platforma de socializare (Facebook,blog,twitter) - daca nu aveti nici una, va rog doar sa mentionati acest lucru, nu veti fi eliminate din concurs!


Giveaway-ul este deschis doar pentru persoanele care locuiesc in Romania sau pot oferi o adresa de livrare a coletului catre Romania.
O sa verific fiecare inscriere,deci nu va faceti griji daca va inscrieti de doua ori! Nu va inscrieti la sectiunea comentarii ci doar prin formularul Google Docs.

Last Edit: Pentru persoanele care sunt nesigure daca au reusit sa se inscrie sau nu,va rog lasati mi un e-mail exact cu mailul cu care v-ati inregistrat pe MKS,pentru ca nu am numele vostru de GFC sau numele vostru real in forumularul Google,deci nu am cum sa va  verific! Imi este necesara adresa de e-mail.

Data limita: 8 Februarie ora 20:00 



Imi cer scuze,postarea a fost programata si am uitat sa mentionez in primul rand multumiri celor de la Make Up Shop pentru sponsorizare!

Review&swatches: 10 Piece Professional Blush Palette BHcosmetics

    Astazi o sa va arat trusa de blush-uri BH cosmetics.Recunosc ca de ceva timp imi doream o astfel de paleta si acum cand o am,am tendinta de a jongla cu mai multe nuante de blush.Uneori ma "pierd" printre cele zece nuante si aleg doar una :)) Evident ca e important si cu ce nuante imi machiez ochii si ce nuante  mi se potrivesc.

  Ca si parere : imi plac nuantele,e imposibil ca si iubitor al blush-ului sa nu gasesti macar 3 nuante care sa iti placa in aceasta paleta. Pretul e decent 17 dolari paleta,singurul minus ar fi ca unele sunt usor prafoase. Dar la banii astia si mai ales daca nu vreti sa dati pe un singur blush 17 dolari sau chiar mai mult,paleta asta e mai mult decat binevenita.
Desi unele nuante sunt usor prafoase,la pigmentatie nu stau deloc rau! Ba din contra,chiar am fost uimita de pigmentatia lor. Asa ca pensula "se inmoaie" doar putin in blush pentru a nu lua prea mult surplus de produs.
 


Eu le-am numerotat ca sa va dati seama mai bine ce nuanta e fiecare.Mi-ar fi placut ca fiecare nuanta sa "poarte" un nume.Si un al "minus" ar fi ca acea carcasa a lor e putin cam subtirica, mie mi-a fost teama ca o voi sparge imediat.Dar se pare ca a rezistat chiar bine apoape o luna de zile.




















Mie imi plac in mod special: 3,4,7,9,10. Voua?
Puteti vedea cum am combinat doua nuante de blush aici,realizand acest make up.

Descrierea oficiala a acestei palete o gasiti aici.
De unde puteti achizitiona aceasta paleta de blush-uri: http://www.bhcosmetics.com
Pretul: 16,95 dolari

Sa aveti in continuare o saptamana cat mai placuta!


* Produs primit spre testare.

Pupici,
 Andreea

Supercounters