De ce urmaresti un blog?

 Nu am sa fac nici un Giveaway asa cum face Camelia pe blogul ei  (dar puteti participa evident la ea pe blog) ,daca raspundeti la intrebarea asta :ce va determina sa urmariti un blog? Care sunt motivele?
Am decis sa acord atentie asupra acestei intrebari si sa va expun parerea mea vis-a-vis de intrebarea asta,nu raportat neaparat la blogul ei,ci vorbesc asa la modul general.


 Intrebarea e una chiar interesanta.Cred ca fiecare dintre noi,care detine un blog s-a intrebat macar o data de ce X-ulescu l-a adaugat in blogroll-ul lui sau ce poate face ca sa isi imbunatateasca continutul blogului sa aiba cat mai multi followers.

Am sa enumar motivele mele pentru care eu adaug/am adaugat/voi adauga la bloguri favorite un anume blog:

-apreciez continutul blogului! In prima faza ma uit la prima postare si daca e scris corect gramatical,ma uit si la a doua.Ar mai fi de adaugat continutul: daca e blog beauty clar ma intereseaza,daca e unul fashion la fel,dar daca e un blog de masini de exemplu,nu as pierde prea mult timp rasfoind blog ul respectiv.Asadar conteaza carui tip de cititor te adresezi :)
-daca persoana mi se pare  prietenoasa sau sociabila,este un mare plus!
-designul blogului plus continutul blogului sunt alte doua motive pentru care evident urmaresc un blog
-daca blogul respectiv are multi followers,in prima faza imi zic "wow,inseamna ca trebuie sa fie interesant acest blog!" ,asa ca chiar daca in prima faza nu mi se pare mie prea "wow",ma duc frumusel si rasfoiesc mai multe posturi pana ma conving daca merita sau nu blog ul ala urmarit
-nu imi plac copy-paste urile sau incercarile nereusite de a copia texte din reviste/website uri! la o adica,pot sa vizitez nu s ce pagina web,nu sa pierd vremea pe blogul  X,nu?
-mai sunt momente in care primesc mesaje disperate gen "te rog adauga ma in blogroll ul tau",nu are sens sa ii explic persoanei ca gestul ei nu prea a fost ortodox si desi eu sunt fata finuta si deja am adaugat blogul respectiv ca il urmaresc,ea ma adauga pentru 2 zile si dupa aia ma sterge! deci schimb pe schimb nu merge,desi asta ar fi fost ideea initiala !:))Cred ca sunt n bloguri pe care eu le urmaresc,dar nu am avut pretentia vreodata sa mi se intoarca "favoarea"!
-personal nu consider atat de important sa ai cat mai multi followers,mai bine ai 10-20 cititori fideli zilnici decat 500 followeri care vaneaza numai concursuri sau mai stiu eu ce continut de al tau de pe blog,ca sa il copie pe blogul lor!

Pe tine ce te-a determinat sa imi urmaresti blog-ul? :)


Ah si o poza bonus,cu Tommy,poate va era dor de el?! :))


Pupici si o zi cat mai placuta!

Pupici,
Andreea

Cherry Culture 20% OFF

 In ultimele zile m-as simtit mai mult decat rau,nu am nimic cu sanatatea,nu inca... Slava Domnului!Sunt o idee cam racita dar oricum....In schimb is down din toate punctele de vedere... Nu am avut chef de scris pe blog,subiecte am garla dar nu sunt in the mood sa scriu... O sa fiu mai activa pe blog weekendul asta poate,ca tot sunt libera...si poate in afara sa dorm si sa ma gandesc ce viata de caine trist am,mai invat ceva networking  sau mai scriu si eu pe blog...

Apropo,ati simtit vreodata pe propria voastra piele ca durerea unora e de fapt fericirea altora?
Se mai si presupune ca persoana care ti-a facut-o ti-a fost prieten candva... Really?

Si hai sa inchid micul meu post personal si sa va aduc la cunostinta ca pana pe 31 oct pe CherryCulture aveti o oferta: 20% OFF Everything in  store! Folositi la sfarsit codul TREAT20
Eu vroiam sa imi iau niste glossuri Nyx si un creion Jumbo de ochi nuanta Milk... Sa vedem daca mai si gasesc ceea ce vreau! In rest nu ma tenteaza nimic.... Inca astept coletele celelalte...

Sa aveti un weekend cat mai placut si numai bine!


Pupici,
Andreea


L.E: Are cineva reteta cum sa scapi de insomnie?

Shoes Christian Louboutin Spring 2011

 Iata ce a pregatit pentru noul sezon Christian Louboutin:
Pantofii astia denim cu nasturei sunt chiar frumosi! Nici toculetul nu e exagerat de mare,fata de alte modele din colectia asta.

Acestia nu mi se par extraordinari,dar sunt frumosi in felul lor:
Cand am vazut pantofii astia jur ca m-am gandit la scoala ,chiar mi-au parut ca au un stil asa "scolaresc",daca pot spune asta.


Daca nu ar avea tocul ala imeeeeens cred ca i-as iubi si mai mult! Sunt albastri,sexy si eleganti!

Inca nu m-am prins din imaginea asta daca pantofii sunt luciosi sau sunt normali si au imprimeul ala pe ei plus accesoriile alea in fata si in spate.Inspira oricum feminitate!


Pantofii astia intr-adevar sunt frumosi dar nu i-as purta deloc! De ce? M-ar complexa teribil sa "port" mereu un centimentru cu mine... Cam asa m-as simti,cred!

Pantofi cu toculet mic,in sfarsit!O culoare destul de nude,prietenoasa,cu fundita dar par prea "incarcati" pentru gustul meu.Oricum frumosi!


Scuzati-mi comentariile vis-a-vis de aceste modele de pantofi,dar e o opinia mea si asta nu inseamna ca nu pot sa imi exprim parerea ,nu?

Voua va place ceva din colectia Spring Christian Louboutin ?

Pupici,
Andreea

Just a quick note...

 Working with stupid people has given me the opportunity to value myself higher and to stop making progress, at the same time.


Andreea

Substante comedogene

De cand ma stiu am avut probleme cu tenul,desi intr-un fel sau altul in ultima vreme am inceput sa am o grija mai mare de ceea ce mananc,de ce produse folosesc... Nu mi iese mereu,mai am si perioade care esuez lamentabil dar ma stradui!
Mi-as fi dorit enorm sa am un ten perfect,fara pori vizibili,fara mici iritatii sau iritatii destul de aiurea uneori...
Iata  o lista cu substante comedogene (care favorizeaza acneea). In dreptul fiecarei substante apare scris gradul de iritare(potentialul comedogen), fiind cuprins intre 0 si 5. Pentru a nu va inrautati probleme cu tenul (acnee, pete etc) trebuie sa evitati produsele ce contin substante cu gradul mai mare de 3 (grad 3,4,5) - acestea devin substante comedogene. Substantele cu gradul 0, 1, 2 sunt OK din acest punct de vedere.
Puteti printa tabelul pentru a verifica atunci cand cumparati un produs pentru ingrijirea/tratarea tenului acneic/gras.
Intr-adevar o sa imi spuneti ca e destul de dificil de cumparat produse de genul asta,care sa contina numai substante bune pentru tenul nostru si care sa mai fie si la un pret decent,asa de muritor de rand.Oricum pentru mine de exemplu,e un mare start ca am inceput sa evit parabenii de aproximativ doi ani de zile... Inainte era suficient sa miroasa frumos produsul,sa mi se para tentant si sa aiba efect pe moment,ca eram multumita....Testand si informandu-ne ne dam seama de fapt ceea ce trebuie tenului nostru.

 Ferice de cei care nu au probleme cu tenul!

Pupici,
Andreea

Sleek Makeup

 Nu stiu daca stiti de Sleek Makeup sau daca ati folosit ceva de la ei,dar eu am gasit zilele astea niste review-uri pe un blog al unei tipei olandeze.Din pacate am pierdut adresa blogului ei ...Folosea in mare parte produse Sleek si realizase niste machiaje super.Stiu ca pana la urma talentul e cel mai sfant in materie de orice,ca uneori e prea putin important ca  folosesti sau nu produse profi.



Recunosc ca m-a facut curioasa  tipa cu pricina si dupa o rasfoiala a site -ului mi-am facut comanda si eu de aceste produse (click pe imagine pentru a le vedea full size):


Am ales nuanta Light la aceasta trusa kit,pentru ca celelalte doua mi se pareau prea inchise.


Nu stiu ce m-a motivat sa aleg concelearul de la Sleek,dar cum eu sunt maniaca cu concelearele am zis sa testez,sa il incerc poate gasesc ceva mai ieftin si la fel de bun ca Erase Paste Benefit :))
Eu am ales nuanta 01,adica a doua. de la ei.
 Si evident mi s-a facut "pofta" si de nuante tari! Nu stiu ce sanse voi avea sa le si folosesc,dar mi-am luat aceasta trusa de la ei "Acid i-Divine Palette".Motivul alegerii ei a fost foarte simplu: are MOVVV :D,albastru si negru! :P
Rozul ala va spun de pe acum ca va zace nefolosit :)


Nu am primit inca produsele,deci nu pot face review-uri la ele,am dat comanda acum doua zile,o data cu comanda de la ELF.Azi  mai bag o tura de shopping,dar de hainute! Sper sa nu mi fac gaura prea mare in buget,ca peste 2 zile e ziua prietenului. I-am luat momentan jumate de cadou,deci  hai sa nu fiu egoista...

Btw am gasit un review al unei palete Sleek aici. Eu mi-am comandat aceste produse Sleek de aici,shipping-ul m-a costat 5 euro.Nu au multe produse,dar overall site-ul mi s-a parut ok.Acum astept si produsele,sa vad daca am facut o greseala sau nu,sa ma aventurez sa comand asa degraba :)

Btw unele chestii nu functioneaza pe site ul ala,cum ar fi chestia aia "Get The Look".
Weekend cat mai placut!


L.E: Am gasit blogul tipei,dar nu gasesc postul cu Sleek Make up..

Pupici,
Andreea

Ganduri scurte de sambata dimineata

Azi dimineata mai aveam putin si aruncam telefonul,pentru ca a sunat alarma la ora 5 dimineata.Deh la 6 am inceput munca si afara erau 0 grade..A sunat de vreo trei ori biata alarma pana sa realizez eu "mai trebuie sa ma trezesc". Bine doar ca s-a gandit el sa pregateasca micul dejun altfel eram prea ametita de somn si lenesa sa mai mananc ceva...

Azi noapte  m-am trezit cu politia la usa,sa mi spuna ca masina fusese lasata deschisa!De prietenul meu evident... Cu acte cu tot,cu ce mai aveam.. Norocul meu,nu fusese nimic furat.
Ca sa fie totul "ca la carte" am constat ieri ca mi-a venit un colet retur,coletul care l-am trimis unei fete acum cam 10 zile.Deci no comment,ce o gandi ea despre mine si care a fost de fapt motivul stupid si idiot de a venit coletul inapoi la mine?!Nici macar nu stiu a cui e vina: posta romana sau posta astora.Adresa destinatarului e corecta,am verificat-o de 15 ori.Nu pot decat sa trimit innapoi coletul si sa sper ca va ajunge...

Si totusi de ce mi se intampla mie lucruri ciudate? Pentru ca mereu atrag cele mai tampite chestii.. Pam Pam.

Imaginea e "imprumutata" de aici. Tipa face niste chestii hand made superbe!
Un weekend cat mai placut!

Sa mai spun doar ca am incercat sa pun " the most important things" in fiecare pagina creata a blogului? Alea sapte de sus :) Sper sa va placa!
Mai,si inca n-am baut cafeaua... e trecut de 10.. Pfff...


Si melodia care i-am dat "repeat" a treia oara in decursul unei ore :




Pupici,
Andreea

My Cosmetic Wishlist

Nu vreau sa imi "setez" un prag limita de achizitionare a acestor produse,nici macar nu sper ca mi le cumpar pe toate,acum mi le doresc intr-adevar dar optiunile se mai schimba!
Am decis sa ma "abtin" de la a mai cumpara chestii mici,inutile,produse no name si sa iau numai "strictul necesar" .Si totusi ieri am calcat pe bec si mi-am pus o comanda la ELF.

Si totusi inima mea pofteste la:

BARE ESCENTUALS GET STARTED COMPLEXION KIT - MEDIUM (9 PRODUCTS)
Il vreau,il vreau! O sa mi l comand sigur online,pentru ca aici,in Sephora costa in jur de 70 euro... Vad ca pe lookfantastic e 45 lire.

 BENEFIT HER NAME WAS GLOWLA

Deja cateva produse din setul asta le am testat: High Beam-ul si Mon Beam, dar ma incanta ideea de a avea acest kit doar pentru a testa si blush ul Coralista si sa vad daca mascara Bad Gal e atat de dezastruoasa pe cat se spune! Fardurile am inteles ca sunt foarte subtile,ceea ce ar fi super !

 MAC Blushcreme

De fapt de la MAC mi-as dori multe produse,dar trebuie sa mai ajung si in Praga sa le iau si sa mai am si bugetul necesar :))

 


URBAN DECAY THE BLACK PALETTE
Nu am folosit inca nimic de la Urban  Decay,deci se intelege dorinta mea,da? :)) Plus ca mi-ar sta bine cred,cu vreo 3-4 culori din trusa asta :)

MAC Studio Fix Fluid



MAC Cream Colour Base





MAC Studio Tech



 Ordinea produselor a fost aleatorie.Am incercat sa "rezum" pe cat posibil ceea ce imi doresc momentan in materie de cosmetice.Cateva dintre ele sunt plauzibile,e posibil sa mi le cumpar,produsele MAC cel putin... cam slabe sanse!

Pupici,
Andreea

Promotie ELF

Desi mi-am plasat aseara o comanda la ELF Uk si nu aveau nici un fel de promotie, am dat din intamplare despre promotia asta valabila doar pentru ELF Romania.

Pupici,
Andreea

Intrebari, raspunsuri si multumiri!

 E minunata senzatia atunci cand cineva iti trimite un e-mail si te intreaba ceva,cand practic poti ajuta pe cineva,cand te poti face util! Sau ma rog,tu asa incerci. De ce fiecare e-mail primit pana acum se termina cu "scuze daca te-am deranjat".Nu ma deranjeaza nimeni,dovada ca am publicat pe blogul meu o adresa de e-mail si sunt mai mult decat incantata sa primesc e-mailuri de la voi!

Am primit un alt e-mail azi de la un tip care se pare ca a fost acceptat sa lucreze la IBM in Brno.Evident vechile discutii,cu preturile,cu cazarea. Dupa cum bine stiti,deja zilele trecute facusem eu o lista din aia de preturi si toate cele. Asa ca i-am trimis e-mail omului si i-am dat link-urile si explicatiile de rigoare.
Se pare ca blogul meu e singurul blog romanesc care ofera informatii despre Cehia si viata de aici.Lucrul asta nu face decat sa ma bucure ca intr-un fel sau altul,cei care cauta un ajutor sau o informatie,pot apela la mine.
Mesajul lui suna cam asa :

"salve andreea,
ma bucur ca am dat peste acest post al tau.
am nevoie de un ajutor in a-mi gasi ceva de locuit in brno. voi lucra pt IBM din 15 nov si de vreo 3 zile stau calare pe net si.. greu cu preturile..

daca se poate, rogu-te un mail pe *******@yahoo.com.

multumesc si scuze pentru deranj.
"

Am primit zilele trecute un e-mail de la Zuzu, posesoarea acestui blog.Chiar imi era super dor de ea,si imi place mult de tot continutul blogului ei! Are un fel de a scrie aparte!

" Buna, Andreea!

Sunt Zuzu de la zuzzzu.blogspot.com. :)

Am rasfoit blogul tau si din semi disperare si nepricepere prea mare in ale cosmeticelor, indraznesc sa te rog ceva, poate cand vei avea timp si daca vei vrea, vei scrie despre asta pe blog, iar cele aflate in ceata, ca mine, si-ar face o idee mai clara.

Caut de ceva vreme un iluminator pt zona ochilor. Si nu gasesc!!!! Iar cand gasesc, nu ma pot hotari si nu stiu ce sa aleg...

Nu stiu daca stii, dar acum vreo 2-3 ani exista de la Sephora un kit patratel, impartit in 4 culori, consistenta cremoasa, rozaliu, movaliu, verde si crem-bej pentru cearcane, ochi, corector, asa ceva.
Ei, ala era genial. Dar nu mai exista. Si de la el incoace eu nu ma mai descurc :)))

Te rog mult, daca ai idee, lumineaza-ma si pe mine! :)

Eu am zarit unul de la sephora, unul de la the body shop, ceva la tubulet si unul de la l'oreal, ca un creion cu pensula.
Dar nu stiu nici daca sunt bune, nici pe care sa-l aleg. Sau daca sunt altele mai valabile si undeva sub un milion, totusi.

Multumesc anticipat si cer scuze daca am dat buzna asa pe nepusa masa :P

Zuzzzz "

Zuzu,in primul rand sper ca nu te-a deranjat ca am facut publica adresa blog-ului tau.
I-am raspuns lui Zuzu tot acum cateva zile,cand am primit e-mailul si i-am spus parerea mea vis a vis de aceste iluminatoare.
Eu am testat asa: iluminatorul de la Benefit,High Beam pe care i l-am si recomandat de altfel si un iluminator de la Clarins Eclate Minute,care l-am folosit acum vreun an de zile,si care mi s-a parut mult mai bun ca High Beam dar pe aici din pacate are un pret cam piperat,asa ca nu l-am mai cumparat din nou... Facusem la un moment dat un review despre un kit Benefit si implicit acest iluminator High Beam aici.
De altfel i-am scris ca ar putea incerca sa cumpere  full size iluminatorul High Beam de la Benefit.Daca are totusi probleme cu cearcanele, sa incearce Erase Paste tot de la Benefit.
Eu folosesc de exemplu acum un iluminator Calvin Klein pentru ten,care mi se pare bunicel si iluminatorul pentru ochi High Beam de la Benefit.
Si cum am gasit un review al iluminatorului Benefit facut ca la carte ,de Adina pe blog-ul lui Lady's Blush,i-am zis  sa dea o raita si aici sa se lamureasca. Eu cand am facut review ul la kitul Benefit am fost asa incantata de el,ca nici nu mi-am dat seama ca trebuia totusi sa fac si niste swatches ca sa lamuresc lumea :)
Are idee cineva cum e iluminatorul de la Body Shop? Pe ea o tenta sa il cumpere,asa ca poate o ajutati cumva cu o parere sau un sfat,se merita sau nu? :)
Datorita lui Zuzu mi-am adus aminte cat de bun si wow a fost pentru mine iluminatorul Clarins Eclate Minute pe care daca nu il voi achizitiona luna aceasta,o voi face cu siguranta luna viitoare!

 Acum tin sa ii multumesc tipei care poseda blogul Inside Beauty pentru ca si-a batut capul cu mine ieri si mi-a explicat cum sta treaba cu paginile alea ale template-ului si cu alte chestii.Dati o raita la ea pe blog,si o sa vedeti ca veti gasi o gramada de lucruri interesante! Are de asemenea niste tutoriale si video-uri super pe youtube.
Multumesc din nou tuturor si sa aveti o zi/seara cat mai frumoasa!

Apropo,daca aveti alte sugestii si idei pentru Zuzu,la capitolul iluminatoare,va rog sa lasati un comentariu sau sa o contactati direct pe ea! Multumesc!

Pupici,
Andreea

Testat:Bourjois Scrub Radiance Boosting Face

Descrierea produsului:
Image and video hosting by TinyPic"Scrub RADIANCE BOOSTING FACE lupta impotriva aspectului obosit si fara viata al tenului, multumita particulelor exfoliante de bambus si pulpei energizante de portocala care sporesc aspectul radiant. Pielea devine moale, ca noua si isi pastreaza luciul natural pentru mult timp.
Scrub cu efect anti-tern imbogatit cu pulpa de portocala pentru un aspect radiant al tenului."

Parerea mea:
Desi sunt fan geluri de dus Bourjois la capitolul scruburi si demachiante,nu imi place deloc cum se prezinta gama asta! Am citit pe net o gramada de review-uri pozitive pentru produsele Bourjois pentru ten, inclusiv demachiante.
Astazi am sa ma rezum totusi  in a face un review strict la scrubul Radiance Boosting Face.
In primul rand e lipicios,are o consistenta ciudatica,miros de grapefruit si  a ceva unt?!
Curata intr-adevar tenul intr-un mod neagresiv si lasa tenul catifelat.Dar nu vad nici o stralucire a lui! Unde,cand?  :)) Nu mi se pare deloc "radiance boosting" si totusi admit  va lasa pielea o idee mai luminoasa decat inainte sa folositi acest produs.Contine particule fine,nu irita pielea si cred ca asta e singurul lui "plus" in opinia mea.
Eu am dat cam 4 euro pe 75ml,acum vreo 3-4 luni,iar acum zace uitat intr-un sertar,produsul fiind folosit de maxim 3 ori.Unde mai pui la socoteala ca la capitolul parabeni sta "foarte bine"?
Mai e cazul sa mentionez ca nu va mai exista si a doua oara ca sa cumpar un alt scrub de la Bourjois? Evident,in nici un caz,nici acest produs!

Btw acum m-am reintors la Gommage Gourmande Yves Rocher.Aveti un review la el aici. Am in plan sa incerc un scrub de la La Roche Posay.
Este vorba despre acesta  :Physiological Ultra-Fine Scrub La Roche Posay 
Image and video hosting by TinyPic



Voi ce scrub folositi in prezent?


Pupici,
Andreea

Problema a design-ului...

 Buna fetelor!
Image and video hosting by TinyPicNu stiu cat de "incantate" sunteti de imaginea blogului,dar eu nu prea sunt! Aseara eram la work si culmea din lipsa de munca (mdea asta fiind vreo ora cam asa ) ,mi-am bagat nasul in design-ul blogului.Am stiut ca am salvat acasa sablonul vechi,si am zis na ,fie ce o fi,sa incerc sa il schimb!

E a nu stiu cata oara cand incerc sa imi pun un template mai dragut si o dau in bara! :( Asta nu imi place,dar pentru moment am sa il pastrez doua-trei zile pana mai ma prind si eu care e treaba.

Va multumesc pentru intelegere si sper ca noul sablon al blog-ului nu e chiar atat de "rau" pentru retina voastra! :)
Cred ca nu e cazul sa mai spun,ca daca aveti idei,sugestii,cunoasteti website-uri dragute cu template-uri de blogger,please share! Multumesc anticipat!

Pupici,
 Andreea

GiveAway special pentru bloggerite!

Nu,nu vreau sa va plictisesc cu postari despre giveaway-uri dar acest giveaway e chiar tentant! :)
Despre ce anume este vorba?
Castigati automat ,fara tragere la sorti 1.618 Beauty crema daca va inscrieti la acest giveaway.Aveti de urmat urmatoarele reguli:

1.Postati un anunt de giveaway cu un link catre blogul acesta:   http://thingsbyms.blogspot.com

2. Urmariti blogul si pe privat trimiteti un email la adresa : thingsbyms@gmail.com cu adresa blogului vostru si datele de contact ( necesare pentru trimiterea coletului - adresa , nume si prenume , numar de telefon ) . E necesar  sa  trimiteti si linkul de postare de pe blogul vostru .

3 . La data primirii produsului  se astepta un email de confirmare.
4. La 2 saptamani dupa primirea coletului trebuie sa postati un review al produsului .

Astfel de campanii vor mai avea loc asa ca fiti atenti  la termenele de postare si la respectarea celor 4 puncte de mai sus . 

 Acum sa facem o descriere a acestui produs.
Este vorba despre Concentratul protector si hidratant de la 3Chenes.
Si iata si descrierea produsului:

"Cu o textura onctuoasa si fondanta , parfum floral subtil aceasta crema va va fermeca datorita proprietatilor sale . 
Reinnoire celulara , hidratare , regenerare si protectie antiradicali liberi sunt efecte obtinute datorita ingredientilor prezenti : canepa , susan , jojoba ( efect antiage ) , KOLLAREN® ( fermitate / reinnoire celulara ) , siliciu ( antiradicali liberi / restructurant ) , nalba , anason ( hidratare ) . Rezultatul obtinut : stergerea ridurilor , confort si stralucire . "

Deci va rog ,sa nu faceti confuzie si sa faceti referire la blog-ul meu,ci la blogul acesta:  http://thingsbyms.blogspot.com,atunci cand veti publica postarea despre acest Giveaway pe blogul vostru! Multumesc!




Pupici,
Andreea

Oferte speciale la parfumuri pe Strawberry!

Just a quick note:  pe Strawberry aveti un top 250 oferte speciale la parfumuri,unele dintre ele fiind la 60% reducere!Din pacate majoritatea ofertelor la parfumuri sunt pentru parfumuri barbatesti.... :(

Pentru clientii noi,acestia primesc un  Stila fard de pleoape duo  gratuit in valoare de 20$.
Nu stiu exact acum ce imi voi comanda,dar voi plasa o comanda zilele astea  macar de un parfum,daca voi gasi ceva interesant :)
Pe voi va tenteaza ceva din ce au ei la reducere acum?


Pupici,
Andreea

Cititi si va minunati: 200 judges & 30,000 cases this Sunday!

Am ramas fara cuvinte citind acest articol.Am sa dau un copy-paste la prima parte a articolului:

"NEW DELHI: More than 30,000 cases to be settled in one day? Delhi courts get ambitious with launching a mega lok adalat this weekend where over 200 judges will sit to dispose of cases in one hearing. The mega event will be conducted on Sunday and the judiciary targets disposal of maximum number of compoundable cases in a bid to downsize the huge backlog of cases. Not only all the judicial officers of six district courts will participate in this adalat, but the Delhi high court Chief Justice Dipak Misra will also attend the Mega Lok Adalat.

In the initiative taken by Delhi Legal Services Authority (DLSA) in coordination with Delhi high court legal services committee (DHCLSC), judges will leave their seats and try and solve disputes in a more ''informal way''.

Sincer eu personal,nu cred asa ceva! Nu e posibil,nu e uman,nu e etic si nu e mai cum vreti voi! :)) Really!

Sursa : Times Of India.

Pupici,
Andreea

Costuri ale vietii in Cehia

Hey!
M-am gandit si m-am razgandit in privinta acestui post,de nici eu nu mai stiam exact ce sa fac: sa pun in aplicare ideea sau sa o las balta.Nu stiu insa cat de important e pentru voi sa cunoasteti costurile de trai/intretinere sau cum vreti sa le numiti in tara asta,dar pentru altii care vor sa emigreze,isi doresc un job in domeniul IT si aleg ca varianta Cehia,cred ca i-ar interesa.


Imi aduc aminte cat de important era pentru mine si cat de mult  imi doream inainte sa ajung aici sa cunosc cat mai multe despre tara asta,despre frumusetile ei,despre viata de aici overall.
Asadar sper sa nu sune "comunista" postarea mea (asa cum mi-a parut mie initial ideea),dar cred ca daca e sa privim cu realism lucrurile,atunci cand te hotarasti sa emigrezi intr-o alta tara trebuie sa stii  cat de cat daca te vei putea descurca financiar vorbind ,cu limba ,la care se adauga si alte aspecte bineinteles.

Chiriile :
  •  variaza in functie de zona,bineinteles.
  • in general un apartament cu 2 camere mobilat in zona ok e in jur de 13.000-15.000 czk adica in jur de 500-600 euro) cu tot cu ultilitati sau nu,depinde cum va intelegi cu proprietarul.Puteti gasi si la preturi mai mari evident. :)
  • un apartament cu o camera si bucatarie ,mobilat costa in jur de 400-500 euro
  • o camaruta mica cu bucataria + toaleta  la comun cu alte persoane in jur de 250-300 euro
Acestea sunt preturile chiriilor in general cu tot cu ultilitati sau nu,depinde cum va intelegi cu proprietarul.Puteti gasi si la preturi mai mari decat acestea evident. :)

Internet:
La capitolul conexiunilor de internet Romania se poate lauda lejer ca bate Cehia.Aici internetul merge deplorabil,da deplorabil si neimaginabil de rau! Asta la un pret de 850 czk (35 euro)! Nu e nici pe departe cel mai mic abonament,cel mai mic fiind de 10 euro... Nu l-am testat dar ma gandesc,ala cum merge daca internetul de 35 euro nu merge?? Banda cea mai mare o poti avea la 1200 czk (48 euro )
Si asta numai de la UPC! Tot orasul trebuie sa suporte acest provider,care a pus monopol pe tot orasul.
Ar mai fi alt provider,care am inteles ca la aceleasi preturi pe care le au abonamentele pe luna ale UPC-ului ofera servicii net superioare celor oferite de UPC.Problema e ca Netbox-ul asta cableaza doar pe la marginea orasului si nu ca ar fi rau sa ma mut acolo,dar imaginati va doar ca Brno (orasul in care locuiesc) e o idee ceva mai mare decat Bucurestiul ca suprafata.

Abonament autobuz/tramvai
Costa in jur de 500 czk adica 20 euro pe luna abonamentul si fiecare bus/tramvai are un program bine stabilit.

Am sa fac o lista si cu cateva  preturi la  cateva alimente:
  • o paine - 15-20 czk ( 3-7 euro)
  • unt 250 g - 30 czk (1,2 euro)
  • o cutie compot de ananas  - 22 czk  (1 euro)
  • piept de pui/kg - 150 czk  (6 euro)
  • pulpa porc/kg  - 120 czk  (5 euro )
  • carne curcan/kg - 170czk (7 euro)
  • ulei 1l  - 45 czk (1,2 euro)
  • apa minerala 1,5 l - 12 czk (0,5 euro)
  • Pepsi 2l  -  35 czk (1,5 euro)
  • croissant  - 9 czk   (o,3 euro )
  • ciocolata Milka - 25 czk (1 euro)
  • prajitura Marlenka (prajitura cehilor) (250g) - 240 czk (10 euro)
  • banane 1kg  25 czk  (1 euro)
  • mere 1kg   30 czk  (1,2 euro)
  • struguri  1kg  75 czk ( 2,5 euro) 
  • halba bere - 25 czk  (1 euro)
 Detergenti:
  •  Detergent de rufe 1,5 kg Ariel - 180 czk  (7,4 euro)
  • Detergent de vase  250 g - 25 euro (1,2 euro)
Combustibili:
Benzina - 33 czk/l - 1,30 euro.
Motorina e o idee mai ieftina,dar sa fiu sincera habar nu am exact cat,dar cu aproximatie e in jur de 24 czk,adica 1 euro.

Preturile la accesorii,haine si incaltaminte  variaza in functie de unde le cumperi,sunt diverse  magazine ca si la noi:  Zara,H&M,Orsay,Bata,Camaieu.,Tommy Hilfiger,D&G etc. Preturi puteti gasi pe google,daca sunteti interesat/a.
Gasiti de asemenea si  bazarele vietnamezilor,ei fiind  singurii care vand chilipiruri aici,dar la o calitate care lasa de dorit.

Apropo de magazine de cosmetice,in Brno e un singur Sephora si acela se afla in Olympia Mall.In rest sunt diverse market-uri gen DM ,Rossman care promoveaza produsele DM+Dermacol ( produse cosmetice cehesti).Nu pot sa va declar in cuvinte ce fericita am fost ziua aia in care descoperisem un nou stand recent infiintat in Sephora cu produse Benefit! (asta fiind acum vreo 6 luni ) :))
Imi pare totusi rau ca nu gasesc produse Too Faced si Urban Decay :( Dar pentru asta exista si magazine online,deci nu e chiar asa de rau.:P

Apropo de capitolul “reduceri” foarte rar gasesc si eu reduceri substantiale la cosmetice sau produse vestimentare,la 5 euro de exemplu cum mai gasesc unele fete in Italia/Spania.Plus ca am inteles ca acolo e si mancarea mai ieftina si cu 150 euro mananci o luna intreaga.
La capitolul cosmetice  initial cand am inceput sa locuiesc aici “trageam” de produsele pe care le aveam din Romania.Mi s-au parut tare  scumpe.Am avut stoc de creme si lotiuni de la Gerovital cred ca pentru jumatate de an :))
Acum tot un pic scumpele imi par,dar m-am mai obisnuit cu preturile :)

Hai sa va  dau cateva exemple la ce imi vine in minte acum la capitolul cosmetice,dintre produsele care le folosesc/le-am folosit:

  • Fond de ten la Roche Posay Toleraine 520 czk (21 euro)
  • Fondurile de ten L'Oreal se invart in jurul la 350-450 czk (nu am folosit fond de ten L'Oreal pentru ca nu sunt adecvate pentru mine) (14-20 euro)
  • Concelar Erase Paste Benefit 600 czk ( 24 euro)
  • Concelear L Oreal Miracle Touch - 240 czk (10 euro)
  • Lipstick MaxFactor 250 czk (10 euro)
  • Blush Max Factor Miracle Touche Creamy Blush 250 czk (10 euro)
  • Blush Bourjois – 250 czk (10 euro)
  • Gel de dus Bourjois 250 ml -100 czk
  • Crema de fata pentru zi Manufaktura -140 czk
  • Vopsea de par L' Oreal casting creme gloss -160 czk (6,5euro)
  • Vopsea de par Wellaton -120 czk (4,8 euro)
  • Fard duo Essence – 70 czk (2.8 euro )
  • Oja Essence- 50czk (2 euro)
  • Oja Flormar -50 czk (2 euro)
  • Clean&Clear lotiune tonica 120cz (4,8 euro)
  • Lapte demachiant Dermacol ( marca ceheasca de cosmetice) 120 czk (4,8 euro)

In Romania de exemplu costa fix 59Ron (14 euro) fondul de ten la Roche Posay Toleraine ,spre deosebire de 20 euro care ii dau aici.
Nu trebuie pierdut din vedere nici faptul ca o coroana ceheasca e mai puternica decat un RON.
In momentul de fata: 
10 Euros = 24 Czech koruny 
10 Euros = 43 Romanian leu



 Acestea fiind scrise,sper ca aceasta postare sa ii fie utila,cuiva,candva :) Daca nu,macar sper ca am satisfacut curiozitatea unora dintre voi.

Si acum  bonus,va invit sa urmariti video-ul asta:





Pupici,
Andreea

Giveaway Natural Beauty!

Hey fetelor!Am sesizat ca sunt o gramada de giveaway-uri zilele astea asa ca,daca nu stiati  Sweet Crazy e la "inceput de drum" cu blogul ei si fiindca e o tipa draguta,organizeaza deja un giveaway la cei 20 followers care ii are pana in prezent.
La cat mai multi followers!
Premiul consta intr-un set Nivea Visage Natural Beauty care contine:

  • Crema de zi hidratanta ptr uniformizarea tenului
  • Gel de curatare Peeling ptr uniformitate si luminozitate 
 "Regulile sunt urmatoarele:sa-mi urmariti blogul,cele care aveti blog sa faceti o postare cu poza si linkul concursului si sa lasati un comentariu in care sa spuneti ce v-ar place sa cititi pe blogul meu si de ce nu...ce ati vrea sa contina urmatorul giveaway.Termenul limita...10 zile.Castigatoarea va fi aleasa prin random.org.
De asemenea cel mai frumos comentariu va fi premiat cu o surpriza :D
PS:Poate participa oricine,nu este obligatoriu sa aveti blog."
Pentru mai multe info,dati o fuga pe blogul ei.


Pupici,
Andreea

Promotie L'Oreal

Pana pe 15 noiembrie inclusiv, L’Oreal are  promotii la anumite fonduri de ten.Promotia se desfasoara in magazinele Carrefour, Cora, B&B Collection, Douglas şi Real, în limita stocului disponibil.

Oferta se aplica pentru Accord Parfait Liquid, Accord Parfait Mineral, Accord Parfait Roll-on, Infailible, Visible Lift Serum si Mat Morphose.
Spor la cumparaturi!



Pupici,
Andreea

Odra s-a pierdut

 Am gasit postarea aceasta aici si cum la sfarsitul postarii,proprietara blogului ne-a rugat pe cei care detinem un blog personal,sa dam si noi zvon in tara despre pierderea catelusei Odra,m-am conformat.
Am sa dau copy-paste de la ea de pe blog cu toate informatiile necesare:

"Odra, căţeluşa unei prietene, s-a pierdut acum aproape 10 zile în zona Pipera. Acum două zile cineva a spus la un cabinet veterinar că ar fi văzut-o pe Odra pe la şoseaua Petricani, prin zona Lacul Tei. Odra are 2 anişori, este tot din rasa vizsla, ca şi Dani al nostru, iar stăpâna Odrei este disperată, nu mai ştie unde să o caute. Nu era în ţară când a fugit Odra, a lăsat cele două căţeluşe pe care le are în grija unei persoane cunoscute.
Dacă locuiţi prin zona Pipera – lacul Tei şi o vedeţi, vă rog mult, sunaţi la Diana la 0723.266.699
Pentru bloggeri, dacă aţi putea prelua articolul ar fi super, în felul acesta vor vedea mai multe persoane şi vor creşte şansele ca Odra să fie găsită. "

Sa speram ca Odra va fi gasita cat mai repede cu putinta si fericita langa "familia" ei.

Pupici,
Andreea

Ce (nu) imi place in Cehia

   
    Acum doua  zile m-a contactat un tip pe adresa de e-mail destinata tuturor cititorilor acestui blog  ,practic a fost primul meu e-mail primit (de la un cititor al blogului!).
Tipul (da,este un el! ) vroia sa ma intrebe mai multe despre viata de aici,despre compania la care lucrez,despre job in sine.
Intr-un final s-a hotarat sa accepte job-ul deci  join in the club ,Mihai :)

Asa ca intr-un fel sau altul,m-a mobilizat si  mi-a venit ideea ca sa astern pe "foaie" niste idei pe care sa le dezbat un pic,despre ce imi place si ce nu imi place in orasul/tara asta.

Imi place ca:
  •  Produsele Manufaktura!!! N-am crezut ca pot fi fidela in halul asta fata de cremele pentru ten de la ei de aproape ...2 ani de zile! Nu ma satisfac pe deplin toate produsele lor,dar intotdeauna gasesti ceva care sa cumperi de la Manufaktura si de care sa fii multumit,oricat de pretentioasa ai fi ca persoana.Really!
  • E o tara curata,aerisita,cu multe spatii verzi.Astia nu-s maniaci ca noi sa construiasca vile si blocuri gri,sa nu poti deschide fereastra ca dai de fereastra vecinului.Practic sa te sufoci intre vile si garduri si tarabe!
  • E o tara cu oameni mandrii de tara lor,care o iubesc,care promoveaza in primul rand produsele lor si apoi pe ale altora.De cate ori merg sa cumpar ceva la supermarket vad  scris mare "Made in Czech Republic" sau daca vreau sa cumpar ceva electronice,vanzatoare imediat ma face atenta ca produsul X e la pret mai mic si ca e facut in Cehia! Si daca m-as stresa sa cumpar produse din alta tara,stocul nu e prea generos.
  • Sunt oameni buni si naivi (si nu zic asta ca sa ii pup in fund!) Nu se gandesc o clipa,ca tu strain fiind,ai putea fi in stare sa furi sau sa ii pacalesti cu ceva.Bine,nu va ganditi acum ca toti sunt trasi la indigo,dar in mare parte cam asa sunt ca natie toti.E bine totusi ca nu le-am tradat pana acum increderea,noi romanii.Nu am auzit cazuri de crime/jafuri si alte lucruri mai putin ortodoxe sa le fi facut romanii aici, ca in Italia/Spania de exemplu.Si sper ca "minunea" sa mai tina!
  • Gasesc magazine pentru shopping cate vreau,bani sa am :)) Eu de exemplu in orasul meu natal nu aveam Zara,H&M,Sephora etc.. Deci am sansa sa pot face si eu shopping mai "de calitate" cand am banuti.
  • Sunt tigani,da,sunt si aici! Dar nu au bagare in seama cu "lumea buna" adica cehii care nu sunt tigani,decat in limita aia legala.Daca se bat si au chef de harta,o fac intre ei!Plus ca au cartierele lor anume,deci sunt practic o idee cam izolati.
  • Nu trece zi in care sa nu ies afara din casa si sa nu vad cel putin doua patrule de politie!Asta ma face sa ma simt in siguranta,iar pe posibilii infractori,un pic mai retinuti,nu credeti?
  • Au un transport impecabil: la fiecare 5min vine bus-ul sau tramvaiul,ai programul afisat si implicit si un website unde poti cauta exact la ce ora vine mijlocul de transport,asta ca sa nu dai fuguta la statie sa te uiti.
  • Patiseriile lor!Vai deci au 10 mii se soiuri de chifle cu masline ,cu rosii,cu nu-s ce prostioare de cremwusti. Nu mai zic de mini tarte cu visine,tvaroh (un fel de branza dulce) si alte delicii! La capitolul dulciuri gen bomboane,ciocolata se stie ca nu sunt buni,toti nemtii si belgienii sunt buni  la capitolul asta:)
  • Desi lumea consuma alcool la modul ala nesimtit,nu se iau la harta,ci doar urla din simpatie unul la altul! Se iau in brate,se pupa,se imt bine impreuna !
  • Barbatii au un respect ceva de nedescris fata de femei in general.Chiar daca cehoaica il inseala in fata cu altul,isi ia frumos berea si se muta la alta masa.Sunt emotivi,si facand comparatie intre ei si femei,barbatii par ca ar fi  cei mai sensibili.Se intampla asa ceva si la noi?! Sau se ia lumea de par,se taie cu cutitele si se arunca bombe pe geam?
  • Femeile sunt super aranjate! Si culmea cele mai frumoase femei le am vazut pe cele in jur de 30-35 ani.Stilate,chiar daca nu poarta posete LV.Dar tot aici,am vazut si cele mai urate femei!: obeze,cu hod dog ul in mana :)) Daca va plac tipii blonzi cu ochii albastri sau verzi,unii destul de corpolenti din cauza regimului bazat pe hamei,atunci e bine :)) Dar totodata am vazut si barbati superbi cel putin fizic,care culmea ii gaseam numai in statiile de bus.
  • Sunt locuri de parcare! Da, mai greut in anumite zone,dar sunt! :) Oricum daca va treziti cu masina busita in parcare sa nu va suparati,chiar si cu numarul picat jos... :(
 Nu imi place:
  •  Ploua,ploua si iar ploua! E o vreme asa umeda si mohorata ca aici nici nu stii cate luni pe an e toamna si cate e vara.Vorba unui clasic in viata " Aici vara pica intr-o marte" (adica vara e a naibii de scurta) So,umbrelele la atac va rog! :)
  • Limba!La inceput ma irita cumplit sa ii aud vorbind in ceheste si sa ma uit ca fraiera la ei.Ei chiar daca le spui ca esti strain,continua totusi constiinciosi sa iti explice nu stiu ce in ceha,convinsi fiind ca ceha lor e importanta dle,si cum,la naiba tu chiar nu cunosti ceha? Da,ce bre,e engleza,sa imi bati obrazul? :)) Nu sunt aroganti oricum cu ideea,ci pur si simplu sunt nationalisti pana in maduva oaselor.
  • Tot de limba tine : nu prea stiu engleza si cei care stiu,culmea sunt persoanele mai in varsta,care cunosc atat engleza,rusa cat si putina germana :) Care cunosc engleza au pozitii si job-uri foarte bune. :)
  • Mancarea lor.Ma rog cateva chestii care clar nu le pot compara cu ceea ce gasesc in Romania: fructele mereu is fade,nu au gust,legumele sunt ca sa fie si ele.. si in primele trei luni de locuit aici aproape ca am facut foamea,ca tot ceea ce nimeream sa cumpar nu imi placea si pana la urma m-am prins ce alimente is ok si ce nu :) Bine si eu eram o gurmanda convinsa  in tara :)
  •  Rasismul de care dau dovada cehii in ceea ce ii privesc pe slovaci si cam si alte natii gen vietnamezi etc..Plus ca unii chiar nu agreaza prea mult ideea strainilor care lucreaza pe aici : se bucura ca faci shopping mai consistent ca ei ( sincer ei sunt cam zgarciti la capitolul asta,vaneaza orice "akce"= promotie) ,dar toate ca toate cam multi straini care le iau job-urile nu?
  •  Orice ai face,intr-o multinationala,desi se vrea sa fim tratati de la egal la egal,indiferent de natie,sex,varsta ,lucrurile nu stau chiar asa! Pentru oamenii lor cehi,care nu au skill tehnic se dau job uri numai ca sa fie si ei prezenti la munca,pentru fraieri ca noi,romani sau alte natii,ne pun la munca ,in echipe mai tehnice.Evident si in ierarhia profesionala e aceeasi treaba. C'est la vie!
  • Au probleme cu igiena.Deci clar ma calca pe nervi si imi vine sa urlu de fiecare data cand simt miros statut de transpiratie combinat cu miros de bere! Nu toti sunt asa,dar si care sunt... fereasca Dumnezeu de nasul tau daca esti in raza lui kilometrica.
  • Cluburile! Practic abia exista  un club-doua mai de Doamne ajuta amenajate pe aici... Restul sunt pub uri adica locuri de beut bere pana ajungi sa nu mai poti merge pe picioarele tale acasa! Nu e nimic,astpti bus-ul de noapte ca vine din ora in ora :)) Nu e cazul meu,ca eu nu consum alcool decat foarte rar. 
  • Sunt batuti in cap in trafic !(stiu ca am fost dura in exprimare acus,dar asa e!) Merg cu grija sa nu care cumva sa isi "raneasca" cauciucurile automobilului,iti taie fata,nu stiu exact regulile de circulatie,ezita,amana ,sunt nesiguri! Pietonii merg pe trecere ca si cand ar vrea sa mearga prin fata unei vitrine a unui magazin,super relaxaaaaaati si parca abia se misca! Nu mai zic de faza ca trec de cele mai multe ori pe strada fara sa se asigure,fara sa fie pe trecerea de pietoni.Deci sa ne intelegem,cand ploua,cehii o iau razna.Juma' din ei isi lasa masinile acasa,si cealalta jumatate care circula pe sosele fac greseli minore.Asa se face ca toti au masinile busite in mare parte.
  • Unii desi nu iti inteleg chineza care le o vorbesc (engleza amestecata cu 2-3 cuvinte care le stii in ceha) se prefac ca te inteleg! Vai,deci in momentele alea imi vine sa imi dau doua palme si sa imi zic "Frate de ce n-am invatat limba astora?"

Cu siguranta am mai pierdut si alte aspecte,dar n-am vrut nici sa fac un post si mai kilometric decat l-am facut deja,asa ca daca imi vor mai veni idei,daca voi mai primi intrebari de la voi,daca ma va mai lovi inspiratia va mai urma un al doilea post "Ce (nu) imi place in Cehia" :)
Nu am vrut sa creez nici un fel de imagine,fie ea rea sau buna asupra vietii de aici.Precizez ca e opinia mea,deci  imi apartine :) Daca cineva are alta ideea si alta perspectiva despre Cehia in general,nu e cu suparare. Dar nu ma luati cu faze gen ati locuit o saptamana,o luna sau  trei luni aici.Abia dupa trei luni iti dai seama de fapt un pic cum stau lucrurile pe aici.Ah si sa nu va aud ca Praga nu e frumoasa,ca va declar razboi :D Glumesc. :)

Voi ati vizitat Praga? Daca da,v-a impresionat?
Sa aveti un inceput de saptamana cat mai fresh si plin de voie buna! :)

Pupici,
Andreea

Concurs Lady's Blush

 Va anunt ca Andreea (o alta Andreea,da :P) a dat startul la un concurs super apetisant! :)
Sunt 7 produse  must have in punguta MAC ,asa cum declara ea.Trebuie sa recunosc ca nu am folosit decat o trusa quatro de la MAC pana acum,de care am fost mai mult decat incantata! Deci nu cred ca e cazul sa precizez ca mi-as dori foarte mult acest premiu,nu? :)

Reguli:

1. Trebuie sa ii urmariti blog-ul Andreei.
Eu il urmaresc de ceva timp.Misiune indeplinita. :P

. Fetele care au bloguri sa faca o postare cu poza si linkul concursului; celelalte, sa indeplineasca prima regula si sa raspunda (ca si cele cu blog) la urmatoarele intrebari:
 
2.Care este produsul vostru de make-up preferat?
 E destul de greu sa ma decid: oscilez intre anticearcan,khol si fond de ten :)) Daca ar trebui sa aleg una din astea atunci e anticearcanul.



3.Daca ati avea ocazia sa primiti acum, pe loc un singur produs MAC care ar fi acela si de ce?
Un blush sau o pudra,pentru ca am auzit ca sunt super bune! Si au o gama de culori destul de larga cei de la MAC.


4.Daca ar fi sa alegeti doar 3 produse pe care ar trebui sa le folositi tot restul vietii care ar fi acelea? (make-up only nu produse destinate ingrijirii tenului, parului, corpului, etc.)
Fond de ten,blush si mascara.
5.Despre ce v-ar place sa cititi in continuare pe blog?
Imi place continutul acestui blog ,gasesc o gramada de review-uri super utile si practice!
Blogul tau contine tot ce inseamna beauty, ultimele noutati in materie de makeup, skin care, parfumuri si nu numai.Deci multa bafta si pe viitor!
Acestea fiind scrise,mult succes mie si la restul participantilor! :)




Pupici,
Andreea

Ce se intampla cu ELF?

 Acum doua zile mi-a dat prin cap sa fac si eu o comanda la Elf. Nu ca nu m-ar fi tentat si alte lucruri,dar am adaugat in cos doar vreo 5 pensule,cream eyeliner ,o trusa mono si inca ceva.
In fine,ideea e ca atunci cand am dat la Checkout dupa ce mi am bagat datele bancare,am confirmat comanda mi-a dat eroare la pagina ! Initial am zis "gata,mi au luat banii de pe card si acum nu am nici un fel de numar al comenzii",c'est la vie!
Dar nu,banii au ramas tot pe card si nu am primit decat un e-mail de la ei,ca banca mea nu a autorizat comanda. Nu e prima data cand folosesc online banking,nu am avut pana acum nici o problema in a comanda online ,atunci de ce asta?

Apropo,mesajul de la ei fiind acesta:
"Dear Andreea ,
We regret to inform you that your order dated 15/10/2010 was declined by our payment provider. Below are the details of your order."

Precizez ca am incercat sa comand de pe Elf UK,ei livreaza si in alte tari din Europa,inclusiv Cehia.Am folosit card bancar cehesc,adresa de livrare evident adresa de Cehia.Ce a fost gresit? 
Sa fie oare problema ca eu am doar cont deschis in eruro si coroane cehesti si imi trebuia cont in lire?? Nu prea cred.... 


Cine imi mai da curaj sa mai incerc o data? Entuziasmul de a comanda de pe Elf mi s-a cam dus ,o data cu prima mea comanda esuata  la ei:)) Asa ca m-am "suparat" si drept rasplata,mi-am luat un cardigan gri si o camasuta office de la Camaieu. Pam pam!


Pupici,
Andreea

Freeman Truly Luscious Caramel Buttercream Whipped Body lotion

Freeman Truly Luscious Caramel Buttercream Whipped Body lotion e una dintre lotiunile de corp care m-a facut sa ma indragostesc pe loc de ea,datorita mirosului  fin de caramel!
Am cumparat-o acum o luna de zile si am tot folosit-o dupa dus.E hidaratanta,dar as putea spune ca mirosul ei interfereaza cu parfumul pe care il folosesc (si combinatia nu e prea ok! )
Imi place ca textura e ok,nu e lipicioasa si intra rapid in piele.
Initial o gasisem impreuna cu  Freeman - Truly Luscious - Cookies & Cream Whipped Body Lotion,dar cea de-a doua mentionata parca mirosea prea dulce si chiar nu intentionam totusi sa miros a prajiturele :))

Am dat aproximativ 6 euro pe ea,pret raport -calitate merita.
Am atasat o poza atat cu textura acestei lotiuni de corp cat si cu ingredientele pe care aceasta le contine.

Flaconul contine 400 ml si cred ca ma va tine precis inca o luna de zile sa o folosesc.

www.freemanbeauty.com

Nu sunt extraordinar de incantata de lotiunea asta,deci posibil sa nu o mai achizitionez si a doua oara.Ramane de vazut :)

Voua va plac produsele Freeman?


FYI: Si apropo de o faza de azi care m-a amuzat.Acum o ora am descoperit ca am un follower in minus,adica o persoana care se abonase zilele astea sa imi urmareasca blog-ul ,iar acum a dezactivat optiunea.Am sesizat asta fara sa vreau,cand am dat sa intru la profil,sa vad daca am comentarii de aprobat (evident sesizez cele mai tampite detalii!).Ok,no problem mi-am zis,dar care e faza?Sunt doar curioasa de ce.Daca e ceea ce intuiesc eu,motivul fiind ca i-am aprobat comentariul dar nu am reusit sa ii raspund imediat,atunci clar e un motiv copilaresc!
La urma urmelor,fiecare da verdictul acestui blog daca continutul lui e adecvat sau nu,daca gaseste ceva interesant sau nu,deci nu e cu suparare pentru mine.
Sunt atatea bloguri pe care le urmaresc atunci cand am timp si carora le comentez posturile fara a avea pretentia ca acele comentarii sa se intoarca cumva la mine.Cred ca intelegeti ideea :) Recunosc,imi doresc sa realizez un continut ok,blog-ul sa fie citit etc dar nu de multe ori reusim ceea ce ne dorim.

V-am spus ca am facut-o pe Dj-ul vreo 20 min la party-ul care am fost ieri?A fost atmosfera super,chiar m-am distrat ,desi la inceput atmosfera nu era prea promitatoare.


Pupici,
Andreea

Testat: Fard de sprancene Essence

Recunosc ca am fost reticenta in ceea ce priveste fardul de sprancene,de aia am si apelat la un fard de spracene mai ieftin .Eram de parere ca tot creionul de sprancene e mai bun,desi de multe ori nu e chiar usor sa blendui sprancenele si sa le dai o forma frumoasa.
Spre deosebire de duritatea creionului,fardul de sprancene creeaza iluzia unor sprancene mai dese si mai frumos conturate.
Eu am parul saten inchis de la mama natura,dar sprancenele mele sunt destul de ciudatele la capitolul culoare,in sensul ca sunt prea deschise!Va puteti dati seama ca mereu am fost "dependenta" de vopsit sprancene,de folosit creionul de sprancene....Dar e enervant sa sesizezi ca daca folosesti creionul de sprancene,sprancenele tale arata ca si cand ar fi desenate,daca nu ai ceva indemanare!
Eu momentan folosesc trusa de sprancene de la Essence (click pe poza pentru a mari imaginea),

care are doua nuante de maro: un maro mai deschis,si unul mai inchis.Initial am crezut ca fix maro-ul ala mai inchis,il voi folosi,dar din contra,il folosesc pe cel mai deschis,pentru ca imi e mai potrivit mie.
Pe viitor am zis ca am sa incerc fardul de sprancene de la Benefit,pentru ca mi-a tot "facut cu ochiul" ori de cate ori am trecut prin Sephora.


 In afara de un ten impecabil ,cred ca orice femeie isi doreste sa aiba niste sprancene perfecte.Mie personal nu mi se pare o solutie prea ok sa iti tatuezi sprancenele,mi se pare ca oricum ar fi,sprancenele nu ar arata deloc natural,ci mai degraba desenate cu carioca.
Ochii lui Megan Fox ies atat de bine in evidenta nu numai datorita culorii, ci si a sprancenelor - negre, arcuite si bine conturate.Nu sunt genul de sprancene naturale - probabil ca actrita petrece o groaza de timp la pensat. Sunt mult subtiate spre exterior, iar lungimea firelor nu depaseste conturul perfect, ceea ce indica o atenta supraveghere a cresterii/ pensarii lor.Imi plac mult sprancenele ei!




Daca nu ati incercat pana acum fardul de sprancene,eu zic sa acordati o sansa acestui produs cosmetic care nu cred ca o sa va dezamageasca!

Acum sa sumarizez impresia pe care  am eu vis-a-vis de fardul de sprancene Essence:

Essence eyebrow stylist set
This set contains:
  • 3 different eyebrow stencils
  • 2 eyebrow shadows
  • 1 brush
 Ingredients:
MICA,TALC,DIMETHICONE,CAPRYLIV/CAPRIC TRIGLYCERIDE,MAGNESIUM STEARATE,ETHYLHEHYL DIMETHYL PABA,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT,COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL,ISOPROPYLPARABEN,ISOBUTYLPARABEN, BUTYLPARABEN,CI 77742 (MAGNESE VIOLET),CI 77491,CI77492,CI 77499 (IRON OXIDES),CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Produs fabricat in Germania
www.essence.eu

Pro: 
-se blenduie usor pe sprancene
-da aspect placut sprancenelor,e mult mai ok decat cu creionul de sprancene
-pretul: doar 2 euro
-e un fel de mini kit cu instructini e folosire si cu cateva "stencils" (eu pe astea chiar nu le am folosit)

Contra:
- pensula e cam mica totusi,dar e ok.
-design ul cutiutei e de plastic ieftin,deci se poate sparge imediat (si totusi la 2 euro,ce sa vrei mai mult? :)) )
-la capitolul ingrediente nu sta prost ci foarte prost!! cred ca ati sesizat deja ce am pus cu rosu...

Sa aveti o duminica cat mai placuta!



Nota:  Pentru ca am primit numeroase intrebari in ceea ce priveste fardul de sprancene Essence,iata ca il puteti achizitiona si din Romania.Da,chiar aici,pe site ul celor de la Cosmetic Style.Ma bucur ca le-a placut poza  mea de prezentare a fardului,pentru ca imi apartine.

Pupici,
Andreea

McDonald's-urile si nuntile

" Începând cu data de 1 ianuarie 2011, toate McDonald's-urile din China vor organiza nunţi. Nuntaşii vor primi menuri complete, iar tortul miresei va fi compus tradiţionala plăcintă cu din mere sau chiar din burgeri.
Directorul sucursalei McDonald's din Hong Kong, Helen Cheung Yuen-ling  mărturiseşte că în ultimii ani au primit tot mai multe apeluri de la clienţii fideli care doresc ca fast food-urile să organizeze şi nunţi
Acest lucru nu este o premieră mondială, nunţi ţinându-se, în trecut şi în alte fast-food-uri precum Burger King sau Taco Bell. Un meniu pentru nuntă va costa între 185- 278 euro. În preţ este inclus un tort dar şi cadouri. Din păcate, nuntaşii nu vor avea voie să consume băuturi alcoolice în incinta restaurantelor."

 Au ajuns atat de saraci incat sa si organizeze nuntile la Mc?? Nu cred! Pentru mine ar fi cel putin revoltator sa se introduca prostia asta si la noi,si culmea sa mai fiu invitata si la o astfel de nunta!
Dupa ce ca avem mancaruri traditionale destul de bogate in grasimi,o dam si pe Mc,ca sa avem un regim de viata cat mai "sanatos"?

No comment!

Pupici,
Andreea

Picture of the day: I miss her!


 Poza e imprumutata de aici.Peste o ora plec de la work,ma duc acasa sa ma pregatesc de dus,mancat si aranjat pentru un mic party.Maine revin cu un review la kit-ul L'Oreal,ca parca am somat zilele astea :)
Sa aveti o zi cat mai placuta!

Pupici,
Andreea

Spam-uri idioate!

 Nu am inteles niciodata ce e in mintea acestor oameni care trimit astfel de spam-uri fara nici un fel de motiv real de a fi luati in serios!
Stiti ca mai erau tepele alea cu banca Raiffaisen? Si alea erau expiate rau,te punea sa iti pui user si parola intr-un website care se vedea de la o posta ca era "tepuit".
Bill Gates a fost asa de grabit sa imi ofere banutii lui,ca a uitat sa scrie un "Hello" si mi-a trimis culmea e-mail mie,o necunoscuta! :)) Nu cred ca sunt persoane sau sper din suflet sa nu existe persoane care sa creada ca Mr Microsoft le-ar trimite lor intr-o zi nu stiu ce suma de bani sau averea lui :)) Nici macar o oferta de job nu ar redacta-o Bill Gates,deci sa avem pardon!


Si un alt spam nesimtit:
Cred ca si voi ati primit astfel de spam-uri nesimtite vreodata.Nu pricep insa de ce in ultima vreme primesc din ce in ce mai des,fix pe adresa de e-mail pe care am creat-o in scopul de a pastra legatura cu cei care imi urmaresc blogul.
Sa speram ca nu vor fi multi cei care vor cadea plasa la astfel de spam-uri!


Pupici,
Andreea

Supercounters